30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín

Termékkatalógus
Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín
4,7 138 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera + 2Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP53 vízálló, gyorstöltés 68W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  INFI1015b2 Termékszám:  X678BVG

Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín

Eme Infinix Note 30 PRO mobiltelefon része az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 3 kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 6,67" -es kijelzővel rendelkezik, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek Helio G99 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 256GB integrált memória áll rendelkezésre. Ez a memória megfelelő lehet a nagy játékosok vagy a szenvedélyes fotósok számára. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Nem kell többé bajlódni a bosszantó kábelekkel, mivel a telefon támogatja a vezeték nélküli töltést. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a mobiltelefon köszönhetően vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP53 szintű védelmi fokozattal látták el. Ezen INFINIX mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Mobiltelefon Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín ...
Mobiltelefon Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín ...

Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín mobiltelefon fontosabb paraméterei

  • Ezen INFINIX okostelefon 6,67" méretű képernyővel rendelkezik
  • A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefon vezeték nélküli töltéssel büszkélkedhet
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Konstrukciója vízálló az IP53 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 108 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző 900 Nits fényerőt képes biztosítani
  • A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és XOS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB integrált memória áll rendelkezésre
  • A belső memóriát bővíthetjük Micro SD típusú és 2000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G77 MC9

Eme INFINIX telefonnak a képernyőjét öröm lesz nézni

Örömteli lesz minden pillanat, amit ezzel a lenyűgöző INFINIX telefonnal tölthetünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ezen INFINIX mobiltelefon 900 Nits mértékű fényerőt is elérhet.

Mobiltelefon Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín ...
Mobiltelefon Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín ...

Örökítsd meg a lényeges pillanatokat

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen részét képezi a három hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli INFINIX okostelefon el van látva 108Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű felvételeket. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern INFINIX mobiltelefonnal 2560 × 1440 (Quad HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen kitartó INFINIX mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 68 W, ráadásul vezeték nélküli töltéssel. Feltöltésére USB-C port használható.

Mobiltelefon Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín ...
Mobiltelefon Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín ...

Eme INFINIX mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A modern INFINIX mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 13, XOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 8 GB RAM-mal rendelkezik, amellyel használhatjuk a virtuális valóságot, és 3D-s játékokat is játszhatunk. A fájlok, illetve fotóink és videóink megőrzésére 256 GB belső memória áll rendelkezésre, amely szinte megegyezik a laptopokkal, ez lehetővé teszi a 4K videókkal való munkát is. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra képesek vagyunk bővíteni egy 2000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez az ügyes INFINIX okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) mobilhálózat, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról élvezd a zenét.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű INFINIX mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egy gyors pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található az okostelefonon. FM rádióval is fel van szerelve. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amellyel lehetséges olyan hardverek csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), fejhallgató, tok és védőüveg

Méretei:

162,72 × 75,95 × 8,12 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

203 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Funkciók

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Magasság
162,72 mm Kész!
Szélesség
75,95 mm Kész!
Mélység
8,12 mm Kész!
Súly
203 g Kész!
Szín
Aranyszínű Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,75 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,75 Kész!
Maximum videó felbontás
2560 × 1440 (Quad HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
68 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G99 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G77 MC9 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató, Tok, Védőüveg Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Felhasználói felület
XOS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az érdekelne, hogy ez a a telefon rendelkezik e magyar nyelvű menürendszerrel?

Üdv A kamerával lehet e szkennelést végrehajtani dokumentumokról? Köszönöm

Kérdések és válaszok: Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín
Kiegészítők: Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB aranyszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Infinix Note 30 PRO 8GB/256GB zlatá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Infinix Note 30 PRO 8 GB/256 GB zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Infinix Note 30 PRO 8GB/256GB Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Infinix Note 30 PRO 8GB/256GB Gold.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ