AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany

Termékkatalógus
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany
4,0 7 értékelés
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
139 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  INFI1018b2 Termékszám:  X6731GOLD
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany 139 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany

Ez a fejlett Infinix Zero 30 5G mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. három kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,78" -es kijelzővel rendelkezik, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer problémamentes működéséről 8 magos MediaTek Dimensity 8020 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók tárolására 256GB belső memória áll rendelkezésre. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy rengeteg fotót készítsünk vagy korlátozások nélkül játszunk. A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a nagyszerű INFINIX okostelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany ...
Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany ...

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany okostelefon legfontosabb tulajdonságai

  • Eme INFINIX okostelefon 6,78" méretű képernyővel készült
  • A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 108 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,78"méretű kijelzővel van szerelve
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, adaptív frekvencia és ívelt élek
  • A képernyő 950 Nits fényerőt képes elérni
  • A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és XOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 256 GB belső tárhely biztosított
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G77 MC9

Ennek a nagyszerű INFINIX telefonnak a kijelzőjét öröm lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden pillanat, amit ezzel a csodás INFINIX telefonnal tölthetünk el, mivel 6,78" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 144Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a kijelzőn zajló események alapján beállítani tudjuk a frekvenciát. A telefont a fejlett Gorilla Glass védi, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket. Az ívelt éleknek hála egy kézzel is kényelmesen tudjuk tartani a telefont, mivel az ujjak természetes módon alkalmazkodnak a készülék alakjához. A kijelző olvashatóságának javítása érdekében növelnünk kell annak fényerejét. Ez a modern INFINIX mobiltelefon 950 Nits fényerővel rendelkezik.

Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany ...
Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany ...

Örökíts meg minden gyönyörű pillanatot

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő INFINIX okostelefon fel van szerelve 108Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű perspektívát tesz lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a lenyűgöző INFINIX okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Az éles képek készítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen INFINIX mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot a két vagy akár több napon keresztül is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 68 W. A töltésére USB-C port használható.

Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany ...
Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany ...

Ezen INFINIX okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A remek INFINIX mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 13, XOS felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. 12 GB RAM-mal látták el, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső tárhely van biztosítva, amely még a számítógépekkel is felveszi a versenyt, így képesek leszünk nagy mennyiségű adat, akár 4K videók tárolására is.

Ez az ügyes INFINIX mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített változata, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen jól jön, ha gyengébb a műholdjel.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefon nem csak a hagyományos telefonhálózaton keresztül, hanem az interneten is képes hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE technológiát használ a hívásokhoz.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Használd ki az élet minden percét a népszerű INFINIX mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. A készülék kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. Hallgasd kedvenc zenéid vagy műsorod a beépített FM rádióval. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és tok

Méretei:

164,51 × 75,03 × 7,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

185 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Gorilla Glass verziója
5 Kész!
Magasság
164,51 mm Kész!
Szélesség
75,03 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
185 g Kész!
Szín
Aranyszínű Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,5 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
68 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 8020 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G77 MC9 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Felhasználói felület
XOS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Infinix Zero 30 5G termékhez:

139 990 Ft - 139 990 Ft

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB lila

Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld

Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany

Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím, érdeklődni szeretnék az oldalukon árult Infinix Zero 30 5 g telefon felől, mielőtt megvásárolnám, hogy a menüje magyar - e? Segítségüket nagyon köszönöm! K. Anita

Kérdések és válaszok: Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany
Több információ

Honor Magic6 Pro (TESZT): a jelenlegi legjobb mobiltelefon? A fotózás terén mindenképpen

A Honor Magic 6 Pro egy egyedülálló telefon. Az első dolog, ami feltűnhet rajta, az a hatalmas optika a hátlapon, és nyilvánvalóan az egész telefon nagyobb súlya. Ezt követően azonban csak pozitívumokkal fogsz találkozni, és csakúgy, mint én, helyeslően fogsz bólogatni. Remek a kamera, a kijelző, a hangzás, a teljesítmény, és még az akkumulátor üzemideje is. Nem csoda, hogy több díjat is nyert a DxOMark-tól. Tudj meg többet a Honor Magic6 Pro-ról!

5 nagyszerű ár-érték arányú telefon

Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az árcédula az, ami helyenként meglepő lehet.

Megbízható partner keményebb körülmények között is. Az új Samsung Galaxy Xcover7 nagyfokú tartósságával szeretne lenyűgözni.

A Samsung bemutatta új strapabíró telefonját, a Samsung Galaxy XCover7-et. A készülék sok mindent kibír, IP68 minősítésen túl katonai szabvány szintű ellenállóságot is nyújt. Tehát ellenáll a víznek, a pornak, valamint más nehéz körülményeknek is. De mit tud még?

Infinix Zero 30 5G (TESZT): mesterséges intelligencia extravagáns köntösben

Az Infinix márka bizonyára nem rendelkezik túl nagy hírnévvel hazánkban, viszont annál érdekesebb lehet megnézni a termékcsaládját. Mi a jelenlegi slágerét, az Infinix Zero 30 5G-t vettük górcső alá.

NFC mobilfizetés (ÚTMUTATÓ)

Az NFC-t gyors párosításra vagy érintés nélküli fizetésre használják. Mielőtt mobilfizetésre használnád, ellenőrizd az adott bank és kártyaszolgáltató feltételeit. Hogyan működik az NFC fizetés, és hogyan fizethetsz a mobiloddal?
Vélemények: Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany
Kiegészítők: Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Infinix Zero 30 5G 12 GB / 256 GB zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB gold.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ