A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

InMotion L6 fekete

Termékkatalógus
InMotion L6 fekete
4,5 2 értékelés
Elektromos roller - elektromos, maximum sebesség 25 km/h, egy töltéssel akár 30 kilométeres hatótávolság, maximum mászóképesség 15°, mobil alkalmazások, LED kijelző, tempomat, BT
Kód:  Inmotion12 Termékszám:  6920146905011 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

InMotion L6 fekete

Készen állsz, hogy gyorsabb, kényelmesebb és szórakoztató? Érezze a hatalom gyroboardu InMotion L6, amely első pillantásra nem lehet megkülönböztetni a szokásos robogók. Minden hasonlóság ezzel véget, mert inMotion L6 szó robogó a jövőben.A hajtás egy integrált elektromos motor, vezérlő giroszkóp felelős dolgozó ugyanaz a logika, mint Segways. Elhajtották egy egyszerű mozgás a test előre, és minél több sovány, annál gyorsabban megy.

legfontosabb jellemzői

  • Elektrokoloběžka a távolság legfeljebb 30 km
  • Tökéletes a gyors mozgás a városban
  • Comfort kormány sebességmérő
  • Egyedülálló összecsukható rendszer két lépésben
  • Bluetooth interfész átvitelére vezetés adatokat a kérelem
  • Víz és porálló kialakítás

Biztonságos mozgás nem csak a város

Gyroboard InMotion L6 lesz az elválaszthatatlan társa a városban.Hála a nagy mérete miatt nagyon könnyen kezelhető, és akár szorosára mindössze két egyszerű lépésben. Ha lovagolni egyedül Extol épült sebességtartó automatika, amely folyamatosan figyeli a kiválasztott sebességgel. Akkor is ellenőriztethessék köszönhetően a LED képernyő közepén a kormány. Dupla felfüggesztés kerekek vigyázni kényelem menet közben át dudorok.

Az elegáns szállítóeszközök

Szerkezetét tekintve, tagjai különösen jó minőségű és tartós anyag. Összesen GyroBoard InMotion L6 súlya körülbelül 16,5 kg és elbír 100 kg súlyú lovas. Ennek eredményeként, a készülék képes a sebesség akár 25 km / h egyetlen feltöltéssel bejárja az egész 30 km.

További információk:

Tartomány: akár 30 km
Max. gradiens: 15%
Akkumulátor: 48V lítium akkumulátor 8Ah
Teljesítmény: AC 110-220 V
Töltési idő: 5,5 óra
Ellenálló a külső hatásokkal: IP65
Maximális súly: 100 kg

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: InMotion L6 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion L6 black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inmotion L6 black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inmotion L6 black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ