Intel Core i5-7600K @ 5.1 GHz OC PRETESTED

Termékkatalógus
Intel Core i5-7600K @ 5.1 GHz OC PRETESTED
Processzor - négymagos, 3,8 GHz (91 W), 4,2 GHz TurboBoost, Intel HD Graphics 630 (1150 MHz), 6 MB L3 cache, socket 1151, Kaby Lake, hűtés nélkül, garantált működés 5,1 GHz-en!
Kód:  BO431l4c Termékszám:  BX80677I57600K

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i5-7600K @ 5.1 GHz OC PRETESTED

Intel Core i7-7700K @ 5.0 GHz OC TESTED

Intel Core i5-7600K @ 5,1 GHz OC TESTED

Ezt a szilíciumdarabot gondosan tesztelte az extrém túlhúzó, Elkrim és a 5.1 GHz frekvencia minden magnál garantált.

Chlazení pomocí dusíku

Hogyan lehet jobb a CPU?

Szilícium lottó? Az egyik legfontosabb jellemzője ennek a processzornak, hgy ez nem egy tipikus szilíciumdarab. A max túlhúzási frekvencia több száz MHz különbséget biztosít az alap frekvenciától. Míg az egyik akár 4,8GHz-re is képes, addig a másik elérheti az 5,3GHz frekvenciát is.

Důkladný výběr CPU

Elkim alaposan tesztelte a processzorunkat, feszegetve a határait.

Až 5GHz frekvence

Hála a szakmai megközelítés és a hosszú távú tapasztalat mi vagyunk az egyetlen cég a piacon lehetőséget kínál garantált OC bit processzorok.

Elkim

Túlhúzó Elkie

Helló! Az én munkám, hogy megtaláljam és feszegessem a hardverek határait. A legszélsőségesebb hűtési módszerekkel foglalkozom, mint például a folyékony nitrogén, amely akár -196°C-os is lehet.

OC

Helyes választás a vintage darabjainkhoz

A magas frekvencia alapja a jól összeválogatott komponensek összhangja. Nézz körül itt lentebb néhány tippért.

Vodní chlazení NZXT

Hatékony hűtés

Vodní chlazení

Ez a processzor már tesztelték és hűtési NZXT Kraken X62 .

Kingpincooling

Használj jó minőségű pasztát

Ugyanilyen fontos egy kiváló hővezető paszta kiválasztása. Személy szerint, mi a Thermal Grizzly Conductonaut-ot vagy Kryonaut pasztát aljánljuk.

ASUS MAXIMUS IX APEX

Megfelelő felszerelés, Omega

A kiválasztott processzor a legjobbat érdemli! Feszültségintenzitási különbségek: az alaplapok feszültségének különbsége több tíz mV. Sok év tapasztalatával ajánljuk a felsőbb osztályú alaplapokat az ASUS Republic of Gamers-ből. Minden darabot az ASUS MAXIMUS IX APEX-en tesztelünk.

Seasonic Prime 1200W Platinum

A jobb lé

A minőségi erőforrás kulcsfontosságú! Az alaplap rendelkezik mindennel, ami tényleg számít: minőség és stabilitás. A kiválasztott darabjainkat a Seasonic Prime 1200w Platinumon teszteljük. Ebben az esetben nem a teljes kapacitás a lényeg, hanem a minőség és a tápegység átfogó kivitelezése. Mi a Seasonic-ot ajánljuk, kimondottan a legújabb Prime szériát, amely tökéletes túlhúzáshoz.

Tippjeink a garantált teljesítmény eléréséhez

  • Az UEFI-ben használd a magfeszültség beállításokat a manuális módhoz, a teljesítménye mindig hatékonyabb, mint ellensúlyozott vagy adaptív módban.
  • Az ASUSdesek LLC level 6-en használd az External Digi+Power Control funkciókat, hogy megakadályozd a kéretlen feszültségingadozásokat, amelyek megzavarhatnák a túlhúzás stabilitását.
  • A Kaby Lake processzorok nagyon érzékenyek a hőmérsékletre, így használd a 240mm-es, alacsony minőségű AiO vízhűtést és a jó minőségű hővezető pasztát. Jobb hűtéssel, jobb eredményeket fogsz elérni. A jól egyensúlyozott levegőáramlás a házban hozzájárul a hűtéshez. Ha az áramlás nem optimális, se a processzor, se a űtő nem fog megfelelően működni.
  • Egy jó minőségű tápegység az alapja mindennek, hiszen fontos a stabil és pontos áramellátás. A Seasonic tápegységeket ajánljuk, azok közül is a Prime szériát.
  • A kiválasztott komponensek összeszereléséhez szükség van egy alapvető tapasztalatra a számítógép összeszerelésben. Ne felejtsd el, hogy ez nem egy egyszerű plug and play folyamat. A túlhúzott rendszer stabilitásának elérése rengeteg türelmet és kemény munkát igényel.
  • Minden processzort legalább egy óráig teszteltek az ASUS erőforrás igényes RealBench stressz tesztén, amely AVX utasításokat is használ.

Utolsó tanácsok

Ahhoz, hogy garantáltan elérd a kívánt teljesítményt, kövesd a tanácsainkat, amennyire csak lehetséges. Ne feledkezz meg arról, hogy a komponensek nem megfelelő kombinációja megakadályozhatja a garantált teljesítmény elérését. Az alaplapok közötti különbség több tíz mV, amely együtt jár a a processzor hőmérsékletének növekedésével, így további hűtésre van szükség és az eredmény nagy mértékben eltérhet. Amennyiben az eredmények nem felelnek meg az elvárásaidnak, e-mailen keresztül felveheted velünk a kapcsolatot. Ha a tanácsadás után sem jársz sikerrel, kicseréljük a komponenseket egy olyanra, amely számodra megfelelő lehet :)

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i5-7600K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
3,8 GHz (3,8 GHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i5-7600K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,8 GHz (3,8 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
5,1 GHz (5 100 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
Intel HD Graphics 630 Kész!
Frekvencia
1 150 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Integrált GPU Kész!
TDP fogyasztás
95 W Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
L2 cache
1 MB Kész!
L3 cache
6 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i5-7600K @ 5.1 GHz OC PRETESTED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i5-7600K @ 5.1 GHz OC PRETESTED. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i5-7600K @ 5.1 GHz OC PRETESTED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i5-7600K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i5-7600K.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ