AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Intel Core i9-7980XE DELID

Termékkatalógus
Intel Core i9-7980XE DELID
Processzor - 18-Core, HT 2,6 GHz-es (165W) TurboBoost 4.2GHz, 4.4GHz TurboBoost 3,0, 24,75 MB L3 cache 44 PCIe, DDR4 2666Mhz, socket 2066, Skylake-X, hűtés nélkül
Kód:  BO535r2 Termékszám:  BX80673I97980X

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i9-7980XE DELID

Egy igazán exkluzív CPU darabot kínálunk Neked. Ez pedig a gondosan kiválasztott Intel Core i9-7980XE DELID, amelyet Michal Mikle kollégánk speciálisan hangolt be kifejezetten Számodra.

Az Intel egy globális márka, amely nem igényel nagy bemutatást. Sok éve a világ legnagyobb processzor- és chipkészlet gyártói között található. Éppen most a piacon található legjobb asztali számítógép processzort tették le az asztalra és amelynek a teljesítménye ismét újabb fokkal tolódik ki. Lényegében ez valójában egy szerver változat, amely a játék-alkalmazásokhoz lett adaptálva. Az Intel Core i9-7980XE processzort az LGA 2066 aljzattal felszerelt és továbbfejlesztett Intel X299 chipkészlettel rendelkező alaplapokhoz tervezték.

A Intel Core i9-7980XE DELID főbb jellemzői

  • Exkluzívan módosított processzor Michael Mikle (Elkim)-től
  • Tökélyre fejlesztett, extrém teljesítmény
  • Nyitott szorzó az ütemezéshez
  • 18 magos, akár egy magas 4,4 GHz frekvencia elérésével
  • Új Turbo Boost Max 3.0 tuningolási megoldás, ahol az egyes magok külön-külön finomhangolhatók
  • Támogatja a DDR4 memóriát akár 2666 MHz frekvenciáig
  • A fejlett 14nm gyártási technológiával készült
  • Az LGA 2066 foglalathoz és Intel X299 chipkészlethez lett tervezve

Mit jelent a DELID (kupaktalanítás)?

Ez magán a CPU-n egy meglehetősen bonyolult beavatkozás. Az Intel ugyanis a chip és a hőelvezető között egy viszonylag átlagos hővezető pasztát használ. A processzor helyi túlmelegedése a tuningolás alatt csak néhány másodperc kérdése. Michal Mikle azonban képes a processzort kupaktalanítani, azt minőségi pasztával ellátni, majd az eredeti állapotba visszahozni. Az eredmény az érzékelhető hőmérséklet-csökkenés maximális igénybevétel alatt is.

Skylake-X - a technológia élvonalában

Az Intel Core i9-7980XE 18 fizikai processzormagot kínál és az új, modern X sorozat legerősebb modellje. A létező legmodernebb technológia használatával használja a 14 nm gyártási folyamatot. Turbo módban minden egyes mag 2,6 GHz alapfrekvencián fut és akár 4,4 GHz-et is elérhet az automatikus tuningolás. Mint az előző generációnál is, a memória vezérlő közvetlenül a chipbe van beépítve. Ez a négy csatornás DDR4 memóriával rendelkező vezérlő, amely akár 2666 MHz-en tud működni. A processzor egy puffer kapacitással is rendelkezik, amelynek az értéke 24,75 MB.

Turbo Boost Max 3.0

Mivel ezek elsősorban asztali gépekhez tervezett processzorok, az Intel egy olyan fejlettebb technológiával jön ki, amely a legtöbbet hozza ki minden prociból. A Turbo Boost Max 3.0 ugyanis képes önállóan tesztelni minden egyes magot és kiválasztja a legjobbat. A teljesítmény felső határában a különbség akár 15% is lehet és kár lenne ezt nem kihasználni. A kiválasztott mag ezután mindig a maximális frekvencián fog futni és a rendszer elsődlegesen ezt fogja használni.

További információk:

Csomagolás:
Ez a modell hűtő nélkül kerül kiszállításra.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i9 Kész!
Foglalat
Intel 2066 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i9-7980XE Kész!
Processzor kódnév
Skylake-X Kész!
Processzormagok száma
18 × Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i9 Kész!
Foglalat
Intel 2066 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i9-7980XE Kész!
Processzor kódnév
Skylake-X Kész!

Magok száma

Processzormagok száma
18 × Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
2,6 GHz (2,6 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
4,4 GHz (4 400 MHz) Kész!

Teljesítmény

CPU Passmark
27 804 Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, HyperThreading, Multi-Threading Kész!
TDP fogyasztás
165 W Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
L3 cache
24,75 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:
» További Intel Core i9 processzorok

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i9-7980XE DELID Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i9-7980XE DELID. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i9-7980XE DELID. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i9-7980XE DELID. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i9-7980XE DELID.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ