Shop roku 30 dnů na vrácení

Infinix Note 30 8GB/256GB arany

Termékkatalógus
Infinix Note 30 8GB/256GB arany
4,9 35 értékelés
Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2460 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,69) fő kamera, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP53 vízálló, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
57 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  INFI1014c3 Termékszám:  X6833B256GO
Infinix Note 30 8GB/256GB arany 57 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Infinix Note 30 8GB/256GB arany

Eme Infinix mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. 2 hátlapi kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,78" -es képernyővel van ellátva, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok rajongói számára. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek Helio G99 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB integrált memória áll rendelkezésre. Ekkora memória elegendő lehet a nagy játékosok vagy a szenvedélyes fotósok számára. Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Mivel ez a mobiltelefon vízálló, nem okoznak majd kellemetlen meglepetést a mindennapi élet kihívásai. IP53 mértékű védelmi fokozattal látták el. Eme INFINIX okostelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Infinix Note 30 8GB/256GB arany ...
Mobiltelefon Infinix Note 30 8GB/256GB arany ...

Infinix Note 30 8GB/256GB arany okostelefon fontosabb jellemzői

  • Eme INFINIX okostelefon 6,78" méretű kijelzővel készült
  • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Vízálló kialakítással rendelkezik az IP53 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
  • A hátlapon 2 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,78"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző 580 Nits fényerővel rendelkezik
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és XOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső memória biztosított
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát Micro SD típusú és 2000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Ennek a remek INFINIX telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás INFINIX telefon használatával töltünk el, mivel 6,78" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2460 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Annak érdekében, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ezen INFINIX okostelefon 580 Nits mértékű fényerővel funkcionál.

Mobiltelefon Infinix Note 30 8GB/256GB arany ...
Mobiltelefon Infinix Note 30 8GB/256GB arany ...

Örökítsd meg a lényeges pillanatokat

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a két hátoldali kamera. Ez a nagyszerű INFINIX okostelefon rendelkezik 64Mpx felbontású hátsó kamerával. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezzel a lenyűgöző INFINIX okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Az akkumulátor nem hagy cserben

Ezen kitartó INFINIX mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 45 W. A töltésére USB-C port használható.

Mobiltelefon Infinix Note 30 8GB/256GB arany ...
Mobiltelefon Infinix Note 30 8GB/256GB arany ...

Ezen INFINIX mobiltelefon megbízható teljesítményt garantál

A nagyszerű INFINIX mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, XOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 8 GB rendszermemóriával van ellátva, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 256 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely még a számítógépekkel is felveszi a versenyt, így gond nélkül tárolhatjuk a nagy mennyiségű adatot, akár 4K videókat is. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk lehetséges azt bővíteni egy 2000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Eme INFINIX okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely elengedhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Élj teljes életet a népszerű INFINIX mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található a készüléken. A beépített FM rádióval hallgathatod kedvenc műsorod vagy zenéid. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amellyel lehetséges további eszközöket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

168,62 × 76,6 × 8,58 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

219 g

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2460 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2460 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Magasság
168,62 mm Kész!
Szélesség
76,6 mm Kész!
Mélység
8,58 mm Kész!
Súly
219 g Kész!
Szín
Aranyszínű Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,69 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,69 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
45 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G99 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G57 MC2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Felhasználói felület
XOS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Infinix Note 30 termékhez:

74 690 Ft - 74 690 Ft

Infinix Note 30 8 GB/128 GB fekete

Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,69) fő kamera, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP53 vízálló, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
74 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hogyan kell telefonhívást fogadni? A zöld telefonkagylót hiába huzogatom,tologatom, valami olyasmit ír ki,hogy : Tegye le,hívja vissza!?

Kérdések és válaszok: Infinix Note 30 8GB/256GB arany
Kiegészítők: Infinix Note 30 8GB/256GB arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Infinix Note 30 8GB/256GB zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Infinix Note 30 8 GB / 256 GB zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Infinix Note 30 8GB/256GB Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Infinix Note 30 8GB/256GB Gold.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ