Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Inakustik Exzellenz II HDMI 12.5m

Termékkatalógus
Inakustik Exzellenz II HDMI 12.5m
Videokábel - Ethernet, 18.2 Gbit/s (csatlakozóba épített chippel), Ultra HD 2160p (4K@50/60 Hz x 2K Video), 3D, aranyozott érintkezők, három réteg árnyékolás, hitelesített HDMI 2.0
Kód:  INA00a1t5 Termékszám:  006244312
Inakustik Exzellenz II HDMI 12.5m Megszűnt

Inakustik Exzellenz II HDMI 12.5m

Az Exzellenz II HDMI kábel rendkívül megbízhatóan továbbítja 4K (2160p) felbontású videót és további kábel nélkül adatcsatornát is biztosít az internetkapcsolat létrehozásához. Az audiojelet képes mindkét irányba továbbítani, ennek köszönhetően a kompatibilis AV-vevő ugyanazzal a kábellel képes a TV hangját is lejátsszani. Legnagyobb előnye azonban a legkorszerűbb felépítés, így a jelátvitel olyan környezetben is zavartalan, ahol a klasszikus kábel már nem rúg labdába.

A vezetékek oxigénmentes rézből készülnek, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az elektromos jel továbbításához, de a vezetőképességet még ezüsttel is megerősítették. A kábel végén sincs veszteség. Az aranyozott csatlakozók minimalizálják az átmenő ellenállást és ellenállnak az oxidációnak, ami a hagyományos kábeleknél csökkenti a vezetőképességet. A jelet az környezeti hatásoktól háromszoros árnyékolással védi!

Ennek a kábelnek a csatlakozóba egy repeater funkciójú chip van beépítve, így még ennél a hosszúságnál (12,5 méter) sincs jelveszteség.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inakustik Exzellenz II HDMI 12.5m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inakustik Exzellenz II HDMI 12,5 m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte INAKUSTIK II Exzellenz HDMI 12,5 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte INAKUSTIK II Exzellenz HDMI 12,5 m.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ