AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Intel Core i7-4930K

Termékkatalógus
Intel Core i7-4930K
5 11 értékelés
Processzor 6-core, 3.40GHz (130W), 3.90GHz TurboBoost, 12 megabájt L3 cache, socket 2011, BOX (Ivy Bridge-E), anélkül, hűtő
Kód:  BO533n Termékszám:  BX80633I74930K

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i7-4930K

Intel Core i7-4930K az első választás minden igazi szerelmeseinek teljesítményét. Összehasonlítva az előző generáció óta számos Ivy Bridge-E jelentősen növeltük a számítási teljesítmény és a maximális játék teljesítménye váratlanul emelkedett nagy értékeket. Massive áteresztőképességű támogatja hat maggal Hyper-Threading technológia egyidejű feldolgozását, legfeljebb tizenkét szál egyszerre.Add, hogy ez egy nyitott szorzó, valamint előnyeit 22nm gyártási folyamat, és igazán nem alkuvó megoldásokat.

Hozzáférés az adatok nagyban megkönnyíti rendkívül gyors cache memória 12 MB, amely a processzormagok elég időt az azonnali válasz minden alkalmazáshoz. Sorozat Ivy Bridge-E is kínál az első quad-channel memória vezérlő egy gigantikus maximális átviteli sebesség és a teljes négycsatornás memória a rádiófrekvenciák 1866 MHz-en. Kombinálva hatékony algoritmusok processzor memória vezérlő processzor Továbbá, akkor várom, hogy hihetetlenül alacsony késleltetésű, amely elképesztő teljesítményt bármilyen adat-intenzív alkalmazások.

Intel i7-4930K van szerelve Turbo Boost technológia a második generációs, amely lehetővé teszi az ereket automatikusan gyorsabban fut, mint az alap frekvencia. Az Intel Turbo Boost Technology 2.0 aktiválódik pillanatok, amikor az operációs rendszer kéri a legnagyobb processzor teljesítményét. Maximális frekvencia függ az aktív magok, és azt az időtartamot, amely a processzor tölt egy tuningolt állapotban terheléstől függ és a működési környezet. A felső frekvencia határ határozza elérte a határértéket a négy mutató (aktív magok számának, áramfelvétel, az energiafogyasztás, a CPU hőmérséklet).
 

Ha a processzor alatt működik ezeket a határokat, és a rendszer megköveteli a magasabb teljesítményt, tuningolás következik be automatikusan, anélkül, hogy bármilyen felhasználói beavatkozás. Kihasználva a fejlett algoritmusokat rendszer, maximálisan biztonságos is, ha rövid távú felett működő jelzett névleges teljesítmény (TDP). Természetesen tuningolás valósul alacsonyabb szinteken a terhelés több mag és maximális terhelés az egységes vagy pár.

A processzor egy új utasításkészletet AES titkosítási algoritmus az úgynevezett AES-NI. Áll hat utasítást, hogy végre valami számításigényes részeit AES algoritmussal. Az utasítások, majd végzett egy jóval kisebb számú feldolgozó ciklus, mint a hagyományos szoftver megoldások. Négy új utasítások gyorsításához titkosítás / visszafejtés és két kialakulásának folyamatát titkosítási kulcsokat. Többek között kiemelkedő technológiát kell említeni Intel AVX utasításkészlet, amely optimalizált kezelése gyakran használt alkalmazások, mint például a képfeldolgozás, audio / video, tudományos szimulációk, pénzügyi elemzés és 3D modellezés. Intel HD Boost-viszont kiterjed a teljes SSE4 utasításkészlet, jelentősen felgyorsítva a feldolgozást egy széles körű multimédiás és teljesítmény-igényes alkalmazásokat. Nem szabad elfelejteni, egy nagyon fejlett hardveres virtualizáció támogatás.

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Foglalat
Intel 2011 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i7-4930K Kész!
Processzor frekvencia
3,4 GHz (3,4 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
3,9 GHz (3 900 MHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Foglalat
Intel 2011 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i7-4930K Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,4 GHz (3,4 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
3,9 GHz (3 900 MHz) Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, HyperThreading Kész!
TDP fogyasztás
130 W Kész!
Gyártási technológia
22 nm Kész!
L2 cache
1,5 MB Kész!
L3 cache
12 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i7-4930K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i7-4930K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i7-4930K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i7-4930K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i7-4930K.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ