AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Indukciós tűzhely 50 cm széles

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sütő térfogata
58 l
70 l
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(8)
Függő rácsok
(1)
Teljesítmény
7,4 kW
10,5 kW
-
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül
(1)
Igen, csatlakozóval
(1)
Nem
(7)
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(3)
Rozsdamentes acél
(4)
Szűrés

Az indukciós tűzhely 50 cm széles változata a főzés modern és hatékony eszköze. Fő előnye az ételek gyors és precíz elektromágneses indukciós melegítése, ami időt és energiát takarít meg. Kompakt kialakításával könnyen integrálható a különböző konyhai terekbe, és funkciók és beállítások széles skáláját kínálja, hogy minden szakács igényeit kielégítse. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogyan válassz indukciós tűzhely 50 cm széles típust.

Tovább

Az indukciós tűzhely 50ncm széles típusa számos előnnyel rendelkezik

Más modellekhez képest az indukciós tűzhely 50 cm széles változata gyorsabb felmelegedést és pontos hőmérséklet-szabályozást kínál. Emellett gazdaságosabb is, ami alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. Ha ezt a kompaktabb modellt választod, funkcióit olyan konyhákban is használhatod, ahol kevés a hely.

Ha az indukciós tűzhely 50 cm széles kivitelben túl kicsi, választhatsz nagyobb, 60 cm széles típust is.

Az indukciós tűzhely 50 cm széles változatának jellemzői

Az indukciós tűzhely 50 cm széles modelljei számos nagyszerű tulajdonsággal és funkcióval rendelkeznek. Mire számíthatsz?

  • A főzőlapok száma fontos tulajdonság. Az indukciós tűzhely 50 cm széles modellje általában négy főzőlappal rendelkezik, ami teljesen elegendő egy normál háztartásban történő főzéshez. A kisebb modellek két főzőlappal, a nagyobbak öt főzőlappal rendelkeznek.
  • A főzőlap tulajdonságai modellről modellre változnak, de a legtöbb esetben olyan funkciókkal találkozhatsz, mint például a Booster, amely a főzőlap teljesítményét ideiglenesen a maximális szintre növeli, vagy esetleg a főzőzónák összekapcsolása. Létezik maradékhő-jelző, vagy gyermekzár funkció is.
  • A szabályzás érintéssel vagy forgatható gombok segítségével történhet. Forgatható gombok hagyományos vezérlést biztosítanak egyszerű hőmérséklet- és időbeállításokkal, míg az érintőkijelző modern és intuitív beállítási lehetőséget kínál egy egyszerű ujjmozdulattal.
  • A techniaki berendezések egy kis pluszt kínálnak a klasszikus funkciókhoz képest. Ezek az időzítő, amely lehetővé teszi a kívánt főzési idő beállítását, vagy vezérlőzár, amelynek hála nem kell aggódni például a főzőlap kikapcsolása vagy a tápváltás miatt.

Mi a helyzet az indukciós tűzhely 50 cm széles típusának kialakításával? Rozsdamentes acél, fehér és fekete természetesen

Egyesek számára elengedhetetlen, mások számára kevésbé, de a tervezés mindenképpen nagyon fontos. Az indukciós tűzhely 50 cm széles modell modern rozsdamentes acél, klasszikus fehér és divatos fekete színben kapható. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy milyen stílusú konyhád van, mindig választhatsz olyan dizájnt, amely tökéletesen illeszkedik a berendezéshez.


Indukciós tűzhely 50 cm széles rozsdamentes acél
Rozsdamentes acél indukciós tűzhely 50 cm széles

Indukciós tűzhely 50 cm széles fekete
Fekete indukciós tűzhely 50 cm széles

Indukciós tűzhely 50 cm széles fehér
Fehér indukciós tűzhely 50 cm széles

Indukciós tűzhely 50 cm széles változatban – mit kínál a sütő?

Milyen paraméterek alapján válasszunk indukciós tűzhely 50cm széles típust? A főzőlap jellemzői mellett a sütő paramétereit is meg kell vizsgálni.

Mekkora egy indukciós tűzhely 50 cm széles típus kapacitása?

Ha azon gondolkodsz, hogy milyen térfogatú indukciós tűzhelyet vagy sütőt válassz, gondolj a háztartásban élő személyek számára. Ha az indukciós tűzhely 50 cm széles típust választasz, a választási lehetőségek korlátozottabbak. Általában 58-70 literes tűzhelyek közül választhatsz, amelyek teljesen elegendőek egy 3-4 fős háztartás számára.

Az indukciós tűzhely 50 cm széles típusának jellemzői és funkciói lenyűgöznek majd

Az indukciós tűzhely 50 cm széles modell jellemzők, felszereltség és funkciók tekintetében sok mindent kínál.

  • Az időzítő és kijelző megkönnyíti a sütési idő nyomon követését, és a sütő a sütés végén hangjelzéssel figyelmeztet.
  • A világítás a sütő belsejében biztosítja, hogy sütés közben tökéletesen láthasd az ételt, így ellenőrizheted az étel állapotát.
  • A gyermekzár és hideg sütőajtó tökéletes jellemzők a gyermekek és háziállatok biztonságának garantálására.
  • A tompított ajtócsukódás nem csak a kényelmes működés, hanem a sütő élettartamának meghosszabbítása miatt is fontos.
  • A forrólevegős sütő segítségével egyszerre több ételt is készíthetsz.

i

Néha azt is kiválaszthatod, hogy az indukciós tűzhely 50 cm széles típusának milyen legyen a maximális hőmérséklete. Választhatsz 250-300°C között.

Az indukciós tűzhely 50 cm széles változata számos programot kínál

Az indukciós tűzhely 50 cm széles típusa széles programválasztékot kínál, hogy mindenki kedvére válogathasson, attól függően, hogy mit süt leginkább. Az alapok az alsó és felső fűtés, illetve ventilátoros vagy valódi forrólevegős mód. A legtöbb sütő grill, kiolvasztás vagy gyors előmelegítés funkcióval is rendelkezik. Bizonyos indukciós tűzhely 50 cm széles modellek sütője pizzaprogramot is kínál, vagy esetleg grillező programot. Az egészséges táplálkozás kedvelőinek mindenképpen érdemes beszerezniük egy gőzfunkcióval ellátott sütőt.

Indukciós tűzhely 50 cm széles változatban – hogyan tisztítsuk?

Ahhoz, hogy az indukciós tűzhely 50 cm széles modell olyan jó állapotban maradjon, mint új korában, gondoskodni kell róla. Az indukciós főzőlappal nyert ügyed van, mert semmi sem ég meg rajta, így főzés után csak le kell törölni egy puha anyaggal. Ami a sütőt illeti, némi tisztítás szükséges. Öntisztító funkcióval rendelkező modellt is választhatsz. Létezik katalitikus tisztítás, amely porra bontja a szennyeződéseket, vagy gőztisztítás, amely feloldja a szennyeződéseket.

Az indukciós tűzhely 50 cm széles típusa kivehető üveggel is rendelkezhet, ami szintén nagyon megkönnyíti a tisztítást.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
9 termék
4,5
AEG Mastery SteamBake CIB56481BM
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85,8 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradékhő jelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, ventilátor és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
Leárazás -14 %
240 090 Ft 279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXSP069
AMICA SIS 512 STX
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradékhő jelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, felső fűtés, alsó fűtés és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
206 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMSP069
4,7
MORA I 7688 BX
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 59,4 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, maradékhő jelző és booster, érintős vezérlés, kijelző a főzőlap része, SÜTŐ: tompított ajtózárás, sütőprogramok grill, ventilátor és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORSP086
5,0
MORA I 7688 BW
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 59,4 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, maradékhő jelző és booster, érintős vezérlés, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: tompított ajtózárás, sütőprogramok grill, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fehér kivitel
199 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MORSP085
5,0
AEG Mastery SteamBake CIB56481BW
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85,8 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés és ventilátor, fehér kivitel
272 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXSP067
AMICA SIS 512 STX
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradékhő jelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, felső fűtés, alsó fűtés és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
185 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: AMSP069
BEKO FSM59305WDT
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradékhő jelző és gyerekzár, érintős vezérlés, lezárható vezérlés a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor, statikus sütés és gőzölős sütés, fehér és fekete kivitel
211 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BESP17
AMICA SIA 111 SB
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, fekete kivitel
229 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AMSP093
BEKO FSM59305BDT
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradékhő jelző, érintős vezérlés, tűzhely tető a főzőlap része, SÜTŐ: egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok forgónyársas grill, alsó fűtés, kiolvasztás, statikus sütés és 3D sütés, fekete kivitel
228 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 5 db
Várható 2024. 06. 14.
Termékkód: BESP18

Indukciós tűzhely 50 cm széles

A Indukciós tűzhely 50 cm széles kategóriában összesen 9 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó indukciós tűzhely 50 cm széles A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb indukciós tűzhely 50 cm széles A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: indukciós tűzhely 50 cm széles vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ