AP+ nový vizuál Rapture

Intel Core i7-7700K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID

Termékkatalógus
Intel Core i7-7700K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID
Processzor - Quad-Core, HT 4.2GHz (91W), Turboboost 4.5GHz, Intel HD Graphics 630 (1150MHz), 8MB L3 cache, socket 1151, Kaby Lake, hűtő nélkül
Kód:  BO533e4i Termékszám:  BX80677I77700K

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i7-7700K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID Megszűnt

Intel Core i7-7700K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID

Intel Core i7-7700K @ 5.0 GHz OC TESTED

Intel Core i7-7700K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID

Ezt a darab szilíciumot gondosan előre tesztelte Elkim, a mi extrém overclockerünk, és garantálja az 5,0 GHz határfrekvenciát mind a 4 mag és a 8 szál használata esetén.

Chlazení pomocí dusíku

Hogyan lehet egy jobb darab CPU-hoz hozzájutni?

Szilikon lottón? A mai processzorok egyik fő jellemzője az, hogy az egyik darab nem ugyanolyan, mint a másik darab. A tuningolás utáni végfrekvenciák közötti különbségek akár több száz MHz-re is rúghatnak az alapfrekvenciához képest. Míg az egyik darab maximum 4,8 GHz-t bír el, a másik darab akár 5,3 GHz-t is.

Důkladný výběr CPU

Elkim alaposan leteszteli a processzorainkat és a határaikat kutatja.

Až 5GHz frekvence

Hála a szakmai megközelítés és a hosszú távú tapasztalat mi vagyunk az egyetlen cég a piacon lehetőséget kínál garantált OC bit processzorok.

Elkim

Elkim overclocker

Hello, a hardver határértékeinek keresésével és fejlesztésükkel foglalkozom. Még a legszélsőségesebb hűtési módszerekkel is megpróbálkozom, mint amilyen a folyékony nitrogén, amely eléri a -196°C-t.

Elkim

Szakszerűen kialakítva

Elkim igazán odatette magát, és ennél a modellnél elvégezte a szakszerű delid tesztet a Thermal Grizzly Conductonaut hővezető paszta segítségével. Az eredmény a sokkal jobb hűtő hatás és majdnem 20°C-kal alacsonyabb hőmérséklet.

OC

Helyes alkatrész-választás kiválasztott darabjainkhoz

A magas frekvenciák alapja a jól kiválasztott komponensek összjátéka. A garantált ütem eléréséhez tippjeinket megtalálod lejjebb ezen az oldalon.

Vodní chlazení NZXT

A hatékony hűtés az alfa.

Vodní chlazení

Ez a processzor már tesztelték és hűtési NZXT Kraken X62 .

Kingpincooling

Használj jó minőségű pasztát

Ugyanilyen fontos a kiváló hővezető paszta. Részünkről ajánljuk Thermal Grizzly a Conductonautot vagy a Kryonautot.

ASUS MAXIMUS IX APEX

A megfelelő alváz az omega

A kiválasztott darab processzor a legjobbat érdemeli! Különbségek a feszültség igényességében: a különböző alaplapok frekvenciái között több tíz mV is lehet. Hosszú évek tapasztalatai alapján javasolom az ASUS-tól a Republic of Gamers sorozat fejlettebb modelljeit. A darabjainkat ASUS MAXIMUS IX APEX -en teszteljük .

Seasonic Prime 1200W Platinum

Az igazi spiritusz

A minőségi erőforrás játssza a prímet! Ha valami igazán fontos, akkor az, hogy az alaplap milyen minőségű és stabilitású feszültséget kap. A mi kiválasztott darabjaink a Seasonic Prime 1200 w Platinum áramforrásokon vannak tesztelve. Ebben az esetben nem annyira a teljes kapacitásról van szó, mint a tápegység minőségéről és egész konstrukciójáról. Én személy szerint a Seasonicot ajánlom az áramforrás ütemezéséhez, különösen a Prime sorozat legújabb darabját, amely kiválóan alkalmas overclocking célokra.

Tippjeink a garantált ütem elérésére

  • UEFI-ben használd a magfeszültség beállításához a manuális üzemmódot, amelyben a tápellátás mindig hatékonyabb, mint offset vagy adaptív üzemmódban.
  • A hálózati kaszkád beállításánál (External Digi + Power Control) használd az ASUS lapok 6. szintű LLC-jét, hogy megakadályozd a nem kívánt feszültségkieséseket, ami megzavarhatná a tuningolás stabilitását.
  • A Kaby Lake processzorok nagyon érzékenyek a hőmérsékletre, ezért használj minimálisan 240 mm-es minőségi AiO v\zhűtést és kiváló minőségű hővezető pasztát. Minél erősebb hűtést érsz el, annál jobb  eredményeid lesznek. Ehhez kapcsolódik a megfelelően hangolt légáram a szekrényedben, ha pedig a légáram nem optimális, akkor a processzor hűtője sem fog úgy működni, ahogy kellene.
  • A stabil és pontos feszültség biztosítására képes minőségi forrás az alapja mindennek. A Prime sorozatba tartozó Seasonic áramforrást javasoljuk.
  • Kiválasztott darabjaink tuningolása legalább alapszintű tapasztalatokat és a problematikában való jártasságot igényel. Tartsd szem előtt, hogy ez nem egy plug and play ügy, a tuningolt rendszer hangolása türelmet és szorgalmat tesz szükségessé.
  • Minden processzort legalább 1 órán keresztül teszteltek az ASUS egy igényes RealBench stressztesztével, amely az AVX utasításokat is használja.

Záró ajánlások

A garantált ütem eléréséhez szükség van arra, hogy a lehető legnagyobb mértékben figyelembe vedd a tippjeinket, vagy legalábbis a legtöbbet megtartsd belőle. Jegyezd meg, hogy a tökéletlen komponensek kombinációja vezethet oda, hogy a garantált frekvenciát nem sikerül elérni. Az alaplapok különbségei több tíz mV-ra rúg, ami kéz a kézben jár a processzorok hőmérséklete és az egész eredmény által megkövetelt hűtési igény növekedésével.
Ha nem tudod elérni a kívánt eredményt, rendelkezésedre állunk e-mailben.
Ha konzultáció után sem sikerül elérni a megfelelő eredményt, kicseréljük egy másikra, amivel ez majd sikerülni fog:).

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i7-7700K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
4,2 GHz (4,2 GHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i7-7700K Kész!
Processzor kódnév
Kaby Lake Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
4,2 GHz (4,2 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
4,5 GHz (4 500 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
Intel HD Graphics 630 Kész!
Frekvencia
1 150 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Integrált GPU, HyperThreading Kész!
TDP fogyasztás
91 W Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
L2 cache
1 MB Kész!
L3 cache
8 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i7-7700K @ 5,0 GHz OC PRETESTED DELID Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i7-7700K @ 5.0 GHz OC PRETESTED DELID. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i7-7700K @ 5.0 GHz OC PRETESTED DELID. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i7-7700K @ 5.0 Gigahertz OC PRETESTED DELID. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i7-7700K @ 5.0 Gigahertz OC PRETESTED DELID.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ