Shop roku Shop roku

Inmotion V10

Termékkatalógus
Inmotion V10
4,7 3 értékelés
Egykerekű - hatótávolság akár 70 km; sebesség 40 km/h; teljesítmény 1800W; teherbírás 120 kg
Kód:  SPTesin024 Termékszám:  3760243822186

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Inmotion V10

Mozgásban az élet

Az Inmotion V10 elektromos egykerekű első pillantásra vékony profilú, aerodinamikus kialakításával nyűgöz le, amely a vezetés kiváló dinamikáját biztosítja. A nagy, gumírozott pedáloknak és a szélesebb gumiabroncsnak köszönhetően nagyszerű vezetési ergonómiát és stabilitást garantál minden felületen. Világos fényszórókkal, hangulatos LED-es atmoszféra-fénnyel és beépített sztereó hangszórókkal is büszkélkedhet.


Az Inmotion V10 elektromos egykerekű legfontosabb jellemzői

  • 2,5"-os gumiabroncs kiváló tapadással
  • Erőteljes 1800 W-os motor
  • Maximális sebesség 40 km/h
  • Akkumulátor 70 km-es hatótávolsággal
  • Fényes első fényszóró
  • Intelligens féklámpa
  • Oldalsó LED világítás
  • Aktív hűtőrendszer
  • Sztereó Bluetooth hangszórók
  • Mobilalkalmazás statisztikák rögzítéséhez
  • Az egykerekű tömege: 20,6 kg
  • A teherbírás legfeljebb 120 kg

Nagyszerű vezetési jellemzők

A 2,5"-os gumiabroncs kiváló tapadást és stabilitást biztosít minden felületen, beleértve a füvet és a kavicsot is. A maximális kényelem és biztonságos vezetés érdekében, még hosszabb távolságok megtétele esetén is, az egykerekűt gumírozott felületű, széles pedálokkal szerelték fel. Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően kiemelkedő stabilitást és kiváló manőverezési lehetőséget biztosít még nagyobb sebesség mellett is.


Könnyen szállítható

A csomag tartalmaz egy eredeti, bővíthető fogantyút is, amely lehetővé teszi, hogy az egykerekűt úgy told, mint egy bevásárlókocsit vagy egy bőröndöt. Az összecsukható fogantyú alatt elhelyezkedő egyedi gomb megakadályozza a kerék elfordulását, így nem kell kikapcsolnod a készüléket, még gyors haladás esetén sem.


Több ezer szín a pillanatnyi hangulatodnak megfelelően

Ahhoz, hogy személyiséged teljes mértékben kifejezésre juthasson, az egykerekű gyártója az oldalsó atmoszférikus LED-es fényeket tovább fejlesztette, hogy lenyűgöző fényhatásokkal gazdagítsa az éjszakai vezetését. A világítást az InMotion mobilalkalmazás segítségével programozhatod, ahol több ezer színárnyalat és különböző hatások közül választhatsz.

Hihetetlen erő a hosszan tartó vezetési élményért

Az erőteljes, 1800 W-os motornak köszönhetően akár 40 km/h-s sebességgel is haladhatsz és gond nélkül megbirkózik a meredek emelkedőkkel is. Az egyhengeres teljesítményt a beépített 650 Wh akkumulátor biztosítja, amely egy töltéssel akár 70 km-t is meg tud tenni. A hatékony hűtőrendszer felel azért, hogy a belső alkatrészeket kiváló állapotban tartsa és azok minden helyzetben megbízható teljesítményt biztosítsanak. Az egykerekű lelke egy nagysebességű, kétmagos processzor, amely képes villámgyorsan reagálni a kritikus helyzetekben.


Éjszakai világítás

A biztonságos éjszakai vezetés érdekében az egykerekűt egy erős első lámpával szerelték fel, amely 3x világosabb, mint az előző modell lámpája. A fény az út felé irányul, úgyhogy az elhaladó gyalogosokat vagy járműveket nem vakítja el. A fényszóró teljes sötétségben 5 méteres távolságra biztosít láthatóságot, így azonnal reagálhatsz az úton található akadályokra vagy bukkanókra.


Intelligens féklámpa

Az Inmotion V10 egykerekű világos féklámpával rendelkezik, amely lassulás esetén éppolyan fényt ad, mint egy autó. Ez a biztonsági elem azonnal figyelmezteti a mögötted jövő gépjárműveket vagy gyalogosokat, hogy azok biztonságosan ki tudjanak kerülni.


Sztereó hangszórók

Hallgasd kedvenc zenéidet a beépített prémium sztereó hangszórókon keresztül. Egyszerűen csatlakoztasd az okostelefonodat a Bluetooth interfészen keresztül. A hangszórók rendszerhangok lejátszására is használhatók, például különböző figyelmeztetések és riasztások megszólaltatására.


Anti-Spin gomb

Az Anti-Spin-gombbal azonnal kikapcsolhatod az egykerekűt és megakadályozhatod, hogy a kerék tovább forogjon, ez különösen akkor jön jól, amikor például lépcsőn mész, vagy amikor hirtelen kerül eléd az akadály.


InMotion mobilalkalmazás

Csatlakoztasd az Inmotion V10 elektromos egykerekűt a mobil eszközhöz a Bluetooth interfészen keresztül és figyeld a valós idejű sebességet és a megtett távolságot. Az alkalmazás folyamatosan generál statisztikákat is, lehetővé teszi az oldalsó LED-ek vezérlését vagy éppen a duda funkció aktiválását.



Paraméterek

Alsó korhatár
12 éves kortól Kész!
Max. teherbírás
120 kg Kész!
Megtehető távolság
70 km Kész!
Maximális sebesség
40 km/h Kész!
Teljesítmény
1 800 W Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
12 éves kortól Kész!

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás
120 kg Kész!

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság
70 km Kész!
Maximális sebesség
40 km/h Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
1 800 W Kész!

Tömeg

Tömeg
20 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Inmotion V10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion V10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inmotion V10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inmotion V10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inmotion V10.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ