A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Saeco INCANTO HD8914/09

Termékkatalógus
Saeco INCANTO HD8914/09
4,7 7 értékelés
Automata kávéfőző - 1850W, 15bar, víztartály 1,8 liter, 250g-os kávébab tartály, kerámia daráló, automata tejhabosító, AquaClean vízszűrő
Kód:  EAN3530e Termékszám:  HD8914/09 Gyártó honlapja:

Saeco INCANTO HD8914/09

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Espresso Philips HD8914/09

Fejlett technológia célja, hogy tökéletes kávé

Sametová pěna jedním dotykem s automatickým napěňovačem mléka Extrahujte maximum chuti se 100% keramickými mlýnky5000 šálků ryzí kávy bez odstraňování vodního kamene díky filtru AquaClean 
Automata tejhabosító egy gombnyomással létrehoz egy finom koronát a kávét. Néhány másodpercen belül, akkor díszítik lágy, selymes tejhab - cappuccino szerelmeseinek nem hagyom hidegen.A robosztus 100% kerámia darálók garantálja pillanatok a tiszta élvezet kávét évekig. A kerámia anyag őrölni ideális, mert lehetővé teszi a folyamatos vízáram és kitermelése tiszta eszenciája kávébab. És ellentétben más "hagyományos" kerámia darálók megakadályozza a túlmelegedést kávé és égett ízt.Az új, szabadalmaztatott innováció Saeco vízszűrő AquaClean, majd győződjön meg róla, hogy tartsa meg automata kávéfőző hogy a legtöbb. Ha a szűrő három havonta cserélni, akkor kap az az előnye, higiénikus ivóvíz nélkül szennyeződések, és akkor nem kell bajlódnia eltávolítása skála a készülék, akár 5000 csésze vagy a 2 év *. További előny, hogy deaktiválja a figyelmeztető Vízkőmentesítse amikor telepíti a szűrő AquaClean kedvenc Saeco kávé.
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Espresso Philips HD8914/09

A különböző kávék, ízlés szerint

Celá řada kávových specialit pouhým stisknutím tlačítkaPři volbě síly se myslí na to, jak silnou kávu máte rádiPohrajte si s bohatostí kávy pomocí nastavitelných mlýnkůKáva bez kofeinu s plnohodnotnou chutí s volbou pro instantní kávu
Bohatá nabídka možností od espressa po latte macchiato čeká, aby uspokojila vaši touhu po kávě. Bármi is legyen az, amire szükség van a reggeli vagy a vacsora utáni kezelésére kéznél van egy kis ízelítőt a nap bármely szakában.Válasszon ideális kávé erőssége 5 különböző beállításait, válassza a hossza a kitermelés és a hőmérséklet. Kivonása a kívánt hosszúságú minden ital könnyen takarítható meg Memo. A jövőben minden csésze pontosan ízlése szerint. Ellentétben helyi barista már van valami, hogy megemlékezzenek a készüléket.Ami a finomság, ez a készülék soha nem hagyja cserben. Különböző kávébabkeverékkel igényelnek a különböző érdessége, hogy dolgozzon teljes íz. Ez a készülék tehát öt beállítás - a legfinomabb eszpresszó darálás jelentős mértékben, hogy a legdurvább tervezett előállítására gyengébb kávét.Néha jó, hogy képes, hogy készítsen egy erős, finom kávé koffein nélkül hatásokat. A választás az instant kávét lehet készíteni koffeinmentes kávé, amikor csak akarja.
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Espresso Philips HD8914/09

Magas szintű kényelem része a tapasztalatok

Élvezze egy csésze forró kávét azonnal gyors melegítő

Hagyományos elülső része rozsdamentes acélból készült, tökéletes állapotban

Plně vyjímatelnou varnou jednotku lze bleskurychle očistitCyklus automatického čištění odstraňuje námahu
Když vám jde o čas, můžete si díky rychlému ohřívači připravit skvělé espresso a cappuccino. A titok abban rejlik, hogy könnyű váz alumíniumból és rozsdamentes acélból készült, amely gyorsan eléri a magas hőmérsékletnek.

Minden apró részlet ez a készülék úgy lett kialakítva, és fejlesztették ki, hogy a legmagasabb minőséget. Forgó első eleme rozsdamentes acél, tiszta kijelző gombok kellemes tapintású tökéletes egyensúlyt biztosít az elegancia, intuitív és olasz kézműves. Saeco Incanto lesz évekig büszkesége minden modern és hagyományos ételeket kínál.

Amikor a cég Saeco 30 évvel ezelőtt feltalálta az első elektromos hajtás ihlette hatékonyság és a könnyű használat. Ez ihletet hű marad a technológiát azóta. Mint mindig, a készülék könnyen tisztítható - egyszerűen eltávolítani néhány másodpercig, öblítse le folyó víz ugyanolyan könnyen visszatérni arra a helyre.Automatikus tisztítási ciklus biztosítja a könnyű gondoskodni a készülék és meghosszabbítja az életet - és ahelyett, hogy a tisztítás több ideje élvezni a kávét. A két év garancia azt szeretné, hogy minden konyha, így tartós és így könnyen karbantartható.
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Espresso Philips HD8914/09

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Saeco INCANTO HD8914/09 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco INCANTO HD8914/09. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Saeco INCANTO HD8914/09 Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saeco INCANTO HD8914/09. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saeco INCANTO HD8914/09.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ