30 dnů na vrácení Shop roku

Inmotion P1F

Termékkatalógus
Inmotion P1F
4,2 7 értékelés
Elektromos roller - 8,7 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, teherbírás: 120 kg, súly: 12 kg
Kód:  SPTif2098 Termékszám:  6920146987970 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Inmotion P1F



A tömege mindössze 12 kg

A P1F keretje alumínium ötvözetből készült. Így az alacsony tömege leegyszerűsíti az egy kézben való szállítást. A kis méretének köszönhetően, amely mindössze 90 cm, olyan mintha mozgólépcsőn történő szállításhoz vagy városi közlekedésre tervezték volna. A hagyományos autó csomagtartójába elfér két P1F elektromos kerékpár. Ez a mini ebike alkalmas a felhasználók különböző csoportjai számára, mivel bárki képes kezelni és működtetni. 

pozadí

pozadí

Javított komfortos nyereg

A P1F elektromos kerékpár kivételes, összecsukható szerkezettel büszkélkedhet, amely stabil és ugyanakkor elegáns, rendkívül könnyen összeszerelhető és eltárolható. A szakértők számításai, a nagy adatgyűjtés és az alapos kutatás után az elektromos kerékpárnál a nyereg optimális magasságba került beállításra. A nyereg ergonomikus alakja a kerékpározók számára kényelmes és zavartalan kerékpározást tesz lehetővé.


Inmotion P1F

Praktikus alkalmazás

A P1F támogatja az INMOTION alkalmazást. Az alkalmazással bármilyen hibát észlelhet, zárolhatja az elektromos kerékpárt vagy valós időben felügyelheti a kerékpározást és a kerékpározási paramétereket. Ezenkívül nyomon követheti más kerékpározók tevékenységét, beleértve az online barátokét is, és továbbadhat számos ismereteket.


pozadí

Első és hátsó tárcsafékek a biztonságos kerékpározáshoz

A gyártók megpróbálták megtalálni az egyensúlyt a szórakozás és a biztonság között. Ugyanis a kerékpározás csak akkor élvezhető teljes mértékben, hogyha be van biztosítva a maximális védelem. A P1F kiváló minőségű, kettős tárcsafékekkel van ellátva, amelyek kellően érzékenyek. Ezek a fékek teljes egészében javítják a fékteljesítményt és ezáltal lerövidítik a féktávolságot is. A biztonság az első helyen áll. 


Hatékony LED fényszóró

A gyártók olyan világítási rendszert alkottak meg P1F számára, amely még éjszaka is megvilágítja az utakat. Az elülső, kettős LED fényszóró nagy teljesítményű. Az elülső oldalon van egy kürt hangszóró kimenet is, amely nem hagyható figyelmen kívül. A még nagyobb biztonság érdekében a P1F figyelmeztető hátsó lámpával és beépített féklámpával is el van látva.

pozadí

pozadí

Figyelmeztető hátsó lámpa

A kiemelt piros LED a kerékpár hátulján segít az éjszakai kerékpározásnál. Miután megnyomta a féket, a hátsó lámpa felvillan, és így biztos lehet abban, hogy senki sem fogja figyelmen kívül hagyni. 


A robusztus meghajtás könnyű közlekedést tesz lehetővé 

A 10 hüvelykes Brushless motor javítja a teljesítményt. Ezzel a nagy teljesítményű motorral könnyedén felmehet akár 12°-os emelkedőkön is.

pozadí

pozadí

Dinamikus LG akkumulátorok

A nagy kapacitású és biztonságos LG lítium akkumulátor folyamatos teljesítményt nyújt. Az akkumulátor élettartama legfeljebb 35 km egyetlen feltöltésre. Az akkumulátor felfüggesztett kialakítása modern és ezen felül vizuálisan is illeszkedik a P1F elektromos kerékpár általános megjelenéséhez.


Inmotion P1F elektromos kerékpár vs. Tesla

Az alábbi videóban megtekintheti a versenyt a Tesla elektromos autó ellen. Hogyan állta meg a helyét az Inmotion P1F elektromos kerékpár? Bírálja el saját maga!

Paraméterek

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Teherbírás
120 kg Kész!
Tömeg
12 kg Kész!
Váz anyaga
Alumínium Kész!
Roller hossza
95,6 cm Kész!

Felhasználó

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!

Konstrukció

Teherbírás
120 kg Kész!
Tömeg
12 kg Kész!
Váz anyaga
Alumínium Kész!
Roller hossza
95,6 cm Kész!

Tulajdonságok

További tulajdonságok
Összecsukható, Kitámasztó, Tempomat, Kijelző Kész!
Szín
Fekete, Arany Kész!
Megvilágítás
Első világítás Kész!

Kerekek

Első kerék átmérője
12" (304,8 mm) Kész!
Hátsó kerék átmérője
9,84" (250 mm) Kész!
Kerekek anyaga
Gumi Kész!

Meghajtás

Teljesítmény
350 W Kész!
Maximális sebesség
30 km/h Kész!
Maximális emelkedés
12 % Kész!

Akkumulátor

Megtehető távolság
35 km Kész!
Akkumulátor kapacitás
8,7 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Inmotion P1F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion P1F. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inmotion P1F.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ