A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

InMotion V3C Yellow egykerekű

Termékkatalógus
InMotion V3C Yellow egykerekű
5 1 értékelés
Egykerekű - Max. sebessége 18 km/h, hatótávolság 20-25 km, tömege 13,5 kg, max. terhelhetősége 120 kg, első világítás, BT, érintőképernyő
Kód:  Inmotio04 Termékszám:  6920146923541 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

InMotion V3C Yellow egykerekű

Készen áll arra, hogy gyorsabban, kényelmesebben és szórakoztatóbban közlekedjen?  Ismerje meg az InMotion V3C egykerekű teljesítményét, amely saját magát egyensúlyozó technológiával van felszerelve, és lenyűgöző, 25 km-es hatótávolságra képes.? Bár kialakítása az egykerekűekre emlékeztet, a nagyobb stabilitás érdekében két kerékkel rendelkezik. Ennek segítségével a kezdők is gyorsabban és nagyobb stabilitással tanulják meg vezetni a járművet. Az egykerekűk irányítása ugyanazon az elven működik mint a Segway járműveké. A test előre való mozdításával indul el, és minél jobban előredől, annál gyorsabban halad. A fékezés is hasonló módon történik. A jármű tetején található kihúzható teleszkópos fogantyú nem csak a jármű mozgatását teszi könnyebbé, amikor éppen nem utazik rajta, hanem a mozgáskoordinációban is segítségére lehet.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes gyors városi közlekedéshez 
  • Teleszkópos fogantyú a könnyű szállításhoz
  • Egyedülálló Bi-wheel kettős kerékrendszer a nagyobb stabilitásért
  • Akár 25 km-es hatótávolság
  • 90 perc alatt feltölthető
  • Bluetooth interfész a vezetési adatok átvitelére
  • Víz- és porálló kialakítás
  • Első világítás

Biztonságos mozgás nem csak a városban

Keskeny konstrukciójának köszönhetően még a szűk helyeken is elfér, így akár 18 km/órás sebességet is elérhet. Az InMotion V3C számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint az első világítás és szélesebb pedálok csúszásmentes felülettel. A biztonságos használatot érzékelők és programok is segítik, amelyek veszély esetén leállítják a járművet, vagy kíméletesen lelassítják, amikor közlekedés közben lemerülőben van az akkumulátor. Az akkumulátor egy speciális, ütésálló burkolattal ellátó helyen található. Egy feltöltéssel 20-25 km távolságot lehet megtenni. A maximális hatótávolságot a vezetési stílus, a terepviszonyok és a söfőr súlya határozzák meg.

Alkalmazásokkal kényelmesebbé tett utazás

A lelkes felhasználók számára a gyártó egy intelligens eszközökön futtatható alkalmazást is készített, amellyel még jobban ellenőrizhetik járművük működését, és felügyeletük alatt tarthatják utazásukat. A jármű oldalait párnázott, prémium bőr borítással látták el, egyik oldalán pedig a bélés fölött kapott helyet a vízálló érintőképernyős kezelőfelület.

További információk:

Hatótávolság: 20-25 km
Max. dőlésszög: 18%
Akkumulátor: 144W 72V 2Ah lítium akkumulátor
Teljesítmény: AC 110-240 V
Töltési idő: 1,5 óra
Ellenálló a külső hatásokkal szemben: IP55
Javasolt működési hőmérséklet: -10 és 40 ° C
Pedál magassága a talajtól számítva: 10,5-11 cm

Paraméterek

Teljesítmény
450 W Kész!
Tömeg
13,5 kg Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
450 W Kész!

Tömeg

Tömeg
13,5 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: InMotion V3C Yellow egykerekű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion V3C yellow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si InMotion V3C yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte InMotion V3C gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte InMotion V3C gelb.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ