A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

inCharge Lightning Pink, 0,08 m, rózsaszín

Termékkatalógus
inCharge Lightning Pink, 0,08 m, rózsaszín
4,5 153 értékelés
Adatkábel - csatlakozáshoz, a Lightning csatlakozóval rendelkező Apple termékekhez, miniatűr méretű, mágneses
Kód:  IIC001f Termékszám:  INCH106
inCharge Lightning Pink, 0,08 m, rózsaszín Megszűnt

inCharge Lightning Pink, 0,08 m, rózsaszín


Az okos eszközök, kiváltképp a telefonok, a modern világ legnépszerűbb eszközei, de az erős hardver és a nagy képernyő miatt rengeteg energiát használnak fel működés közben. De miért ne töltenéd fel szinte bárhol? Munkában, iskolában, közösségi tereken általában található USB csatlakozó, de ki akar maga után húzni egy hosszú kábelt? Állandóan összegabalyodnak és nehéz őket tárolni, csakúgy mint a külső akkumulátorokat. A megoldás az inCharge-ban rejlik, egy inches eszköz a bibliai Dávid képességeivel. Kényelmesen ráhelyezhető egy kulcscsormóra, a mágneses rögzítés pedig biztonságos adatátvitelt és azonnali használhatóságot tesz lehetővé bárhol, bármikor.


Legfontosabb jellemzői

  • A világ legkisebb töltőkábele
  • A Lightning porttal tölteni tudod az Apple készülékeket
  • Erős N52 mágnes tartja a kábelt a kulccsomón
  • A rövid kábel nem fog összegabalyodni
  • Mindössze néhány gramm!
le
inCharge Lightning
 

Kis méret, nagy képesség

Összehajtogatott állapotban az inCharge kábel kevesebb, mint néhány centiméter hosszú, így a legkisebb töltőkábel a világon. A mindkét csatlakozón megtalálható erős N52 mágnes segítségével könnyen felhelyezhető a kulcscsomóra, így nem fogod elveszíteni. Maga a kábel elég rövid, és lapos profillal rendelkezik. Mivel csak a kábelt vásárolod meg, bármilyen kivételes termék is ez, nem fog nagy összegekbe kerülni. Nem tudhatod mikor és milyen helyzetben fog megmenteni, kommunikációval szolgálni a külvilág felé, szóval vidd el a kulcsaiddal!


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: inCharge Lightning Pink, 0,08 m, rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si inCharge Lightning Pink, 0.08m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si inCharge Lightning Pink, 0.08m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte inCharge Lightning Pink, 0,08m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte inCharge Lightning Pink, 0,08m.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ