Rapture Rapture

Intel Core i5-7600K @ 5.2 GHz OC PRETESTED

Termékkatalógus
Intel Core i5-7600K @ 5.2 GHz OC PRETESTED
Processzor - Quad-Core, 3.8 GHz (91 W), 4.2 GHz Turbo Boost, Intel HD Graphics 630 (1150 MHz), 6 MB L3 cache, socket 1151, Kaby Lake, hűtés nélkül
Kód:  BO431l4d Termékszám:  BX80677I57600K

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i5-7600K @ 5.2 GHz OC PRETESTED

Intel Core i7-7700K @ 5.0 GHz OC TESTED

Intel Core i5-7600K @ 5,2 GHz OC TESTED

Ez a darab szilícium az Elkim extrém overlocking szoftverünk szigorú ellenőrzésén esett át, amely mind a négy mag használatával akár 5,2 GHz-es frekvenciát garantál.

Chlazení pomocí dusíku

Hogyan tehetsz szert egy kicsivel jobb CPU-ra?

Esetleg a kvarc lottón? A mai processzorok egyik fő előnye, hogy a gyártást követően az egyik magasabb órajellel rendelkezik, mint a másik. A különbséget az órajel túlhajtása utáni végfrekvencia jelenti, amely több száz MHz-zel az alapfrekvencia felett áll. Míg az egyik processzor maximum 4,8 GHz-es működésre képes, addig a másik akár az 5,3 GHz-et is elérheti.

Důkladný výběr CPU

Az Elkim szigorú tesztnek veti alá a processzorunkat, a maximális teljesítmény megállapítása érdekében.

Až 5GHz frekvence

A több éves tapasztalatunknak és a professzionális hozzáállásunknak  köszönhetően lehetőségünk van bemutatni a piacvezető, OC képes processzorunkat.

Elkim

Elkim overlocker

Hello, én a hardverek határait tesztelem és szélesítem tovább. Ennek érdekében a legextrémebb hűtési módszereket vetem be, mint például a folyékony nitrogént amely eléri a -196 ° C-ot.

OC

Az alkatrészek helyes megválasztása

A magas frekvenciák alapja a helyesen megválogatott alkatrészek kombinációja. Most megmutatjuk a tippjeinket, hogy hogyan is igazodj el közöttük.

Vodní chlazení NZXT

Alpha - hatékony hűtés.

Vodní chlazení

A processzor NZXT Kraken X62-en lett tesztelve.

Kingpincooling

Használj jó minőségű pasztát

A kiváló hővezető paszta szintén nagyon fontos. Mi, személy szerint a  Thermal Grizzly Conductonaut vagy a Kryonaut pasztát ajánljuk.

ASUS MAXIMUS IX APEX

Omega - a megfelelő váz

A processzorok egyes darabjai a legjobbat érdemlik! A különbség a feszültség intenzitásában van: az alaplapok frekvenciája pár tíz mV-os nagyságrendű eltérésen múlik. Több évnyi tapasztalat után én a Republic of Gamers  nagyobb teljesítményű modelljeit ajánlom az ASUS-tól. A mi termékünket az ASUS MAXIMUS IX APEX-en teszteltük.

Seasonic Prime 1200W Platinum

A megfelelő alap

A minőségi tápellátás elsődleges szerepet játszik! Főleg, ha számít, hogy mennyire jó és stabil energiaforrást kap az alaplap. Termékeinket a Seasonic Prime 1200 watt Platinum tápegységgel teszteltük. Ebben az esetben nem annyira a teljes kapacitás, mint inkább a minőség és a tápegység teljes kialakítása volt a lényeg. Én személy szerint a Seasonic tápegységet ajánlom, különösen a legújabb Prime szériát, amely kiválóan alkalmas, ha órajel túlhajtáson gondolkodsz..

Tippjeink a legjobb sebesség eléréséhez

  • A UEFI módban használd a magfeszültés beállításait a manuális módhoz, ahol a teljesítmény mindig sokkal hatékonyabb mint oddset vagy adaptív módban. 
  • Az ASUS LLC 6-nál használt az External Digi+ Power Control-t a váratlan feszültségingadozások elkerülése érdekében, amelyek megzavarhatják az overlocking stabilitását.
  • A Kaby Lake processzorok nagyon érzékenyek a hőmérsékletre, ezért használj egy alacsony minőségű, 240 mm-es AiO vízhűtőt, valamint kiváló minőségű hővezető pasztát. Minél erősebb a hűtés, annál jobb teljesítmény kapsz. Ez a te esetedben összefügg a légáramlás beállításával is: ha a légáramlás nem optimális, akkor a processzor hűtő sem fog úgy működni, ahogy kellene.
  • A minőségi energiaforrás - amely stabil és pontos feszültséget biztosít - az alapja mindennek. Mi a  Seasonic Prime szériás tápegységeit ajánljuk.
  • Termékeink használata igényel némi alaptapasztalatot és a témában való jártasságot. Tartsd észben, hogy ez nem csak egy 'plug and play' termék, amely a csatlakoztatást követően már működik is. Az overlocking rendszer stabil módba való újrahangolásra türelmet és kemény munkát igényel.
  • A processzorok mindegyike legalább 1 órán keresztül az ASUS nagy igényű RealBench stressz teszten vett részt, amely szintén az AVX utasításainak megfelelően működik.

Végső javaslatok

A legjobb teljesítmény elérése érdekében fontos, hogy tartsd be az általunk felvázolt javaslatokat, amennyire csak lehetséges. Tartsd szem előtt, hogy az alkatrészek nem megfelelő összerakása elégtelen frekvenciát eredményezhet. Az alaplapok közötti különbség tíz mV-okon múlik, amely kéz a kézben jár a processzor hőmérsékletének emelkedésével, ezáltal pedig a magasabb hűtési igénnyel és egyéb problémákkal.
Ha nem sikerül elérni a kívánt eredményt, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot e-mail-en keresztül.
Ha a konzultációt követően sem jön össze a dolog, mi kicseréljük neked a terméket valami olyanra, amivel sikerülni fog :).

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i5-7600K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
3,8 GHz (3,8 GHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i5-7600K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,8 GHz (3,8 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
5,2 GHz (5 200 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
Intel HD Graphics 630 Kész!
Frekvencia
1 150 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Integrált GPU Kész!
TDP fogyasztás
95 W Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
L2 cache
1 MB Kész!
L3 cache
6 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i5-7600K @ 5.2 GHz OC PRETESTED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i5-7600K @ 5.2 GHz OC PRETESTED. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i5-7600K @ 5.2 GHz OC PRETESTED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i5-7600K @ 5,2 GHz OC pretested. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i5-7600K @ 5,2 GHz OC pretested.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ