0% splátky Siguro Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Insta360 One X

Termékkatalógus
Insta360 One X
3,0 2 értékelés
360 fokos kamera - 1/2,3"-es érzékelő, 18 Mpx-es fényképek, 2x objektív 200 fokos látószöggel, 5.7K/30fps videó, 6-tengelyes giroszkópos stabilizáció, slow-motion, hyperlapse, WiFi, Bluetooth, akár 128 GB-os microSD, microUSB, Android és iOS támogatás, 1200 mAh-es akkumulátor
Kód:  Insta360ox

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Insta360 One X

Adj új perspektívát a kültéri videókhoz

Az Insta360 One X 360°-os kamera tökéletes partner lesz minden kültéri rajongó számára, és gondoskodik a kalandok kiváló minőségű felvételéről nem csak a szárazföldön, hanem a levegőben vagy a víz alatt is. A fényképezőgép részletes 5,7K felbontással rögzíti ultra széles 360° látószögét, amelyet két kiváló f / 2.0 rekesznyílású 200°-os lencse biztosít. A 6 tengelyes giroszkópos stabilizálás minden helyzetben éles képet biztosít, és vannak olyan fejlett rögzítési funkciók, mint például a slow motion vagy a hyperlapse. Ezen felül a kamerát a beépített vezeték nélküli Wi-Fi és Bluetooth interfésznek köszönhetően egy mobil eszközhöz is lehet csatlakoztatni.


Az Insta 360 One X fényképezőgép főbb jellemzői

  • 1 / 2,3"-es érzékelő 18 Mpx felbontással
  • Videofelvétel 5,7K felbontással (5760 x 2880, 30 kép / mp)
  • 2x lencse 200° látószöggel és f / 2.0 rekesszel
  • 6 tengelyes stabilizálás az innovatív FlowState algoritmussal
  • HDR módban
  • WiFi 5 GHz és Bluetooth 4.0 BLE
  • Slow motion és hyperlapse
  • Támogatás akár 128 GB-os microSD memóriakártyákhoz
  • ONE X mobilalkalmazás (Android, iOS)

HDR mód

HDR mód támogatása

A nagy dinamikus tartományú valós felvételek elérése érdekében a fényképezőgép HDR móddal van felszerelve, amely bármilyen megvilágítási helyzetben biztosítja a kiegyensúlyozott fényerővel és kontrasztú képet.

6 tengelyes stabilizálás

6 tengelyes képstabilizálás

Az Insta360 ONE X akciókamera fejlett hattengelyű giroszkópos stabilizátorral, FlowState-vel van felszerelve, amely innovatív algoritmusokat alkalmaz a mozgás folyamatos elemzésére minden irányban.

Kompakt kivitel

Kompakt kivitel

Kompakt méreteinek és kis súlyának köszönhetően a fényképezőgépet mindig magaddal viheted. Egy kis LED kijelző és a LED jelzőfény tájékoztat a felvételi módról és az akkumulátor állapotáról.

1200mAh akkumulátor

Akkumulátor 1200 mAh kapacitással

Az Insta360 ONE X 1200 mmAh kapacitású cserélhető akkumulátorral rendelkezik, amely teljes feltöltés esetén akár 60 percig is biztosít energiát.

Láthatatlan szelfi bot

Láthatatlan szelfi bot

A felülről lélegzetelállító felvételekhez egy egyedi, láthatatlan szelfi botot (nem tartozék) vehetsz a fényképezőgéppel, amelyet egyszerűen eltávolíthatsz a képről az alkalmazás segítségével.

Vízálló tok

Vízálló tok

Lehetőség van 360°-os vízálló tokok vásárlására a fényképezőgéphez, amelyekkel 5 vagy 30 méter mélységbe merülhetsz. A tokok szabványos 1/4"-es menettel rendelkeznek, így könnyen felszerelhetők más kiegészítőkre.


Kapcsolat egy okos mobiltelefonnal

A vezeték nélküli Wi-Fi és a Bluetooth interfésznek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod az Insta 360 One X akciókamerát okos mobil eszközhöz. A ONE X mobilalkalmazás (Android, iOS) lehetővé teszi a felvételek egyszerű átvitelét, későbbi szerkesztését és megosztását a közösségi hálózatokon. A gyors Wi-Fi-kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefon kijelzője monitorként is szolgál, amely valós időben mutatja a fényképezőgépről készített felvételt.



Paraméterek

Típus és működés

Típus
Szférikus (360) Kész!

Kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0 Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 050 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
115 g Kész!
Szélesség
4,8 cm Kész!
Magasság
11,5 cm Kész!
Mélység
2,8 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
115 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Insta360 One X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Insta360 One X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Insta 360 One X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Insta 360 One X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Insta 360 One X.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ