Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Insta360 One X2

Termékkatalógus
Insta360 One X2
4,4 19 értékelés
360 fokos kamera - két objektív, 360 fokos 5,7K-s felvétel, 10 m-ig vízálló, fejlett képstabilizáció, szerkesztés lehetősége közvetlen a kamerában, szelfi bot vezérlése csukló mozgatással, felvétel gyorsításának/lassításának lehetősége, hangvezérlés, Apple Watch vagy Smart GPS vezérlő segítségével (nem tartozék) történő vezérlés lehetősége, AirPods csatlakoztatás lehetősége, 4 mikrofon, 1630 mAh teljesítményű akkumulátor, 360 fokos élő stream, számos funkció és mód
Kód:  Insta360x2 Termékszám:  insta360onex2

Insta360 One X2

Akció kamera két objektívvel

Az Insta360 One X2 kültéri kamera két objektívvel rendelkezik, elöl és hátul. Minden élményt 360° -os tartományban rögzíthetsz, amelyet később 5,7 kB felbontással és H.265 kódolással szerkeszthetsz. A kamera 10 m mélységig vízálló, vízálló tok nélkül. 





Stabil egy objektíves felvétel

Az Insta360 One X2 kamera lehetővé teszi, hogy széles látószögű felvételeket készíthess egyetlen objektívvel a Steady Cam módnak köszönhetően, amellyel sportokat és szabadtéri tevékenységeket vehetsz fel.

Fejlett képstabilizálás 

Az új jelenetfelismerési algoritmusnak köszönhetően sportfelvételeid gimbal használata nélkül és alacsony fényviszonyok mellett is tökéletesen tiszták és stabilak lesznek. Az Insta360 One X2 segítségével sokkal gördülékenyebb és simább felvételeket készíthetsz anélkül, hogy a jeleneteket megzavarná a remegés.


 Insta360 One X2 360 kamera

Fotók szerkesztése a kamerában

Az X2 kamera intelligens, kamerán belüli szerkesztést kínál. Konvertáld a felvételeket 16: 9, 1:1 vagy 9:16 arányra, és oszd meg őket közvetlenül az Instagramon, a YouTube-on, a Facebookon, a TikTokon és más alkalmazásokon keresztül. 

 Insta360 One X2 360 kamera

Vízálló design

Az Insta360 One X2 akció kamera IPX8 védelemmel rendelkezik, vízállósága pedig 10 m mélységig terjed. Használd nyugodtan a medencében vagy esőben anélkül, hogy vízálló tokot kellene használnod.

 Insta360 One X2 360 kamera

Láthatatlan szelfibot

Az Invisible Selfie Stick segítségével csodálatos felvételeket készíthetsz a levegőből, és egyedülálló külső nézeteket csuklód egyetlen mozdulatával.

 Insta360 One X2 360 kamera

Vedd át az irányítást az idő felett

Az Insta360 One X2 kamera lehetővé teszi az idő lassítását vagy felgyorsítását. Készíts 360° -os felvételeket, és állítsd tovább őket kedved szerint.


Insta360 One X2 rengeteg funkcióval és fejlesztéssel 

  • Blow minds - az állvány fogantyúja lehetővé teszi a kamera forgatását a szelfibot segítségével fejed fölött (külön megvásárolható)
  • Shot Lab - egyetlen kattintással készíthetsz tökéletes filmfelvételeket. A Shot Lab számos intelligens sablonnal rendelkezik, amelyek tökéletesítik a felvételeket. 
  • Deep Track - csak koppints duplán vagy mondd ki hangosan az objektum nevét, és a kamera figyelemmel követi az embereket, állatokat és egyéb mozgó dolgokat, ugyanakkor a felvétel közepén tartja őket. 
  • Freeze frame - állítsd le a pillanatot például a levegőben, az alkalmazás sebességének beállításával
  • Instal360 Studio - ez az alkalmazás lehetővé teszi a felvételek csúcsminőségű szerkesztését (ingyenes letöltés)
  • PureShot - növeli felvételeid dinamikus tartományát és természetes fényt ad gyenge fényviszonyok mellett. Ugyanakkor csökkenti a zajt és elnyomja a környezeti zajt (szél). 
  • Továbbfejlesztett víz alatti mód - Az AquaVision AI technológiát használ a víz alatti színek kiegyensúlyozására és korrigálására, figyelembe véve az elsődleges vörös szín hiányát. Az eredmény tökéletes színű víz alatti tartalom, külső szűrők és fáradságos beállítások nélkül. 
  • 4 mikrofon - a mikrofonok mindig lokalizálják és felerősítik hangodat, a kamera helyzetétől függetlenül
  • Erőteljes akkumulátor - a fényképezőgép 1630 mAh-s akkumulátorral rendelkezik
  • Élő 360° -os streamelés- A streamelés kétféle módon lehetséges - a 360 Live, ahol a közönség irányítja a közvetítés perspektíváját, vagy az Reframe Live, ahol a streamer valós időben irányítja a perspektívát. Az alkalmazás támogatja a YouTube-on, a Facebook-on vagy az RTMP URL-en keresztül történő streamelést.
  • A ONE X2 webkameraként használható - élvezd a videohívásokat Full HD minőségben. Az Insta360 érzékeli a felvételen látható objektumok számát is, és ennek megfelelően állítja be a zoom szintjét. 
  • InstaPano - tökéletes panorámaképeket készíthetsz egyetlen kattintással az InstaPano alkalmazásban
  • Rendkívül fényes érintőképernyő - 360° -os előnézetet láthatsz, és a képernyő 40% -kal nagyobb, mint a ONE X esetében
  • és még sok más


Szellemváros

Az Insta360 ONE X2 akció kamera minden embert, autót, kerékpárt és más mozgó tárgyat képes törölni a képekről. Készíts tökéletes felvételeket emberek nélkül.


 Insta360 One X2 360 kamera

GPS Smart Remote

Irányítsd a kamerát a GPS Smart Remote segítségével (külön megvásárolható), és rögzítsd egyszerűen a megfigyelt tárgyakat, vagy valós időben a GPS-adatokat.

 Insta360 One X2 360 kamera

Apple Watch Control

Az új Apple Watch alkalmazásnak köszönhetően a ONE X2 akció kamera minden eddiginél könnyebben kezelhető.

 Insta360 One X2 360 kamera

Hangvezérlés

Ha az Insta360 ONE X2 hatótávolságon kívül esik, akkor csak használd hangod, és vezéreld egyszerű hangutasításokkal.

Speciális hangbeállítások

Az Insta360 ONE R sportkamerát az AirPods vezeték nélküli fejhallgatóhoz csatlakoztathatod, hogy korlátlanul, kábelek nélkül és tökéletesen szabályozhasd a felvétel hangját.



Paraméterek

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Kijelző mérete
1,33" Kész!

Típus és működés

Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Akkumulátorral működő, GPS, Hangvezérlés Kész!
IP védelmi fokozat
IPx8 Kész!

Kimenetek

Audio/Video
USB-C Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 630 mAh Kész!
Tápellátás típusa
USB-C Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,33 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
149 g Kész!
Szélesség
4,62 cm Kész!
Magasság
11,3 cm Kész!
Mélység
2,98 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Tok Kész!

Felvétel szöge

Érzékelők száma
2 vagy több érzékelővel Kész!

Tömeg

Tömeg
149 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Insta360 One X2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Insta360 One X2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Insta360 One X2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ