Shop roku Akvizice ApF HU

Inakustik Exzellenz HDMI II 15 m

Termékkatalógus
Inakustik Exzellenz HDMI II 15 m
Videokábel - Ethernet, 18,2 Gbit / s, 1080p, 3D, 4K, aranyozott érintkezők, három rétegű árnyékolás, HDMI 2.0 hitelesített
Kód:  INA00a1t6 Termékszám:  006244315
Inakustik Exzellenz HDMI II 15 m Megszűnt

Inakustik Exzellenz HDMI II 15 m

A HDMI kábel Exzellenz II rendkívül megbízhatóan továbbítja a kép- és hangadatokat, akár 4K (2160p) minőségben is. Valamint Ethernet támogatásának köszönhetően Internetelérést is képes biztosítani készülékeid számára. Emellett szintén képes kétirányú audiojeltovábbításra. Ennek köszönhetően a kompatibilis vevőegység egy kábelről játszhatja le a képet és a hangot egyaránt. A termék legnagyobb előnye azonban az, hogy olyan biztonsággal és minőségben továbbítja a jelet, ahol bármely más kábel nem lenne rá képes. 

A kábel oxigénmentes rézből készül, amely kiváló elektronikus jeltovábbítási tulajdonságokkal rendelkezik. Bár már ez önmagában is magasabb minőséget eredményezne, a vezetőképességet ezüst használatával erősítettük meg, így a kábel két vége közötti veszteség a nullára csökkent. De ez még nem minden: az aranyozott csatlakozók minimalizálják az átviteli ellenállást és ellenállnak a hagyományos kábeleket tönkretevő oxidációnak is. Ultimátum a zavaró jeleknek: a kábel háromszoros árnyékolással van ellátva, így a video- és audioszignál veszteség és megszakítás nélkül érhet el egyik végéből a másikba. Látható jelerősség növekedést eredményez a chip repeater funkció, hiszen használatával az a kábel teljes hosszában (15m) ugyanolyan erős marad.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Inakustik Exzellenz HDMI II 15 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inakustik Exzellenz II HDMI 15m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inakustik Exzellenz II HDMI 15 m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte INAKUSTIK Exzellenz HDMI II 15 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte INAKUSTIK Exzellenz HDMI II 15 m.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ