A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Velikonoce HU

Inakustik Exzellenz HDMI II 10 m

Termékkatalógus
Inakustik Exzellenz HDMI II 10 m
Videokábel - Ethernet, 18,2 Gbit/s, 1080p, 3D, Ultra HD 2160p (4K@50/60 Hz x 2K Video), aranyozott csatlakozó, három rétegű, árnyékolással rendelkezik, HDMI 2.0
Kód:  INA00a1t4 Termékszám:  006244310 Gyártó honlapja:
Inakustik Exzellenz HDMI II 10 m Megszűnt

Inakustik Exzellenz HDMI II 10 m

A HDMI kábel Exzellenz II rendkívül megbízhatóan továbbítja akár 4K (2160p)-val a videót valamint egy internetes adatcsatorna kapcsolat létrehozására is alkalmas mindenféle további kábel használata nélkül. Szintén képes audiojelek visszaküldésére. Hála a kompatibilis AV vevőnek, ugyanazon a kábelen játszhat és fogadhatja a hangot a TV készüléktől. A legnagyobb előnye azonban az, hogy ezt a legfelső szinten végzi el, így feltartja a jelátvitelt olyan környezetben is, ahol a hagyományos kábelen történő átvitelnél meghibásodás lehetséges.

A vezetékek oxigénmentes rézből készültek, amelyek így kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek az elektromos jeltovábbításra. Sőt még ezüsttel is megerősített a vezetőképességük. Még a kábel végén sincs veszteség. Az aranyozott csatlakozók a legkisebb ellenállást biztosítják és oxidáció mentesen tudnak helytállni, amely viszont a hagyományos vezetéknél jelentősen csökkenti a vezetőképességet. Azonnali jeltorzulás elleni védelemmel van ellátva a közvetlenül felmerülő, környezetben található körülvevő hatásoktól a 3X pajzs segítségével! Ennek a kábelnek egy beépített chips ismétlő funkciója is van, így még ha a kábel hosszabb (10 m), akkor sincs jelvesztés.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inakustik Exzellenz II HDMI 10m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inakustik Exzellenz II HDMI 10 m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte INAKUSTIK Exzellenz HDMI II 10 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte INAKUSTIK Exzellenz HDMI II 10 m.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ