30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Intel Core i5-7600K @ 5.0 GHz OC PRETESTED

Termékkatalógus
Intel Core i5-7600K @ 5.0 GHz OC PRETESTED
Processzor - négy magos, 3,8 GHz (91 W), TurboBoost 4,2 GHz, Intel HD Graphics 630 (1150 MHz), 6 MB L3 cache, socket 1151, Kaby Lake, hűtés nélkül, garantált működés 5 GHz-en!
Kód:  BO431l4b Termékszám:  BX80677I57600K

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i5-7600K @ 5.0 GHz OC PRETESTED

Intel Core i7-7700K @ 5.0 GHz OC TESTED

 

Intel Core i5-7600K @ 5,0 GHz OC TESTED

Ezt a szilíciumdarabot gondosan tesztelte az extrém túlhúzó, Elkrim és a 5.0 GHz frekvencia mind a magnál garantált.

Chlazení pomocí dusíku

Hogyan lehet jobb a CPU?

Szilícium lottó? Az egyik legfontosabb jellemzője ennek a processzornak, hgy ez nem egy tipikus szilíciumdarab. A max túlhúzási frekvencia több száz MHz különbséget biztosít az alap frekvenciától. Míg az egyik akár 4,8GHz-re is képes, addig a másik elérheti az 5,3GHz frekvenciát is

Důkladný výběr CPU

Elkim alaposan tesztelte a processzorunkat, feszegetve a határait.

Až 5GHz frekvence

Hála a szakmai megközelítés és a hosszú távú tapasztalat mi vagyunk az egyetlen cég a piacon lehetőséget kínál garantált OC bit processzorok.

Elkim

Túlhúzó Elkie

Helló! Az én munkám, hogy megtaláljam és feszegessem a hardverek határait. A legszélsőségesebb hűtési módszerekkel foglalkozom, mint például a folyékony nitrogén, amely akár -196°C-os is lehet.

OC

 

Helyes választás a vintage darabjainkhoz

A magas frekvencia alapja a jól összeválogatott komponensek összhangja. Nézz körül itt lentebb néhány tippért.

Vodní chlazení NZXT

Hatékony hűtés

Vodní chlazení

Ez a processzor már tesztelték és hűtési NZXT Kraken X62 .

Kingpincooling

Használj jó minőségű pasztát

Ugyanilyen fontos egy kiváló hővezető paszta kiválasztása. Személy szerint, mi a Thermal Grizzly Conductonaut-ot vagy Kryonaut pasztát aljánljuk.

ASUS MAXIMUS IX APEX

Megfelelő felszerelés, Omega

A kiválasztott processzor a legjobbat érdemli! Feszültségintenzitási különbségek: az alaplapok feszültségének különbsége több tíz mV. Sok év tapasztalatával ajánljuk a felsőbb osztályú alaplapokat az ASUS Republic of Gamers-ből. Minden darabot az ASUS MAXIMUS IX APEX-en tesztelünk.

Seasonic Prime 1200W Platinum

A jobb erő

A minőségi erőforrás kulcsfontosságú! Az alaplap rendelkezik mindennel, ami tényleg számít: minőség és stabilitás. A kiválasztott darabjainkat a Seasonic Prime 1200w Platinumon teszteljük. Ebben az esetben nem a teljes kapacitás a lényeg, hanem a minőség és a tápegység átfogó kivitelezése. Mi a Seasonic-ot ajánljuk, kimondottan a legújabb Prime szériát, amely tökéletes túlhúzáshoz.

 

Tippjeink a garantált teljesítmény eléréséhez

  • Az UEFI-ben használd a magfeszültség beállításokat a manuális módhoz, a teljesítménye mindig hatékonyabb, mint ellensúlyozott vagy adaptív módban.
  • Az ASUSdesek LLC level 6-en használd az External Digi+Power Control funkciókat, hogy megakadályozd a kéretlen feszültségingadozásokat, amelyek megzavarhatnák a túlhúzás stabilitását.
  • A Kaby Lake processzorok nagyon érzékenyek a hőmérsékletre, így használd a 240mm-es, alacsony minőségű AiO vízhűtést és a jó minőségű hővezető pasztát. Jobb hűtéssel, jobb eredményeket fogsz elérni. A jól egyensúlyozott levegőáramlás a házban hozzájárul a hűtéshez. Ha az áramlás nem optimális, se a processzor, se a űtő nem fog megfelelően működni.
  • Egy jó minőségű tápegység az alapja mindennek, hiszen fontos a stabil és pontos áramellátás. A Seasonic tápegységeket ajánljuk, azok közül is a Prime szériát.
  • A kiválasztott komponensek összeszereléséhez szükség van egy alapvető tapasztalatra a számítógép összeszerelésben. Ne felejtsd el, hogy ez nem egy egyszerű plug and play folyamat. A túlhúzott rendszer stabilitásának elérése rengeteg türelmet és kemény munkát igényel.
  • Minden processzort legalább egy óráig teszteltek az ASUS erőforrás igényes RealBench stressz tesztén, amely AVX utasításokat is használ.

Utolsó tanácsok

Ahhoz, hogy garantáltan elérd a kívánt teljesítményt, kövesd a tanácsainkat, amennyire csak lehetséges. Ne feledkezz meg arról, hogy a komponensek nem megfelelő kombinációja megakadályozhatja a garantált teljesítmény elérését. Az alaplapok közötti különbség több tíz mV, amely együtt jár a a processzor hőmérsékletének növekedésével, így további hűtésre van szükség és az eredmény nagy mértékben eltérhet. Amennyiben az eredmények nem felelnek meg az elvárásaidnak, e-mailen keresztül felveheted velünk a kapcsolatot. Ha a tanácsadás után sem jársz sikerrel, kicseréljük a komponenseket egy olyanra, amely számodra megfelelő lehet :)

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i5-7600K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
3,8 GHz (3,8 GHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i5-7600K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,8 GHz (3,8 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
5 GHz (5 000 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
Intel HD Graphics 630 Kész!
Frekvencia
1 150 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Integrált GPU Kész!
TDP fogyasztás
95 W Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
L2 cache
1 MB Kész!
L3 cache
6 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i5-7600K @ 5.0 GHz OC PRETESTED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i5-7600K @ 5.0 GHz OC PRETESTED. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i5-7600K @ 5.0 GHz OC PRETESTED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i5-7600K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i5-7600K.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ