Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Inakustik II Exzellenz HDMI 5 m

Termékkatalógus
Inakustik II Exzellenz HDMI 5 m
Videokábel - Ethernet, 18,2 Gbit/s, Ultra HD 2160p (4K@50/60 Hz x 2K Video), 3D, aranyozott érintkezők, három rétegű, hitelesített HDMI 2.0
Kód:  INA00a1t2 Termékszám:  006244305
Inakustik II Exzellenz HDMI 5 m Megszűnt

Inakustik II Exzellenz HDMI 5 m

A HDMI kábel Exzellenz II rendkívül megbízhatóan továbbítja a kép- és hangadatokat, akár 4K (2160p) minőségben is. Valamint Ethernet támogatásának köszönhetően Internetelérést is képes biztosítani készülékeid számára. Emellett szintén képes kétirányú audiojeltovábbításra. Ennek köszönhetően a kompatibilis vevőegység egy kábelről játszhatja le a képet és a hangot egyaránt. A termék legnagyobb előnye azonban az, hogy olyan biztonsággal és minőségben továbbítja a jelet, ahol bármely más kábel nem lenne rá képes. 

A kábel oxigénmentes rézből készül, amely kiváló elektronikus jeltovábbítási tulajdonságokkal rendelkezik. Bár már ez önmagában is magasabb minőséget eredményezne, a vezetőképességet ezüst használatával erősítettük meg, így a kábel két vége közötti veszteség a nullára csökkent. De ez még nem minden: az aranyozott csatlakozók minimalizálják az átviteli ellenállást és ellenállnak a hagyományos kábeleket tönkretevő oxidációnak is. Ultimátum a zavaró jeleknek: a kábel háromszoros árnyékolással van ellátva, így a video- és audioszignál veszteség és megszakítás nélkül érhet el egyik végéből a másikba.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Inakustik II Exzellenz HDMI 5 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inakustik Exzellenz II HDMI 5m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inakustik Exzellenz II HDMI 5 m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte INAKUSTIK II Exzellenz HDMI 5 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte INAKUSTIK II Exzellenz HDMI 5 m.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ