A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Indukciós tűzhelyek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sütő térfogata
58 l
83 l
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(14)
Függő rácsok
(3)
Teljesítmény
7,4 kW
11 kW
-
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül
(3)
Igen, csatlakozóval
(2)
Nem
(11)
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(7)
Rozsdamentes acél
(10)
Szélesség
50 cm
60 cm
-

Az indukciós tűzhely modern és hatékony megoldást jelent minden konyhában. Gyorsabbá, biztonságosabbá és energiatakarékosabbá teszi a főzést. Mit kell figyelembe venned ahhoz, hogy a legmegfelelőbb indukciós tűzhely szolgáljon téged? Olvass tovább!

Tovább

Milyen előnyei vannak az indukciós tűzhelyek használatának, és miben különböznek más tűzhelytípusoktól?

Az indukciós tűzhely gyors felmelegedést és pontos hőmérséklet-szabályozást biztosít. Energiatakarékosabb, mint a hagyományos elektromos tűzhely, ami alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. Sima felületének köszönhetően könnyebb a karbantartása és a tisztítása is, ami egyértelmű előnyt jelent a gáz- és más elektromos tűzhelyekkel szemben. Végül, de nem utolsósorban praktikus funkciók szélesebb skáláját is kínálja.

Indukciós tűzhely kiválasztása méret szerint

Ha az indukciós tűzhely mellett döntenél, akkor a méretek az egyik legfontosabb paraméterek közé tartoznak a választásod során. A mélység és a magasság modellenként nem sokban különbözik, viszont az indukciós villanytűzhely szélessége alapvető fontossággal bír. A standard szélesség 50-60 centiméter, de a nagyobb tűzhelyek akár 90 centiméter szélesek is lehetnek.

i

Vásárlás előtt ellenőrizd a csatlakoztatási módot is. Kapható 230 V-os vagy 400 V-os indukciós tűzhely. Ezt a paramétert egyszerűen beállíthatod a szűrőben a paraméterek között.

Milyen térfogatú legyen az indukciós tűzhely?

Az indukciós villanytűzhely általában rendelkezik sütővel. Ez mindig elektromos, és az optimális térfogat kiválasztásakor figyelembe kell venned, hogy általában hány emberre szoktál főzni. Ha azonban nem főzöl nagyon gyakran vagy nagy mennyiségben, akkor egy kisebb, 60 liter alatti kapacitású elektromos tűzhely elegendő lesz egy átlagos család számára.

  • 1-2 személy számára olyan indukciós tűzhely mellett dönts, amely 35-43 literes sütővel rendelkezik.
  • Egy 3-4 fős háztartás számára elegendő egy 40-70 literes sütő.
  • A több mint 4 fős háztartások számára a 70 literesnél nagyobb sütők alkalmasak.

indukciós villanytűzhely 50 cm
Modern indukciós tűzhely

Indukciós tűzhely 220V-ra
Retro indukciós tűzhely

Milyen funkciókat és tulajdonságokat kínálhat egy indukciós tűzhely?

Az indukciós tűzhely modern dizájnnal rendelkezik, amely praktikus funkciókkal is párosul. Fontos tulajdonsága a főzőlapok száma. A négy főzőlap az alapfelszereltség része, de a kompakt indukciós tűzhelyek akár kettővel is rendelkezhetnek, míg a nagy tűzhelyek ötöt is kínálhatnak. A kezelőszervek többnyire érintésérzékenyek.

Az indukciós tűzhely számos funkcióval rendelkezik

Más tűzhelyekkel összehasonlítva az elektromos indukciós tűzhely számos funkciót kínál a könnyebb és hatékonyabb főzéshez, az intuitív működéshez, a biztonságos üzemeltetéshez és a könnyű karbantartáshoz. Nézd meg a leggyakoribbakat.

  • Az automatikus edényérzékelés biztosítja, hogy a főzőlapot csak megfelelő edényekkel kapcsolhatod be.
  • A főzőzónák összekapcsolása rugalmas főzést tesz lehetővé a nagyméretű edények vagy serpenyők esetében.
  • A hőmérséklet-jelző figyelmeztet a forró felületekre, és hatékonyabb energiafelhasználást tesz lehetővé.
  • A Booster funkció gyorsan növeli a hőmérsékletet a gyors főzéshez. Ideális, ha sietős a dolgod.
  • A gyerekzár megvédi az óvatlan gyermekek ujjaitól a főzőlapot a véletlen bekapcsolástól vagy átállításától.
  • A kijelző egyértelmű tájékoztatást nyújt a teljesítménybeállításokról vagy a főzés állapotáról.
  • Az időzítő lehetővé teszi az egyes zónák főzési idejének külön-külön történő beállítását, és megakadályozza az ételek odaégését.
indukciós tűzhely

Az indukciós tűzhely egyszerű és hatékony, megkönnyíti a főzést.

A tűzhely számos funkcióval és programmal is gyönyörködtet. Mit kínál az indukciós tűzhely?

Az indukciós tűzhely kiválasztásakor a sütőre és annak kialakítására is figyelj. A programválaszték alapvető fontosságú, és meg kell felelnie annak, amit a leggyakrabban szeretnél sütni. A felső és alsó fűtés, vagy a kettő kombinációja alapfelszereltség. A sütők túlnyomó többsége olvasztó- vagy grillprogramot is kínál. A forrólevegős sütők ventilátorral biztosítják, hogy az ételek több szinten egyenletesen süljenek meg. A speciális pizza program is népszerű, amely tökéletesen átsült belső részt és ropogós héjat biztosít.

Az egészséges táplálkozás kedvelőinek mindenképpen érdemes beszerezniük egy gőzfunkcióval ellátott sütőt. Aki szereti a sült finomságokat, az értékelni fogja a forrólevegős sütéshez használható AirFry programot.

Az indukciós tűzhely által kínált funkciók a tökéletes sütéshez

Az indukciós villanytűzhely számos praktikus funkciót kínál a sütés jobb irányíthatósága és a könnyebb karbantartás érdekében. Melyek a legnépszerűbbek?

  • Az időzítő és a kijelző megkönnyíti a sütési idő ellenőrzését és beállítását.
  • A belső lámpa jobb rálátást biztosít az ételre sütés közben.
  • A gyerekzár és a hideg sütőajtó a kicsik és a háziállatok biztonságát szolgálja.
  • A tompított ajtónyitás és az érintőképernyős vezérlés kényelmes használatot biztosít.
  • Az egyenletes, több szinten történő sütést általában egy indukciós tűzhely kínálja forrólevegős sütővel.
  • A teleszkópos tálcakihúzás növeli a biztonságot és a kényelmet a sütő használatakor.

A legjobb indukciós tűzhelyek felfedezése kihívást jelenthet. Nagy segítséget jelentenek azonban az olyan felhasználók véleménye, akik már megvásárolták ezeket a készülékeket.

indukciós tűzhely

A teleszkópos hosszabbítás növeli a kényelmet és a biztonságot.

Az indukciós tűzhely jellemzője az egyszerű karbantartás. Ez a sütőre is vonatkozik?

Az indukciós tűzhely nagyon könnyen karbantartható, mivel a felületére semmi sem ég le. Egy sütő esetében azonban ez egy kicsit nehezebb lehet, ezért jobb, ha öntisztító funkcióval rendelkező modellt választasz. Ez kétféleképpen történhet. A katalitikus tisztítás magas hő hatására finom porrá bontja a szennyeződéseket, majd csak egy ronggyal kell letörölni. A gőztisztítás ezután feloldja a szennyeződést, és ismét csak kézzel kell tisztítanod a sütőt.

Végül, de nem utolsósorban a kialakítás. Az indukciós tűzhely a szemednek is örömet okozhat

Az indukciós tűzhely számos változatban kapható, így mindig találhatsz olyan megoldást, amely tökéletesen illeszkedik a konyhádba. Választhatsz a klasszikus, a modern és a retro dizájn között. A színek között egyértelműen a rozsdamentes acél és a fehér dominál, de a fekete vagy bézs színű indukciós tűzhelyek sem jelentenek kivételt.

i

Olcsó indukciós tűzhely után kutatsz? Az outlet oldalon biztosan találsz megfelelő darabot. Viszont ha mégsem, akkor nézd meg az indukciós tűzhelyek - használt oldalt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE GEIT6C60XPG Szállításra kész > 5 db
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, booster és gyerekzár, érintős vezérlés, időzítő és lezárható vezérlés a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
239 590 Ft

17 termék
GORENJE GEIT6C60XPG
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, booster és gyerekzár, érintős vezérlés, időzítő és lezárható vezérlés a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
239 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSP045
5,0
GORENJE GEITS6E71PBG
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, booster és gyerekzár, érintős vezérlés, időzítő és lezárható vezérlés a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
236 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSP046
AEG Mastery Hob2Hood CIB6645ABM - Tűzhely Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
AEG Mastery Hob2Hood CIB6645ABM
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 59,6 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és gyerekzár, érintős vezérlés, SÜTŐ: tompított ajtózárás, sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, ventilátor, hőlégbefúvás és gőzölős sütés, rozsdamentes kivitel
387 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXSP070
WHIRLPOOL WS68IQ8CCXT/E
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: automatikus edényfelismerés, érintős vezérlés, időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: hideg sütőajtó és egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok grill, légkeveréses grill, alsó + felső fűtés, kiolvasztás és gőzölős sütés, rozsdamentes kivitel
269 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHRSP012
AMICA SIS 512 STX
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és booster, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: hideg sütőajtó, sütőprogramok gyors előmelegítés, grill, felső fűtés, alsó fűtés és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
206 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSP069
Fagor 3CLI-515AN
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: gyerekzár, tompított ajtózárás és érintéses vezérlés, sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fekete kivitel
234 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: FAGSP006
4,7
MORA I 7688 BX
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 59,4 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, maradék hőjelző és booster, érintős vezérlés, kijelző a főzőlap része, SÜTŐ: tompított ajtózárás, sütőprogramok grill, ventilátor és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORSP086
5,0
GORENJE GEITS6E71PBG
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, booster és gyerekzár, érintős vezérlés, időzítő és lezárható vezérlés a főzőlap része, rozsdamentes kivitel
226 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GORSP046
AEG Mastery Hob2Hood CIB6645ABM - Tűzhely Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
AEG Mastery Hob2Hood CIB6645ABM
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 59,6 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és gyerekzár, érintős vezérlés, SÜTŐ: tompított ajtózárás, sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, ventilátor, hőlégbefúvás és gőzölős sütés, rozsdamentes kivitel
348 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ELXSP070
5,0
MORA I 7688 BW
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 59,4 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, maradék hőjelző és booster, érintős vezérlés, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: tompított ajtózárás, sütőprogramok grill, kiolvasztás, ventilátor és hőlégbefúvás, fehér kivitel
200 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORSP085
5,0
AEG Mastery SteamBake CIB56481BW
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85,8 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: vezérlés forgógombokkal, kijelző és időzítő a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés és ventilátor, fehér kivitel
278 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ELXSP067
BEKO FSM59305WDT
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző és gyerekzár, érintős vezérlés, lezárható vezérlés a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor, statikus sütés és gőzölős sütés, fehér és fekete kivitel
211 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BESP17
BEKO FSM59305BDT
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, érintős vezérlés, tűzhely tető a főzőlap része, SÜTŐ: egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok forgónyársas grill, alsó fűtés, kiolvasztás, statikus sütés és 3D sütés, fekete kivitel
228 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BESP18
AMICA SIA 111 SB
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, fekete kivitel
229 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AMSP093
4,7
MORA I 7688 BX
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 59,4 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: összekapcsolható főzőzónák, maradék hőjelző és booster, érintős vezérlés, kijelző a főzőlap része, SÜTŐ: tompított ajtózárás, sütőprogramok grill, ventilátor és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
172 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MORSP086
BEKO FSM59305BDT
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, érintős vezérlés, tűzhely tető a főzőlap része, SÜTŐ: egyenletes sütés több szinten, sütőprogramok forgónyársas grill, alsó fűtés, kiolvasztás, statikus sütés és 3D sütés, fekete kivitel
219 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BESP18
4,5
AEG Mastery SteamBake CIB56481BM
Tűzhely - elektromos, indukciós főzőlap, A energiaosztály, mérete 85,8 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: maradék hőjelző, vezérlés forgógombokkal, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés, alsó fűtés, ventilátor és hőlégbefúvás, rozsdamentes kivitel
Szuper ár
279 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 03. 29.
Termékkód: ELXSP069

Indukciós tűzhelyek

Indukciós tűzhelyek

A Indukciós tűzhelyek kategóriában összesen 17 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó indukciós tűzhelyek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább indukciós tűzhelyek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb indukciós tűzhelyek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: indukciós tűzhelyek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ