Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

INDESIT IFW 6230 IX

Termékkatalógus
INDESIT IFW 6230 IX
3,9 6 értékelés
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 71 l, felszereltség grill, alsó sütés, oldalrácsok, 2750 W teljesítmény, időzítő, A energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
64 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  INDTR005 Termékszám:  IFW6230IX Gyártó honlapja:
INDESIT IFW 6230 IX 64 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

INDESIT IFW 6230 IX

A beépített Indesit sütő, rozsdamentes acél kialakításával tökéletesen illeszkedik bármely konyhai szerelvénybe. Az elülső ajtót elegáns, mechanikus vezérléssel ellátott panel díszíti. Mivel a készülék az "A" energiaosztályba tartozik, a pénztárcájának is remek enyhítést jelent. Az akár 71 literes kapacitásával bőven helyet biztosít a nagy családi étkezések során, vagy akár egyszerre több étel elkészítésekor. Az INDESIT IFW 6230 IX 5 programja elegendő támaszt nyújt mind az alacsony költségvetésű, mind a nagyobb igényeket támasztó háztartások számára. A maximális üzemi hőmérséklet 250 ° C, és  az időzítő, melyet akár 60 percre is be lehet állítani, egész biztosan el fogja nyerni tetszését.Az Indesit IFW 6230 IX fő jellemzői    Beépített sütő, 5 programmal    "A" energiaosztály    Praktikus beltéri világítás    Egyszerű vezérlés    Rozsdamentes acél kivitelezés    A sütő ajtaja könnyen eltávolítható és tisztítható    A Grill-el mindig kiváló lesz az eredményAz Indesit IFW 6230 IX sütővel egy áldás a sütésTermészetesen helyet kap a sütőben egy erőteljes grillező, amellyel steakeket vagy kolbászt készíthet. Eredmény ízletes, zamatos és egyenletesen megsült finomságokat kapunk, amelyek örömet okoznak az egész családnak. Használójának tetszését a praktikus beltéri világítás is el fogja nyerni.

Paraméterek

Összehasonlít

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
55,1 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Ezüst Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
Időzítő Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
71 l Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Bekötés és szerelés

Bekötés
Villanyszerelő Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: INDESIT IFW 6230 IX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT IFW 6230 IX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INDESIT IFW 6230 IX.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ