AP+ nový vizuál Shop roku

INDESIT BWSA 51052W EU

Termékkatalógus
INDESIT BWSA 51052W EU
4,2 4 értékelés
Keskeny mosógép - elöltöltős, A++ energiaosztály, 5 kg mosási kapacitás, 148 kWh éves energiafogyasztás, 7550 l éves vízfogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, méretei: 59,5 cm × 85 cm × 42,5 cm (szé×ma×mé), színe: fehér,
Kód:  WHIPR006 Termékszám:  869991561950 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

INDESIT BWSA 51052W EU

A háztartást praktikus eszközökkel kell felszerelni, beleértve az Indesit-től származó, előretöltött BWSA 51052W EU mosógépet. A tágas dob 5 kg piszkos vászonra van tervezve, és nagyobb családokban is használható. A maximális korrekciót nagy vásárlási áron kapja meg. Bizonyíték arra, hogy a mosógép az energiatakarékos A ++ osztályba esik. Egy éven belül működésük mintegy 148 kWh villamos energiát fogyaszt, megtakarítva mind a pénztárcáját, mind a környezetet. A 42,5 cm mélységnek köszönhetően a mosógépet kisebb helyekre is elhelyezheti.

Az Indesit BWSA 51052W EU legfontosabb jellemzői

  • Az Indesit mosógépének ár-barát modellje
  • A ++ energiaosztály
  • Lehetséges indítási késleltetés
  • A készülék klasszikus fehér színe
  • 5 kg piszkos vászonra tervezték
  • A mélység csak 42,5 cm
  • Alacsony zaj (61 dB)

Az Indesit mosógép intuitív vezérlése

Ez a modell kiemelkedik különösen abban az esetben, ha egyetlen gombot nyomunk a mosási ciklus elindításához és a normál szennyezett ruhanemű hatékony mosásához 50 perc alatt. Az Indesit BWSA 51052W EU egyszerű működtetését az elülső panelen található forgó vezérlő, gombok és digitális kijelző segítségével végezzük . A mosási ciklus során minden beállítás ellenőrizhető LED kijelzőkkel. Egy vitathatatlan előny a késleltetett indítás lehetősége. Éjszakai éjszakai perte és több pénzt takarít meg.

Nagy előny az alacsony zajszint a mosás során , amely nem haladja meg a 61 dB-t. Zaj esetén a zajszint 83 dB-nél megáll. A készülék klasszikus fehér kivitelben készült, így jól illeszkedik bármelyik modern otthonba.

Paraméterek

Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,85 m (1,85 m) Kész!
Energiaosztály
A Kész!
Centrifuga hatékonysági osztály
C Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,85 m (1,85 m) Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály
A Kész!
Centrifuga hatékonysági osztály
C Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Keskeny (max. 50 cm) Kész!
Mélység
42,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv, az lenne a kérdésem, hogy kiszállításkor van arra lehetőség, hogy Önök elvigyék a régi készüléket? Előre is köszönöm a választ!

Üdv! Szeretném megrendelni a terméket. Érdekelne: - mennyi a szállítási költség, Budapest VII. kerületbe? - kivitelezhető-e, hogy a számlán kizárólag a cég adatai szerepelnek, NINCS rajta a megrendelő neve, elérhetősége és a kiszállítás? Köszönettel, Túri Éva

Szeretném kicserélni érre a termékre az elozo megrendelésem mivel jelenleg nincs a raktáron es a pénzt levonták árban érre a termékre szeretném a rege megrendelés számom:199580890

Kérdések és válaszok: INDESIT BWSA 51052W EU
Kiegészítők: INDESIT BWSA 51052W EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT BWSA 51052W EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INDESIT BWSA 51052W EU.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ