A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Intel Core i3-7350K

Termékkatalógus
Intel Core i3-7350K
4,3 3 értékelés
Processzor - Kétmagos, Hyper-Threading 4,2 GHz (51 W), Intel HD Graphics 630 (1150 MHz), 4 MB L3 cache, LGA1151-es foglalat, Kaby Lake 14nm, heatsinkless
Kód:  BO427m7m Termékszám:  BX80677I37350K

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i3-7350K

Az Intel Core i processzorainak már a hetedik generációját vezeti be, ezúttal Kaby Lake kódnévvel. Az architektúra alapvetően alig változott az előg Skylake-hez képest. Az Intelnél viszont számos kisebb fejlesztést, optimalizálást hajtottak végre, javítottak az órajelkezelésen, így a végeredmény egy kicsit gyorsabb, energiahatékonyabb megoldás lett.

Legfontosabb jellemzők

  • Ideális irodai PC-hez vagy kevésbé igényes játékosoknak
  • Magas akár 4,2 GHz-es órajel
  • Kompatibilis a jelenlegi LGA1151 foglalatos alaplapokkal
  • Integrált Intel HD Graphics 630 grafikai alegység
  • Mindössze 51 wattos (TDP) fogyasztás

Továbbfejlesztett gyártási technológia

A Kaby Lake architektúránál ismét 14 nm-es gyártási technológiát használtak. A tervezést és gyártás beindítását elsőrangúan, minden zökkenő nélkül hajtották vére, így az új processzor nagyszerű ár/teljesítmény mutatóval bír. A teljesítményt tovább növeli a bevált Hyper-Threading technológia, ami révén a kétmagos processzro egyszerre négy programszál futtatására képes. Az Intel Core i3-7350K megbízhatóan működik 4,2 GHz-en, miközben az átlagos modellénél alacsonyabb, mindössze 51 wattos a fogyasztása.
 

A gyorsabb adatelérést a 4 MB-os gyorsítótár segíti. Ez a processzor megbízható alapja lesz számítógépes konfigurációjának.

Kompatibilis korábbi alaplapokkal is

Annak köszönhetően, hogy az Intelnél csak finom optimalizációt végeztek a Kaby Lake szériánál, meg tudták tartani a korábbi LGA1151 processzorfoglalatot. Így az új lapkák kompatibilisek a korábbi alaplapokkal. Mindössze arra lesz szükség, hogy a gyártónál ellnőrizzük, esetleg frissítsük alaplapunk BIOS-át.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i3-7350K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i3-7350K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!

Magok száma

Processzormagok száma
2 × Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
4,2 GHz (4,2 GHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
Intel HD Graphics 630 Kész!
Frekvencia
1 150 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Nyitott szorzó, Virtualizáció, Csökkentett fogyasztás, Integrált GPU, HyperThreading Kész!
TDP fogyasztás
60 W Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
L2 cache
0,5 MB Kész!
L3 cache
4 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i3-7350K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i3-7350K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i3-7350K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i3-7350K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i3-7350K.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ