A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Termékkatalógus
Insta360 ONE RS (Twin Edition)
5 4 értékelés
360 fokos kamera - moduláris kültéri akciókamera, cserélhető objektívek, 5.7K 360°-os objektív, 4K Boost objektív, UHD 4K minőség, aktív HDR mód, 6K nagy látószögű mód, FlowState képstabilizálás, vízszintes zár, 3 mikrofon, környezeti zajelnyomás, IPX8 védettségi fokozat, azonnali ZOOM, Deep Track és Auto Frame, Insta360 alkalmazás, a csomagban ONE RS rögzítő konzol
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Insta360rst Termékszám:  CINRSGP/A
Insta360 ONE RS (Twin Edition) 161 390 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

166 990 Ft
Szett megvásárlása

Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Insta360 ONE RS (Twin Edition) egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Akcióra tervezett moduláris akciókamera

Az Insta360 One RS Twin Edition moduláris akciókamera forradalmasítja a sportkamerák szegmensét. Ez az egyedülálló kültéri kamera cserélhető objektívekkel rendelkezik, így a 4K Boost széles látószögű akció objektív, az 5,7K felbontású 360°-os objektív vagy az akár 5,3K felbontású 1"-os érzékelő közül is választhatsz.A kamera robusztus kialakítású, ütéscsillapító, továbbá 5 méteres mélységig vízálló anélkül, hogy vízálló tokra lenne szükséged. 






Pontos mozgásrögzítés

A 4K Boost modul széles, 16 mm-es látószöggel és f/2,4 rekeszértékkel rendelkezik. A modul 48Mpx-es érzékelővel van felszerelve. Az UHD 4K minőség 60 fps képkockasebességet ér el, amely ideális az akciósportok és szabadtéri tevékenységek rögzítéséhez. Az Insta360 One RS Twin Edition segítségével 6K szélesvásznú módban is készíthetsz felvételeket.


Minden részlet rögzítése

Az 5,7K 360°-os objektív 7,2 mm-es fókustávolsággal és nagy f/2,0 rekeszértékkel büszkélkedhet. A 18 megapixeles érzékelő sima, 5,7K felbontású videókat rögzít 30 fps sebességgel. Az intelligens algoritmusokkal végzett fejlett képfeldolgozásnak köszönhetően még a legapróbb részletek is megmaradnak a képen, az eredmény pedig tökéletesen éles, ultra-nagy felbontású felvételek.


5.3K 1" objektív

Készíts 5,3K széles látószögű felvételeket tökéletes részletességgel és élénk színekkel - még gyenge fényviszonyok mellett is,a Leicával együttműködésben kifejlesztett 1 hüvelykes objektívnek köszönhetően.



Insta360 ONE RS (Twin Edition) 360 kamera

FlowState fejlett képstabilizátor

A nagy teljesítményű RS Core-nak köszönhetően a sportfelvételek tökéletesen tiszták és stabilak maradnak még gyenge fényviszonyok mellett és gimbal használata nélkül is. Az Insta360 One RS Twin Editionnel sokkal simább és egyenletesebb felvételeket készíthetsz zavaró remegés nélkül.


Insta360 ONE RS (Twin Edition) 360 kamera

Insta360 One RS Twin Edition akciókamera vízszintes beállítással

Az Insta360 One RS Twin Edition mindig egyensúlyban tartja a felvételeket függetlenül attól, hogy milyen szögből készíted őket. Mindhárom objektív képes a horizont beállítására.

Insta360 ONE RS (Twin Edition) 360 kamera

Aktív HDR mód

Az Insta360 One RS Twin Edition újdonsága az aktív HDR üzemmód a 4K Boost objektíven, amely fényes és árnyékos képek fényűző részletességét és stabilizált videót biztosít még mozgás közben is.


Insta360 ONE RS (Twin Edition) 360 kamera

Továbbfejlesztett hangzás

Az Insta360 One RS Twin Edition akciókamera további 3 mikrofonnal is rendelkezik az elődjéhez képest, és a környezeti zajok (szél) elnyomására szolgáló rendszert is továbbfejlesztették.

Insta360 ONE RS (Twin Edition) 360 kamera

Vízálló kivitel

Az Insta360 One RS akciókamera IPX8 minősítéssel rendelkezik, és 5 méteres mélységig vízálló. Nyugodtan használhatod a medencében vagy az esőben, vízálló tok nélkül.

Insta360 ONE RS (Twin Edition) 360 kamera

Láthatatlan szelfibot

Az Invisible Selfie Stick segítségével csodálatos légi felvételeket és egyedülálló harmadik személy perspektívából alkotott felvételeket készíthetsz, mindössze egyetlen csuklómozdulattal.


Insta360 ONE RS (Twin Edition) 360 kamera

Azonnali ZOOM

Nem kell többé előre megszerkesztened a felvételt. Az Insta360 One RS akár 2,7x-es azonnali zoomolásra is képes.

Insta360 ONE RS (Twin Edition) 360 kamera

Gyorsmenü

Az összes kedvenc előbeállítás kényelmesen egy helyen, egy gyorsmenüben található- és egyetlen érintéssel kezelhető.


Insta360 ONE RS (Twin Edition) 360 kamera

Quick Reader

Csatlakoztasd a Quick Readert a One RS készülékhez, és mentsd a fájlokat az SD-kártyára. Ezután a felvételeket közvetlenül az okostelefonon szerkesztheted.


Könnyű objektívcsere

Az egyes objektívek menet közben szabadon cserélhetők. Csak nyomd meg a gombot a foglalat megnyitásához, és válaszd ki a felvételekhez legjobban illő objektívet.

Az Insta360 One RS rögzítő konzol könnyen elvezeti a hőt

Az Insta360 One RS akciókamera tartójának innovatív kialakítása biztosítja, hogy a kamera ne melegedjen túl, és így hosszabb ideig üzemeljen.

Insta360 mobilalkalmazás

Az Insta360 mobilalkalmazás az intelligens FlashCut funkció segítségével megtalálja a legjobb felvételeket, és a zene ütemére szerkeszti azokat. A FlashCut elemzi az egyes felvételeket fókusz-, idő- és minőség szerint, majd eredeti klipeket készít belőlük, amelyek azonnal megoszthatók.


Az Insta360 One RS akció kamera Deep Track funkciója

Az Insta360 One RS akciókamera Deep Track funkciója biztosítja a téma zökkenőmentes követését még akkor is, ha a látómezőt akadályok zavarják.

Élő 360°-os közvetítés

Válaszd a 360 Live-ot, ahol a közönség irányítja a közvetítés perspektíváját, vagy a Reframe Live-ot, ahol a közvetítő irányítja a perspektívát valós időben. Az alkalmazás támogatja a YouTube-ra, Facebookra vagy RTMP URL-címre történő streaminget.



Paraméterek

Összehasonlít

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
IP védelmi fokozat
IP68 Kész!

Kimenetek

Audio/Video
USB-C Kész!
Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 445 mAh Kész!
Akkumulátor megjelölése
Li-Ion Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,08 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
135,3 g Kész!
Szélesség
7,01 cm Kész!
Magasság
7,2 cm Kész!
Mélység
4,91 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Töltőkábel/adapter, Tok, Hátsó kamera Kész!

Felvétel szöge

Érzékelők száma
2 vagy több érzékelővel Kész!

Tömeg

Tömeg
125,3 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Insta360 ONE RS (Twin Edition)
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ