Levé ucho Alza dny ApF HU

Infra hősugárzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(26)
Infravörös
(28)
Halogén
(6)
Anyag
(20)
Fém
(17)
Műanyag
(15)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(5)
LED kijelző
(2)
Gyerekzár
(1)
Működést jelző fény
(12)
Oszcilláció
(7)
Fűtési teljesítmény
800 W
2400 W
-
Befűthető légtér
3 m3
50 m3
-

Az infravörös hősugárzók gazdaságos fűtőberendezések, egyedülálló fűtési módszerrel. Tökéletesek minden otthonba vagy garázsba, hordozható változataik pedig ideális hőforrások a nyaralóba, a teraszra vagy a télikertbe. Szeretnéd tudni, hogyan működnek az infra hősugárzó típusok, és milyen előnyökkel jár a használatuk? Folytasd az olvasást, és tudj meg többet.

Tovább

Mi az az infravörös melegítő, és hogyan működik?

Az infra hősugárzó olyan alternatív hőforrás, amely infravörös sugárzást használ a fűtéshez. Mint ilyen, az infra melegítő számos, alakban, teljesítményben és használatban eltérő kivitelben kapható.

i

Hogyan működik az infra hősugárzó?

Minden infra sugárzó beépített fűtőcsővel rendelkezik, amely melegítéskor infravörös sugarakat bocsát ki. Ezek aztán áthaladnak a levegőn, és felmelegítik a tárgyakat. Az infravörös fűtés elve tehát az, hogy nem a levegőt, hanem a falakat, a bútorokat, a padlót vagy az emberi testet melegíti.

Az infra hősugárzók előnyei

Az infra hősugárzó típusok használata számos olyan előnnyel jár, amelyeket otthon, a nyaralóban és az irodában is értékelni fogsz.

 • Az infra melegítők több tíz százalékkal hatékonyabbak, mint a hagyományos fűtőtestek.
 • Az infra hősugárzók sugarainak a napfényhez hasonló, kellemes melegítő hatása van.
 • Az infra hősugárzó tökéletes a fürdőszobába, nappaliba, hálószobába, de akár a pincébe is.
 • Az infra sugárzó nem keringeti a levegőt, így kiküszöböli a por és egyéb szennyeződések átadását a fűtött helyiségben.
 • Az infra hősugárzó másik előnye a gyorsaság. Amint bekapcsolod az eszközt, azonnal érezni fogod a hőt, a környezeti levegő hőmérsékletétől függetlenül.

Kis infra hősugárzó

Az infra melegítő által sugárzott hő enyhíti az izomfeszültséget és az ízületi fájdalmakat.


Melyek az infra hősugárzók hátrányai?

Az infra hősugárzók használata azonban hátrányokkal is járhat.

 • Az infra hősugárzó csak ott működik, ahol telepítve van, így egy eszközzel nem lehet több helyiséget fűteni.
 • Figyelembe kell venned azt is, hogy a kívánt léghőmérsékletet hosszabb idő alatt éri el, mert a tárgyakat melegíti fel.

A legjobb infra hősugárzó kiválasztása

Amikor új infra melegítő berendezést választasz, figyelj oda néhány kulcsfontosságú paraméterre. Fontos a kimenő teljesítmény, a konstrukció tartóssága, a csövek típusa, az infra hősugárzó formája vagy helyzete.

Az infra hősugárzók teljesítménye közvetlenül a fűtött tér méretétől függ

Az infra hősugárzók teljesítménye néhány száz és több mint 2000 watt (W) között mozog. Általában minél nagyobb a fűtött tér, annál nagyobb fűtési teljesítményre van szükség. Ne feledd, az infra sugárzó más fűtési móddal is kombinálható egy térben.

Az infra hősugárzók alkalmasak kültéri használatra is

Minőségi kültéri infra melegítő berendezést keresel? Ügyelj az eszköz idegen tárgyakkal és vízzel szembeni ellenálló képességére, amelyet az IP-szabvány jelez.

Az infra hősugárzók védelemmel rendelkeznek a vízkár ellen a fürdőszobában vagy a konyhában is.

Kerámia vs. halogén - elektromos infra hősugárzó fűtés és a fűtőcsövek típusai

Az infra hősugárzók különböző típusú fűtőcsövekkel kaphatók. A leggyakoribbak a kerámia, a halogén vagy a kvarc csövek. Miben különböznek ezek az elektromos infra melegítő eszközök?

 • A kerámia infra hősugárzó akár 900 °C hőmérsékletre is felmelegedhez, és akár percekkel a kikapcsolás után is sugározza a hőt.
 • A halogén infra hősugárzók akár 1 000 °C hőmérsékletet is elérhetnek, és kényelmesen felmelegítenek nagyobb területeket is.
 • A kvarc infra melegítők 2 200 °C-ig melegítenek, és kisebb helyiségek intenzív fűtésére alkalmasak.

i

A már említetteken kívül szén- vagy fém fűtőcsöveket is léteznek. Bár ezeknek is számos előnyük van, a halogén változat a legelterjedtebb.

Infra hősugárzók hely szerint

Eldöntötted már, hová szeretnél infra hősugárzó eszközt helyezni? Nézd át hely szerinti felosztásunkat.

 • Az infra melegítők teraszra való telepítéséhez elegendő IP-lefedettségre és széles sugárzási szögre van szükség ahhoz, hogy az egész teret felmelegítsék.
 • Az infra hősugárzó pergolához alkalmas szabadtéri partikra, de a friss levegőn eltöltött őszi kellemes pillanatokhoz is.
 • Az infra hősugárzók műhely fűtésére felmelegítik a hideg műhelyt. Ilyen helyekre magasabb teljesítményszinttel rendelkező változatokat ajánlunk.

Az infra hősugáró termosztáttal kényelmes hőmérséklet-szabályozást biztosít mechanikus kapcsolóval, kijelzővel és bizonyos esetekben okostelefonon keresztül is vezérelhető.

A fürdőszobai infra sugárzó azonnali hőkomfortot biztosít

Kíváncsi vagy, melyik infra melegítő a legjobb a fürdőszobádba? Először is az eszköznek víz- és nedvességállónak kell lennie. Ami az elhelyezést illeti, választhatsz mennyezetre vagy padlóra szerelhető infra hősugárzó típust is, vagy akár falra szerelhető eszközt is a fürdőszobában. Nagy előnye, hogy a környező anyagok felmelegedésének köszönhetően nincs szárazság. Azonban mindenképpen szellőztess, hogy a párás levegő kiszellőzzön.

 • A fürdőszobai infravörös melegítő eszközt akkor is értékelni fogod, ha kisbabád van, akinek magasabb hőmérsékletre van szüksége, különösen fürdéskor. A víz és a levegő közötti hőmérsékletkülönbségnek a lehető legkisebbnek kell lennie.

i

Nem szeretnél azon aggódni, hogy elfelejtetted kikapcsolni az infra sugárzó eszközt? Akkor próbáld ki az időzítős fürdőszobai infra melegítő berendezést, amely lehetővé teszi a kívánt fűtési idő beállítását, amely letelte után a készülék kikapcsol.

A sík mennyezetre vagy falra szerelt infra hősugárzók az egész helyiséget fűtik

A lapos infravörös sugárzó eszközöket általában a mennyezetre vagy a falra szerelik. Formájuk biztosítja, hogy tökéletesen beleolvadjanak a helyiségbe, így gyakran azt is elfelejtjük, hogy ott vannak. A fali változat vagy a mennyezeti eszközök általában nagyobb sugárzófelülettel rendelkeznek, aminek köszönhetően könnyedén felfűtheted az egész fürdőszobát, hálószobát vagy bármely más helyiséget. További előnyük, hogy a falra vagy mennyezetre szerelt infra hősugárzók nem lesznek útban, így a helyiség berendezésénél nem kell foglalkoznod velük.


Panel infra hősugárzók

A panel infra melegítők nem feltétlenül kell fehérek és diszkrétek. Egyes modellek stílusos és figyelemfelkeltő kialakítással rendelkeznek.

i

Hová valók a kisebb sugárzású infra hősugárzók?

A kis sugárzású infra melegítők biztosítják a legintenzívebb fűtést. Bárhol használhatók, de leginkább hideg pincébe, garázsba vagy műhelybe ajánlottak.

Infra hősugárzó padlóra

A mennyezetre és a falra szerelhető változatok mellett létezik infra melegítő padlófűtés is, amelyet elsősorban a csempék alatt használnak. Előnye a kellemes meleg érzet a talp alatt, az egyenletes hőmérséklet-eloszlás a teljes felületen és a gyors fűtés.

Hordozható infra hősugárzók

A hordozható, padlóra szerelt infra hősugárzók általában nem rendelkeznek nagy sugárzási területtel. Ehelyett a mobilitásra jellemző rájuk, ami azt jelenti, hogy tényleg bárhol használhatók. Téli parti a tetőn? Egy infra melegítő segítségével ez sem akadály. A hordozható infra melegítők praktikus állványokkal vagy forgatható szerkezettel rendelkeznek.


Kültéri infra hősugárzók

Infra melegítő

 Példa infra sugárzó használatára


Mit mondanak az ügyfeleink az infra hősugárzók vagy a fürdőszobai infra melegítő termékeinkről? A vélemények elolvasása a segítségedre lehet.

Az infra hősugárzók egyéb hasznos jellemzői

Az infra sugárzó számos egyéb tulajdonsággal, funkcióval és szerkentyűvel is rendelkezhet - lássuk a legérdekesebbeket.

 • A LED kijelző a hőmérséklet vagy a sugárzás mértékének egyszerű szabályozására szolgál.
 • A WiFi-s infra hősugárzó vezérlése okostelefonon vagy számítógépen keresztül történik.
 • A túlfeszültség elleni védelem segítségével az infra hősugárzó potenciálisan veszélyes helyzet esetén kikapcsol.
 • Az időzítő lehetővé teszi az infra hősugárzó be- és kikapcsolásának időzítését.
 • A fényjelzés áttekintést nyújt az infra hősugárzók működéséről.

i

A lehető legalacsonyabb áron szeretnéd kipróbálni az infra hősugárzó készüléket? Nézd meg a olcsó infravörös melegítő kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ELÍZ EHH 120 Szállításra kész 5 db
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 40 m³, oszcilláció funkció, működésjelző lámpa, mérete 56,5 × 38 × 27,5 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
17 090 Ft

34 termék
4,2 27×
ELÍZ EHH 120
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 40 m³, oszcilláció funkció, működésjelző lámpa, mérete 56,5 × 38 × 27,5 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
17 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELIET422
5,0
La Proromance RedHeat CarbonV 2000 W
Infravörös hősugárzó - asztali vagy padlóra állítható, szabadonálló, modern karbontechnológia, a szénszálas fűtőcső hosszú élettartama több mint 10000 óra, anyaga acél, fogantyú a könnyű hordozáshoz, 1 teljesítményszint, ki- és bekapcsolás egy kapcsolóval, túlmelegedés és borulás elleni védelem, 7 m-es hőtartomány, teljesítmény 2000 W, sugárzási hatékonyság 90%, méret 800 × 200 × 200 mm, tömeg 3,8 kg, kábel hosszúsága 2 m
Szuper ár
48 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LPRGT67
4,5
ELÍZ EQH 12 W
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 25 m³, működésjelző lámpa, mérete 16 × 61 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
91 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIET415
4,5
La Proromance RedHeat CarbonS 2000 W
Infravörös hősugárzó - falra szerelhető, állványra szerelhető, modern karbontechnológia, hosszú, több mint 10000 órás élettartamú karbontekercs, anyag acél, 4 állítható teljesítményszint, távirányító, időzítő (0-24 óra), LED információs kijelző, túlmelegedés elleni védelem, 7 m-es hőtartomány, teljesítmény 2000 W, sugárzási hatékonyság 90%, tartalmaz szerelőkészletet és távirányítót, méretek 900 × 130 × 89,5 mm, tömege 3 kg, kábel hosszúsága 2 m
Szuper ár
64 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LPRGT65
5,0
Cattara Fali infravörös hősugárzó + távirányító 2000 W 230 V
Infravörös hősugárzó - 2 állítható fűtési szint: 1000/2000 W, falra és mennyezetre szerelhető, legfontosabb jellemzők és előnyök: távirányító és teljesítményszabályozó, 10,6 × 62,3 × 7,2 cm (ma × szé × mé), ezüst szín
33 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CMP1311
5,0
La Proromance RedHeat Hanger 2000 W
Infravörös hősugárzó - mennyezetre szerelhető, halogén technológia, a halogéncső hosszú élettartama több mint 5000 óra, anyaga acél, 1 teljesítményszint, távirányító, túlmelegedés elleni védelem, hatótávolság 5 m-ig, teljesítmény 2000 W, sugárzási hatékonyság 80%, 50 cm-es lánc, két karabiner és távirányító tartozék, méret 216 × 485 × 485 mm, tömeg 2,4 kg, kábel hosszúsága 2 m
Szuper ár
43 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LPRGT66
3,3
TRISTAR KA-5273
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, teraszra és pergolához, fűtési teljesítmény 1500 W, elhelyezhető mennyezetre, túlmelegedés elleni védelem és néma üzemmód, működésjelző lámpa, mérete 425 × 425 × 300 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIOH726
5,0
ARGO 191070154 KÖRNYEZETI
Infravörös hősugárzó - 1000 W fűtési teljesítmény, 2 állítható fűtési fokozat, elhelyezés: földre, fontosabb jellemzői és előnyei: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és forgó talp, 73 × 29,5 × 17 cm (ma×sz×mé), fekete és ezüst színű
33 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ARGET098
3,3
ELÍZ EQH 120 DF
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 4 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, biztosíték és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 30 m³, mérete 45 × 38 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), fehér, fekete és ezüst kivitel
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELIET0120
5,0
ARGO 191070209 BETSY
Infravörös hősugárzó - 1200 W fűtési teljesítmény, 2 állítható fűtési fokozat, elhelyezés: falra és földre, fontosabb jellemzői és előnyei: felborulás elleni védelem, felmelegíthető légtér: 40 m3, 21,5 × 49,5 × 12 cm (ma×sz×mé), fehér színű
15 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARGET088
4,0
ELÍZ EQH 12 B
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 25 m³, működésjelző lámpa, mérete 16 × 61 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
23 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIET439
3,4 18×
ELÍZ EQH 150
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1500 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, néma üzemmód és dönthető, befűthető légtér mérete 30 m³, működésjelző lámpa, mérete 15 × 54,5 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst és szürke kivitel
12 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELITO187
3,0
Ardes 437B
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, túlmelegedés elleni védelem, néma üzemmód és dönthető, működésjelző lámpa, mérete 11,8 × 53,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
16 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARDHV682
1,0
Black+Decker BXCSH900E
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 900 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, termosztát és teljesítményszabályozó, oszcilláció funkció, mérete 73 × 33 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és ezüst kivitel
23 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BLDET019
Cattara Álló infravörös hősugárzó 1000 W 230 V
Infravörös hősugárzó - alkalmas teraszra és pergolához, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, befűthető légtér mérete 3 m³, mérete 64 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), többszínű dizájn
32 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CMP1312
3,3
TRISTAR KA-5273
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, teraszra és pergolához, fűtési teljesítmény 1500 W, elhelyezhető mennyezetre, túlmelegedés elleni védelem és néma üzemmód, működésjelző lámpa, mérete 425 × 425 × 300 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
32 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TRIOH726
3,7
ELÍZ EGH 24 Smart
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, kertbe, garázsba, műhelybe és pergolához, fűtési teljesítmény 2400 W, 4 fűtési fokozat, elhelyezhető mennyezetre, falra, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, néma üzemmód és WiFi, befűthető légtér mérete 45 m³, gyerekzár, elektronikus vezérlés, mérete 16 × 97 × 8 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
73 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ELIET024
3,3
ELÍZ EQH 120 DF
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 4 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, biztosíték és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 30 m³, mérete 45 × 38 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), fehér, fekete és ezüst kivitel
19 960 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELIET0120
3,3
ELÍZ EQH 120 DF
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 4 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, biztosíték és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 30 m³, mérete 45 × 38 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), fehér, fekete és ezüst kivitel
17 850 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ELIET0120
5,0
TRISTAR KA-5277
Infravörös hősugárzó - alkalmas teraszra, kertbe és pergolához, fűtési teljesítmény 2000 W, elhelyezhető falra, túlmelegedés elleni védelem, néma üzemmód és dönthető, mérete 11 × 16 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
22 800 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TRIOH723
4,8 12×
TRISTAR KA-5287
Infravörös hősugárzó - alkalmas teraszra, kertbe és pergolához, fűtési teljesítmény 2000 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, falra, termosztát, teljesítményszabályozó, forgó talp, néma üzemmód és dönthető, magassága 200 cm, fekete kivitel
27 940 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TRIVT002
5,0
Ardes 4B01
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 900 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, túlmelegedés elleni védelem, forgó talp és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 30 m³, oszcilláció funkció, mérete 68 × 30 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és ezüst kivitel
Leárazás -7 %
21 690 Ft 23 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ARDTOP34
3,0
Orava HO-82
Hősugárzó - halogén 1200W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, teljesítményszabályozó, hőmérséklet szabályozás
16 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORAET667
TRISTAR KA-5286
Infravörös hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, teraszra, kertbe és pergolához, fűtési teljesítmény 2000 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, teljesítményszabályozó, néma üzemmód és dönthető, befűthető légtér mérete 50 m³, mérete 25 × 20 × 50 cm (Ma×Sz×Mé), fekete, ezüst és szürke kivitel
Leárazás -6 %
27 190 Ft 28 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TRIOH724
forró levegős melegítőtestMilyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ) Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.
Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon a radiátor, konvektor, fűtőpanel, infravörös fűtő, kandalló vagy hőlégfűtés az alkalmasabb-e? Hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálunk mindazok számára,...

Infra hősugárzók

A Infra hősugárzók kategóriában összesen 34 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó infra hősugárzók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább infra hősugárzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb infra hősugárzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: infra hősugárzók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ