A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Intel DC S3100 180GB SSD

Termékkatalógus
Intel DC S3100 180GB SSD
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, TLC, 16 nm, olvasási sebesség akár 510 MB/s, írási sebesség akár akár 81 MB/s, 7 mm, bulk
Kód:  NR111p9a Termékszám:  SSDSC2KI180H601

Intel DC S3100 180GB SSD

Az Intel DC S3100 SSD-k legújabb sorozata még nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, miközben a késleltetése alacsony, megbízhatósága pedig magasfokú. Mindez pedig kedvező áron. Egy olyan újdonságról beszélünk, amely az adatközpontok részére lett tervezve, amelyek számára biztosítja az azonnali hozzáférést az információkhoz, illetve még megfelelő azoknak az otthoni felhasználóknak is, akik a legigényesebb konfigurációra vágynak.

Legfontosabb jellemzők

  • SSD-k sorozata az adatközpontok ésprofi felhasználók számára
  • TLC (three-bit-per-cell) memóriák
  • 256 bites AES titkosítás az illetéktelen kíváncsiskodók ellen
  • Megbízhatóbb és tartósabb, mint a merevlemezek

Megbízható teljesítmény

Az Intel DC S3100 sorozat teljes egészében kihasználja a SATA interfész 6 GB/s adatátviteli sebességének a potenciálját, ezáltal az adatok extrém sebességgel másolódnak, folytonosan alacsony késleltetéssel és kis IOPS tartománnyal. A minimális teljesítményingadozás és a alacsony legmagasabb késleltetés szinte azonnali válaszidőt biztosít. Ezáltal ez egy kiváló választás az adatközpontok számára, ahol a merevlemez helyettesítésével nagymértékben feljavítható a válaszidő.

Fejlett titkosítás az adatok maximális biztonsága érdekében

A 256 bites AES (Advanced Encryption Standard) titkosítási algoritmus megvédi az adataid a különféle visszaélésektől. Meggátolja, hogy valaki ellopja őket, illetve, hogy illetéktelenül felhasználhassa. Az SLC és a TLC NAND memóriák kombinációja egy igazán nagy teljesítményű terméket hoz ki ebből a tárhelyből rendkívül kedvező áron.

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel DC S3100 180GB SSD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel DC S3100 180GB SSD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel DC S3100 180GB SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel DC S3100 180GB SSD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel DC S3100 180GB SSD.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ