AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld

Termékkatalógus
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld
4,0 7 értékelés
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  INFI1018b1 Termékszám:  X6731GREEN
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld 139 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld

Ez a modern Infinix Zero 30 5G mobiltelefon része az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. három kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,78" -es képernyővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 8020 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával van ellátva. A fájlok, fotók és videók számára 256GB belső memória van biztosítva. Ez a memória megfelelő lehet a nagy játékosok vagy a szenvedélyes fotósok számára. A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Ezen INFINIX mobiltelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld ...
Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld ...

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld okostelefon alapvető jellemzői

  • Eme INFINIX okostelefon 6,78" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 108 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,78"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 144Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, adaptív frekvencia és ívelt élek
  • A képernyő 950 Nits fényerővel rendelkezik
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és XOS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső tárhely van biztosítva
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G77 MC9

Ennek a nagyszerű INFINIX telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző INFINIX telefonnal tölthetünk el, mivel 6,78" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 144Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvencia módosítható a kijelzőn zajló események alapján. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. Az ívelt éleknek köszönhetően egy kézzel is stabilan tartható a telefon, mert ujjaink hatékonyan alkalmazkodnak a készülék alakjához Annak érdekében, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme INFINIX okostelefon 950 Nits mértékű fényerőt is elérhet.

Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld ...
Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld ...

Készíts lélegzetelállító képeket

A telefonnal történő fotózás alapvető részét képezi a három hátsó kamera. Ez az átlagon felüli INFINIX mobiltelefon el van látva 108Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű képek készítését. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern INFINIX mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Az éles képek rögzítésekor jól jön az optikai képstabilizálás.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Eme INFINIX mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja két vagy akár több napig is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 68 W. A töltésre USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld ...

Ezen INFINIX mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A nagyszerű INFINIX okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 13, XOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. 12 GB rendszermemóriával rendelkezik, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 256 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely felveszi a versenyt még a laptopokkal is, így lehetővé válik a nagy mennyiségű adat, akár 4K videók tárolása is.

Ezen INFINIX mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely a műholdas jeleken kívül használja még a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefonnal kezdeményezhetünk hívásokat az interneten is, nem csak a hagyományos telefonhálózaton. VoWiFi és VoLTE használatával kommunikál.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Használd ki az élet minden percét a népszerű INFINIX mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található az okostelefon kijelzőjén. A beépített FM rádió is biztosítja a zenehallgatást. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és tok

Méretei:

164,51 × 75,03 × 7,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

185 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Gorilla Glass verziója
5 Kész!
Magasság
164,51 mm Kész!
Szélesség
75,03 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
185 g Kész!
Szín
Zöld Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,5 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
68 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 8020 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G77 MC9 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Felhasználói felület
XOS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Infinix Zero 30 5G termékhez:

139 990 Ft - 139 990 Ft

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB lila

Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld

Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany

Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím, érdeklődni szeretnék az oldalukon árult Infinix Zero 30 5 g telefon felől, mielőtt megvásárolnám, hogy a menüje magyar - e? Segítségüket nagyon köszönöm! K. Anita

Kérdések és válaszok: Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld
Több információ

Honor Magic6 Pro (TESZT): a jelenlegi legjobb mobiltelefon? A fotózás terén mindenképpen

A Honor Magic 6 Pro egy egyedülálló telefon. Az első dolog, ami feltűnhet rajta, az a hatalmas optika a hátlapon, és nyilvánvalóan az egész telefon nagyobb súlya. Ezt követően azonban csak pozitívumokkal fogsz találkozni, és csakúgy, mint én, helyeslően fogsz bólogatni. Remek a kamera, a kijelző, a hangzás, a teljesítmény, és még az akkumulátor üzemideje is. Nem csoda, hogy több díjat is nyert a DxOMark-tól. Tudj meg többet a Honor Magic6 Pro-ról!

5 nagyszerű ár-érték arányú telefon

Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az árcédula az, ami helyenként meglepő lehet.

Megbízható partner keményebb körülmények között is. Az új Samsung Galaxy Xcover7 nagyfokú tartósságával szeretne lenyűgözni.

A Samsung bemutatta új strapabíró telefonját, a Samsung Galaxy XCover7-et. A készülék sok mindent kibír, IP68 minősítésen túl katonai szabvány szintű ellenállóságot is nyújt. Tehát ellenáll a víznek, a pornak, valamint más nehéz körülményeknek is. De mit tud még?

Infinix Zero 30 5G (TESZT): mesterséges intelligencia extravagáns köntösben

Az Infinix márka bizonyára nem rendelkezik túl nagy hírnévvel hazánkban, viszont annál érdekesebb lehet megnézni a termékcsaládját. Mi a jelenlegi slágerét, az Infinix Zero 30 5G-t vettük górcső alá.

NFC mobilfizetés (ÚTMUTATÓ)

Az NFC-t gyors párosításra vagy érintés nélküli fizetésre használják. Mielőtt mobilfizetésre használnád, ellenőrizd az adott bank és kártyaszolgáltató feltételeit. Hogyan működik az NFC fizetés, és hogyan fizethetsz a mobiloddal?
Vélemények: Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld
Kiegészítők: Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Infinix Zero 30 5G 12 GB / 256 GB zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB grün.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ