Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Intel Core i7 processzorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Intel
(15)
Foglalat
Intel 1200
(1)
Intel LGA1700
(14)
Processzormagok száma
8 ×
(1)
12 ×
(8)
16 ×
(3)
20 ×
(3)
Processzor frekvencia
2,1 GHz
3,6 GHz
- 2,1 GHz 3,6 GHz
Szűrés

Az Intel Core i7 processzorok a csúcstechnológiát képviselik a számítógépek terén. Hihetetlen teljesítményt és sebességet nyújtanak, amire a legigényesebb feladatok elvégzése során is számíthatsz. Akár gamer vagy, akár grafikus tervező, vagy ha videóvágással foglalkozol, az i7 processzor zökkenőmentes, élvezetes munkavégzést biztosít a számodra. Tudj meg róla többet az alábbi írásban.

Tovább

Mi is valójában az Intel Core i7 processzor?

Az Intel Core i7 processzor egy magas teljesítményű számítógépes mikroprocesszor, amit az Intel Corporation fejlesztett ki. A Core i7 a közép- és magas kategóriás számítógépek és munkaállomások célzott felhasználói számára készült. Az i7 -es sorozat a Core i3 és i5 modelleknél általában erősebb teljesítményt nyújt, így különösen alkalmas intenzívebb feladatokra, mint például videószerkesztés, fejlett grafikai munkák és többfeladatos alkalmazások futtatása.

i

Mi is az a processzor tulajdonképpen?

Ha mélyebben elmerülnél a témában, akkor az alábbi cikkből számos hasznos információt megtudhatsz a processzorokkal kapcsolatban.

Mely felhasználók számára alkalmas a CPU Intel Core i7?

A Core i7 processzor számos területen felhasználható. Főként gamerek és grafikusok számára alkalmas, azonban az alábbi szegmensekben használhatóak a legkiemelkedőbben:

  • Gamereknek: Az i7 processzorok zökkenőmentes játékélményt nyújtanak még a legújabb, legigényesebb játékokkal is.
  • Grafikus tervezőknek és szerkesztőknek: Az i7 processzorok gyors és hatékony munkavégzést biztosítanak grafikai tervezőprogramokban, videószerkesztő szoftverekben és 3D modellező programokban.
  • Tartalomkészítőknek: Az i7 processzorok ideálisak videók szerkesztéséhez, streaminghez és más kreatív feladatokhoz.
  • Programozóknak és szoftverfejlesztőknek: Az i7 processzorok gyors fordítást, hibakeresést és szimulációt tesznek lehetővé a komplex szoftverfejlesztési projektekben.
  • Mindenkinek, akinek a legjobb teljesítményre van szüksége: Ha a számítógépeden a legigényesebb feladatokat is el szeretnéd végezni a lehető legnagyobb sebességgel és hatékonysággal, akkor az i7 processzor a tökéletes választás.

Győződj meg róla, hogy az alaplapod kompatibilis-e az i7 processzorral.

Melyek az Intel Core i7 fontosabb jellemzői?

Az i7 processzorok számos praktikus, és kiváló előnnyel rendelkeznek, amelyek közül néhány tulajdonság valóban kiemelkedő.

Többmagos feldolgozás: Az i7 processzorok 12-20 maggal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a több feladat párhuzamos, hatékony feldolgozását. 
Magas órajel: Az i7 processzorok alap órajele 2,6 GHz és 5,5 GHz között mozog, de a Turbo Boost technológiának köszönhetően terhelés alatt még magasabb órajelre is képesek.
Nagy cache memória: Az i7 processzorok nagy L2 és L3 cache memóriával rendelkeznek, ami gyorsabb adathozzáférést biztosít, és tovább javítja a teljesítményt.
Integrált grafika: Számos i7 processzor integrált grafikával is rendelkezik, ami elegendő lehet alapvető feladatokhoz, mint a böngészés, videólejátszás, irodai munka. Azonban komolyabb grafikai feladatokhoz dedikált videokártya szükséges.
Energiahatékonyság: Az i7 processzorok energiatakarékos technológiákkal is rendelkeznek, amelyek csökkentik az áramfogyasztást és a hőtermelést.

Melyek Intel Core i7 processzorok előnyei és hátrányai?

Az Intel i7 processzorok számos előnnyel rendelkeznek, ugyanakkor bizonyos, de nem mindenki számára magas jelentőségű hátránnyal is bírnak. Melyek ezek?

  • Az i7 processzorok a csúcskategóriás asztali és laptop processzorok, amelyek hihetetlen teljesítményt és sebességet nyújtanak
  • Ideálisak a legigényesebb feladatokhoz
  • Az i7 processzorok hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtanak
  • Az Intel Core i7 processzorok energiatakarékos technológiákkal is rendelkeznek, amelyek csökkentik az áramfogyasztást és a hőtermelést
  • Számos i7 processzor integrált grafikával is rendelkezik, ami elegendő lehet alapvető feladatokhoz, mint a böngészés, videólejátszás, irodai munka
  • Az i7 processzorok drágábbak, mint az alacsonyabb kategóriás processzorok
  • Ha nem végzel a számítógépeden igényesebb feladatokat, akkor valószínűleg nem fogod kihasználni az i7 processzor teljes potenciálját
  • Az i7 processzorok magasabb hőmérsékleten üzemelnek, mint az alacsonyabb kategóriás processzorok, ezért hatékony hűtésre van szükség

i

Ha egyedül vágnál bele a PC építésbe

Amennyiben úgy gondolod, hogy magas is meg tudod építeni az álom PC-d, akkor ez a hasznos írás a segítségedre lehet a nehezebb pillanatokban.

Milyen szempontok alapján vásároljunk Intel Core i7 processzort?

Az Intel Core i7 processzorok csúcskategóriás asztali és laptop processzorok, amelyek kiemelkedő teljesítményt és sebességet nyújtanak. Azonban számos különböző i7 processzor létezik, mindegyik eltérő tulajdonságokkal és specifikációkkal rendelkezik. Ezért fontos, hogy a vásárlás előtt alaposan mérlegeld az igényeidet és a költségvetésed. Íme néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni az Intel Core i7 processzor vásárlásakor:

  1. A felhasználás alapján válassz: Ha gamer vagy, és a legújabb, legigényesebb játékokat szeretnéd zökkenőmentesen játszani, akkor egy erőteljes i7 processzorra lesz szükséged. Általános használat esetében, ha a számítógépeden a legtöbb feladatot elvégzed, de nem végzel a legigényesebb feladatokat, akkor egy olcsóbb i7 processzor (pl. i7-13600K) is elegendő lehet.
  2. Magok és szálak: A magok száma határozza meg, hogy a processzor hány feladatot tud egyszerre feldolgozni. A többmagos processzorok hatékonyabbak a több feladatot igénylő alkalmazásokban. A szálak száma a magok által végrehajtható utasítások maximális számát mutatja. A Hyper-Threading technológiával rendelkező processzorok minden maghoz két szálat rendelnek, ami tovább növeli a feldolgozási kapacitást.
  3. Órajel: Az órajel a processzor sebességének mértéke. Minél magasabb az órajel, annál gyorsabban tudja a processzor végrehajtani az utasításokat. Azonban fontos megjegyezni, hogy az órajel nem az egyetlen tényező, ami befolyásolja a processzor teljesítményét. A magok és szálak száma, a cache mérete és a Turbo Boost technológia is fontos szerepet játszik.
  4. Cache memória: A cache memória a processzor beépített memóriája, amely gyorsabb hozzáférést biztosít a gyakran használt adatokhoz. A nagyobb cache memória javíthatja a processzor teljesítményét.
  5. Integrált grafika: Számos i7 processzor integrált grafikával is rendelkezik, ami elegendő lehet alapvető feladatokhoz, mint a böngészés, videólejátszás, irodai munka. Azonban komolyabb grafikai feladatokhoz dedikált videokártya szükséges.
  6. Ár: Az i7 processzorok drágábbak, mint az alacsonyabb kategóriás processzorok.
  7. Hűtés: Az i7 processzorok magasabb hőmérsékleten üzemelnek, mint az alacsonyabb kategóriás processzorok, ezért hatékony hűtésre van szükség.
  8. Kompatibilitás: Mielőtt i7 processzort vásárolnál, győződj meg róla, hogy az kompatibilis az alaplappal és a többi hardverrel a számítógépedben. Ellenőrizd az alaplap gyártójának webhelyét a kompatibilis processzorok listájáért.
  9. TDP (Thermal Design Power): A TDP a processzor maximális hőtermelési szintjét jelzi. Minél magasabb a TDP, annál erősebb hűtésre van szükség a processzor hűtéséhez.
  10. Generáció: Az Intel rendszeresen új generációs i7 processzorokat dob piacra. Az újabb generációk általában jobb teljesítményt és új funkciókat kínálnak, de drágábbak is lehetnek.

Mielőtt végleges döntést hoznál, érdemes online véleményeket és teszteket olvasni a kiválasztott i7 processzorokról.

Az Intel Core i7 processzorok magjairól

Az Intel Core i7 processzorok az asztali és laptop gépek csúcsát képviselik, kiemelkedő teljesítményüket pedig nagyrészt a processzormagok számának és képességeinek köszönhetik. Ezek a magok olyanok, mint a számítógép apró agyai, amelyek az utasításokat hajtják végre. Az i7 processzorok esetében pedig ezekből az "agy" egységből általában több is található.

Több mag, több erő: Az i7 processzorok jellemzően 12-20 maggal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a processzor egyszerre több feladatot is képes hatékonyan végrehajtani. Játékoknál például külön mag futtathatja a grafikát, egy másik a fizikai szimulációt, a háttérben pedig zajlik a kommunikáció a szerverekkel.

Ez zökkenőmentes játékélményt biztosít. Videóvágásnál egy mag kódolja a videót, másik a hangot kezeli, miközben harmadik a többi program futását segíti. Így a munkafolyamat gyors és gördülékeny lesz.

Hyper-Threading technológia: Számos i7 processzor támogatja a Hyper-Threading technológiát. Ez azt jelenti, hogy egy fizikai mag virtuálisan két szálra osztható. Így a processzor még több feladatot képes kezelni párhuzamosan, tovább fokozva a teljesítményt.

Magszám választása: Az ideális magszám a felhasználási mód függvényében változik. Játékosoknak és kreatív szakembereknek érdemes több maggal rendelkező processzort választani (pl. 8 mag vagy több). Általános használathoz, irodai munkához pedig elegendő lehet egy alacsonyabb magszámú i7 is (pl. 4-6 mag).

Ha még nem döntöttél, de Intel i7 processzort szeretnél

Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy hogyan és mi szerint válassz Intel Core i7 processzort, akkor a vásárlók véleményei segíthetnek a döntésben.

Spórolnál az i7 processzor vásárlása során?

Olcsóbb i7 processzor típusra van szükséged, és nem gond, ha esetleg felbontott, vagy használt terméket vásárolsz? Nézz be az Outlet kategóriánkba, ahol kedvező áron találhatsz kifogástalan állapotú termékeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Intel Core i7-12700KF Szállításra kész > 5 db
Processzor - 12 magos, 20-szálas, 3,6 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5 GHz, Boost technológiával akár 5 GHz, 25 MB L3 cache, TDP 125 W, Alder Lake-S, Intel LGA1700 foglalat, Golden Cove, Gracemont architektúra
+2 ajándék melynek értéke 31 580 Ft
118 490 Ft

2.
Intel Core i7-14700 Szállításra kész 4 db
Processzor - 20 magos, 28-szálas, 2,1 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,4 GHz, Boost technológiával akár 5,4 GHz, 33 MB L3 cache, TDP 219 W, Intel UHD Graphics 770, Raptor Lake Refresh, hűtő, csak Intel 6xx, 7xx series chipset, Intel LGA1700 foglalat, Raptor Cove, Gracemont architektúra
+Ajándék Promo elektronický klíč Intel 14th Gen Game Bundle - Star Wars Outlaws - nutno uplatnit do 15.9.2024 melynek értéke 27 690 Ft
184 690 Ft

3.
Intel Core i7-12700 Szállításra kész > 5 db
Processzor - 12 magos, 20-szálas, 2,1 GHz, Turbo Boost technológiával akár 4,9 GHz, Boost technológiával akár 4,9 GHz, 25 MB L3 cache, TDP 180 W, Intel UHD Graphics 770, 1500 MHz, Alder Lake-S, hűtő, Intel LGA1700 foglalat, Golden Cove, Gracemont architektúra, RM1
127 390 Ft

Még több
15 termék
4,8 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700KF
Processzor - 12 magos, 20-szálas, 3,6 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5 GHz, Boost technológiával akár 5 GHz, 25 MB L3 cache, TDP 125 W, Alder Lake-S, Intel LGA1700 foglalat, Golden Cove, Gracemont architektúra
+2 ajándék melynek értéke 31 580 Ft
Szuper ár
118 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOi712700kf
4,9 32×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700K
Processzor - 12 magos, 20-szálas, 3,6 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5 GHz, Boost technológiával akár 5 GHz, 25 MB L3 cache, TDP 125 W, Intel UHD Graphics 770, Alder Lake-S, Intel LGA1700 foglalat, Golden Cove, Gracemont architektúra
+2 ajándék melynek értéke 31 580 Ft
Szuper ár
131 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOi712700k
4,8 30×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-13700KF
Processzor - 16 magos, 24-szálas, 3,4 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,4 GHz, Boost technológiával akár 5,4 GHz, 30 MB L3 cache, TDP 253 W, beépített grafikus chip nélkül, Raptor Lake, hűtő nélkül, csak Intel 6xx, 7xx series chipset, Intel LGA1700 foglalat, Raptor Cove, Gracemont architektúra
+Ajándék Gamer egér Nibio melynek értéke 11 490 Ft
162 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOi713700kf
4,8 46×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-13700K
Processzor - 16 magos, 24-szálas, 3,4 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,4 GHz, Boost technológiával akár 5,4 GHz, 30 MB L3 cache, TDP 253 W, Intel UHD Graphics 770, Raptor Lake, hűtő nélkül, csak Intel 6xx, 7xx series chipset, Intel LGA1700 foglalat, Raptor Cove, Gracemont architektúra
+Ajándék Gamer egér Nibio melynek értéke 11 490 Ft
174 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOi713700k
4,9 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-14700KF
Processzor - 20 magos, 28-szálas, 3,4 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,6 GHz, Boost technológiával akár 5,6 GHz, 33 MB L3 cache, TDP 253 W, beépített grafikus chip nélkül, Raptor Lake Refresh, hűtő nélkül, Intel LGA1700 foglalat, Raptor Cove, Gracemont architektúra
+Ajándék Promo elektronický klíč Intel 14th Gen Game Bundle - Star Wars Outlaws - nutno uplatnit do 15.9.2024 melynek értéke 27 690 Ft
189 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOi714700kf
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700KF + ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
Szett - 12-magos processzor, 20 szál, 3,6 GHz (TDP 190 W), Boost 5 GHz, 25 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S + Intel Z690 alaplap, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x4, 2× PCIe x1, 4× DDR5 6000 MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5 Gbps, HDMI, DisplayPort, 8ch hangkártya, ATX formátum
163 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNi712700kf
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700KF + ASUS PRIME Z690-P D4-CSM
Szett - 12 magos processzor, 20 szál, 3,6 GHz (TDP 125 W), Boost 5 GHz, 25 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S, Intel Z690 alaplap, PCI Express 3.0, PCI Express 4.0, PCI Express 5.0, 4× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4× DDR4 5333MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, RJ-45 (LAN) 2,5 Gbps, HDMI, DisplayPort, RGB háttérvilágítás, ATX formátum
147 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNi7B12700kf
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700K + ASUS PRIME Z690-P D4-CSM
Szett - 12 magos processzor, 20 szál, 3,6 GHz (TDP 125 W), Boost 5 GHz, 25 MB L3 gyorsítótár, Intel UHD Graphics 770, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S, Intel Z690 alaplap, PCI Express 3.0, PCI Express 4.0, PCI Express 5.0, 4× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4× DDR4 5333MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, RJ-45 (LAN) 2,5 Gbps, HDMI, DisplayPort, RGB háttérvilágítás, ATX formátum
159 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNi7B12700k
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700K + ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
Szett - 12-magos processzor, 20 szál, 3,6 GHz (TDP 190 W), Boost 5 GHz, 25 MB L3 gyorsítótár, Intel UHD Graphics 770, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S + Intel Z690 alaplap, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x4, 2× PCIe x1, 4× DDR5 6000 MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5 Gbps, HDMI, DisplayPort, 8ch hangkártya, ATX formátum
173 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNi712700k
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-14700
Processzor - 20 magos, 28-szálas, 2,1 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,4 GHz, Boost technológiával akár 5,4 GHz, 33 MB L3 cache, TDP 219 W, Intel UHD Graphics 770, Raptor Lake Refresh, hűtő, csak Intel 6xx, 7xx series chipset, Intel LGA1700 foglalat, Raptor Cove, Gracemont architektúra
+Ajándék Promo elektronický klíč Intel 14th Gen Game Bundle - Star Wars Outlaws - nutno uplatnit do 15.9.2024 melynek értéke 27 690 Ft
184 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOi714700
4,8 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700
Processzor - 12 magos, 20-szálas, 2,1 GHz, Turbo Boost technológiával akár 4,9 GHz, Boost technológiával akár 4,9 GHz, 25 MB L3 cache, TDP 180 W, Intel UHD Graphics 770, 1500 MHz, Alder Lake-S, hűtő, Intel LGA1700 foglalat, Golden Cove, Gracemont architektúra, RM1
127 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOi712700
4,9 18×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-14700K
Processzor - 20 magos, 28-szálas, 3,4 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,6 GHz, Boost technológiával akár 5,6 GHz, 33 MB L3 cache, TDP 253 W, Intel UHD Graphics 770, Raptor Lake Refresh, hűtő nélkül, Intel LGA1700 foglalat, Raptor Cove, Gracemont architektúra
+Ajándék Promo elektronický klíč Intel 14th Gen Game Bundle - Star Wars Outlaws - nutno uplatnit do 15.9.2024 melynek értéke 27 690 Ft
201 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOi714700k
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-11700K
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3,6 GHz, Boost technológiával akár 5 GHz, 16 MB L3 cache, TDP 125 W, Intel UHD Graphics 750, 1300 MHz, Rocket Lake-S, hűtő nélkül, csak Intel 5xx vagy Q470, Z490, H470 series chipset, Intel 1200 foglalat, Willow Cove architektúra
117 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOi711700k
4,8 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700KF
Processzor - 12 magos, 20-szálas, 3,6 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5 GHz, Boost technológiával akár 5 GHz, 25 MB L3 cache, TDP 125 W, Alder Lake-S, Intel LGA1700 foglalat, Golden Cove, Gracemont architektúra
112 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOi712700kf
4,8 46×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-13700K
Processzor - 16 magos, 24-szálas, 3,4 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,4 GHz, Boost technológiával akár 5,4 GHz, 30 MB L3 cache, TDP 253 W, Intel UHD Graphics 770, Raptor Lake, hűtő nélkül, csak Intel 6xx, 7xx series chipset, Intel LGA1700 foglalat, Raptor Cove, Gracemont architektúra
165 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOi713700k
Michal MikleHogyan cseréljünk processzort? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A processzor cseréjének gondolata a legtöbb ember számára fejtörést és bizonytalanságot okoz. Mégis, sokunk előbb vagy utóbb kénytelen lesz szembenézni a feladattal. Rábízhatjuk másra is, de mi magunk is elvégezhetjük. Fontos azonban, hogy tudjuk, mit csinálunk, és mire...
Biztosan megfordult már a fejedben a kérdés, hogy vajon a számítógéped megfelelően működik-e, egyáltalán milyen teljesítményre képes. Cikkünkben részletes útmutatóval szolgálunk a PC diagnosztikához. Bemutatjuk, hogyan tesztelheted le a processzort, a videókártyát vagy...
A processzor kétségkívül bármely számítógép legfontosabb része. De vajon melyik a legjobb processzor? Hány maggal kell rendelkeznie? Mekkora órajelet kell elérnie? Milyen erős grafikus kártyát kell táplálnia? Mekkora legyen a legjobb processzor energiafelhasználása és...
Michal MikleIntel Rocket Lake (ÁTTEKINTÉS) Szinte az ajtó mögött várakozik a legújabb dobás - ezúttal az Intel mutatja be Rocket Lake-S processzorait. Ám az új chipekre, amelyek az első nagy változtatásnak számítanak az Intel Skylake óta, nehéz feladat vár, nevezetesen tartani a lépést az AMD Ryzen...
Több információval rendelkezünk az Intel új processzorairól. A jól megjegyezhető Tiger Lake nevet viselik, és ők a 11. generáció első képviselői. Hogyan javította a vállalat a 10 nm-es gyártástechnológiát? És mikor várhatók az első laptopok a kínálatunkban? Cikkünkből...
Az Intel a processzorok 10. generációjával ismét tovább feszegeti a határokat. Ma a hatmagos Intel Core i5-10600K gaming processzorra és a tízmagos Intel Core i9-10900K-ra fókuszálunk. Hogyan hasonlíthatók ezek az újítások közvetlenül az ADM konkurens,...
További cikkek Összes cikk

Intel Core i7 processzorok

A Intel Core i7 processzorok kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó intel Core i7 processzorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább intel Core i7 processzorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb intel Core i7 processzorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: intel Core i7 processzorok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ