30 dnů na vrácení Rapture

Intel Core i5-7600K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID modell

Termékkatalógus
Intel Core i5-7600K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID modell
Processzor - négy magos, 3.8GHz (91W), 4.2GHz TurboBoost, Intel HD Graphics 630 (1150MHz), 6 megabájt L3 gyorsító tár, 1151 aljzat, Kaba Lake, hűtés nélkül
Kód:  BO431l4e Termékszám:  BX80677I57600K

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i5-7600K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID modell Megszűnt

Intel Core i5-7600K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID modell

Egy igazán exkluzív darab CPU-unk van kifejezetten az Ön számára. Egy kiváló processzor az Intel Core i5-7600K Kaby Lake, amely az egyik szakemberünk által lett finomhangolva. Ennek eredményeként garantálni tudjuk a fantasztikus működési frekvenciát, amely eléri akár a 5,0 GHz-et. Az ilyen CPU megfelel és jól használható például a NVIDIA GTX 1080 Ti videókártyával rendelkező összeállításokhoz.

A Core i5-7600K OC Intel PRETESTED DELID (előtesztelt) modell, főbb jellemzői

  • Michael Mikle (Elkie) által exkluzívan módosított processzor
  • A kiválasztott CPU darab a DELID után akár 5,0 GHz frekvenciát képes kezelni
  • A Turbo Boost 3.0 technológia - gyorsabb kapcsolási lehetőséget biztosít a maximális üzemi frekvenciára
  • Kompatibilis a jelenlegi 1151 aljzattal rendelkező alaplap generációval

Mit jelent a DELID?

Ez egy meglehetősen bonyolult beavatkozás magán a CPU-n. Az Intel egy meglehetősen általánosan használt hőelvezető pasztát, termikus zsírt használ a lapka és a hőelvezető, hőhordozó közeg között. A processzor helyi túlmelegedése a tuningolás alatt csak néhány másodperc kérdése. Michal Mikle biztonságosan felszabadítja a processzort, egy jobb minőségű pasztát használva és mindent leszigetel az eredeti formájában. Az eredmény pedig észrevehető hőmérséklet csökkenés a maximális terhelés ideje alatt.

Továbbfejlesztett gyártási technológia

A Kaby Lake architektúra ismét a 14nm gyártási folyamatra van alapozva. Ezt az igényes gyártási módot az Intel teljesen lenyűgöző tökéletességgel alkalmazza, amellyel így a Core i5-7600K processzor kiváló ár-érték arányt ér el. Mint az elődeinél, a processzort az AES-NI utasítások jellemzik, amelyek egy sokkal jobb hardver támogatást tesznek lehetővé, ha a titkosított lemezekkel dolgozik, amely jelentősen észrevehető késleltetés idő csökkenést jelent. Természetesen az eszköz támogatja a szokásos virtualizációs funkciókat, mint a VT-d és a VT-x, beleértve EPT-t is.

Az adatokhoz való hozzáférést nagyban megkönnyíti a gyors, 6 MB méretű L3 gyorsítótár, amely elegendő időt biztosít a magoknak az azonnali válaszra minden alkalmazáshoz. Az Intel Core i5-7600K processzor tulajdonságai garantálják, hogy  megbízható alapot biztosítson az Ön számítógépes munkaállomásához.

Kompatibilitás az Ön alaplapjával

Tekintettel arra, hogy az Intel a meglévő technológiák optimalizálására összpontosít, mint például az új Kaby Lake processzorok esetében, a 1151 aljzattal rendelkező alaplapokkal is szintén együtt tud dolgozni.  Csupán annyi a teendő, hogy leellenőrizze az alaplap gyártó kompatibilitását és elvégezze az UEFI környezet viszonylag egyszerű frissítését. 

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i5-7600K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i5-7600K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!

Magok száma

Processzormagok száma
4 × Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,8 GHz (3,8 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
5 GHz (5 000 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
Intel HD Graphics 630 Kész!
Frekvencia
1 150 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Integrált GPU Kész!
TDP fogyasztás
95 W Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
L2 cache
1 MB Kész!
L3 cache
6 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i5-7600K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID modell Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i5-7600K @ 5.0 GHz OC PRETESTED DELID. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i5-7600K @ 5.0 GHz OC PRETESTED DELID. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i5-7600K @ 5.0 GHz OC PRETESTED DELID. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i5-7600K @ 5.0 GHz OC PRETESTED DELID.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ