A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

InnovaGoods Electric LunchBox 40W

Termékkatalógus
InnovaGoods Electric LunchBox 40W
4,5 11 értékelés
Ételhordó - elektromos, ideális az élelmiszer melegítésére vagy az élelmiszer melegen tartására, mikrohullámú fűtés nélkül, PP-ből (BPA nélkül), kb. 1,05l, fedél négy rögzítővel, gőzelvezető szelep, evőeszköz-rekesz (műanyag kanállal együtt), 2 független belső rekesz, kivehető tartály, infravörös fűtés, 40W-os teljesítmény, feszültség 220V
Kód:  INGOJ056 Termékszám:  V0100814

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

InnovaGoods Electric LunchBox 40W

Utazz kényelmesen a 40W-os InnovaGoods Lunchbox ételhordóval, aminek segítségével mindig kéznél van a meleg étel. Nemcsak autóhoz tervezték, bárhol használhatod, ahol csak szükséged van rá, és ahol 220 V-os aljzat rendelkezésre áll. Kiváló minőségű PP-ből készült, BPA nélkül és maximális kapacitása 1,05 l. A fedél négy rögzítővel rendelkezik a stabilitás érdekében, valamint 2 belső rekesszel, kivehető tartállyal és praktikus evőeszköz-rekesszel. Az eszköz az infravörös fűtés elvén működik, és egy szellőzőszeleppel is rendelkezik. Mindezt modern zöld design egészíti ki.

Az InnovaGoods Lunchbox autós elektromos éthordó jellemzői, zöld


  •  2 belső rekesszel, kivehető tartállyal 
  • Magas stabilitás a rögzítőknek köszönhetően
  • Tartalmaz egy evőeszköz-rekeszt és egy szellőzőszelepet

Méretek :
23 x 10,5 x 16,5 cm

Teljesítmény:
40 W

Feszültség:
220 V

Kapacitás:
1,05 l


Paraméterek

Űrtartalom
1,05 l Kész!
Szintek száma
1 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Rekesz az evőeszközöknek Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
1,05 l Kész!
Szintek száma
1 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Rekesz az evőeszközöknek Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: InnovaGoods Electric LunchBox 40W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si InnovaGoods Electrický LunchBox 40W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si InnovaGoods Electrický LunchBox 40 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte InnovaGoods Electrische LunchBox 40 Watt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte InnovaGoods Electrische LunchBox 40 Watt.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ