Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Intel SSD DC S3520 1.6TB

Termékkatalógus
Intel SSD DC S3520 1.6TB
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, MLC, 20nm, olvasási sebesség: akár 450 MB/s, írási sebesség: akár 380 MB/s, 7mm, kereskedelmi kiszerelés
Kód:  NR111s8g Termékszám:  SSDSC2BB016T701

Intel SSD DC S3520 1.6TB

Egyre nagyobb és folyamatosan növekvő tárolási igény merül fel, amely elengedhetetlen az adattároláshoz, ez a  gyakorlatban a felhő alapú szolgáltatások bővüléséből adódó követelményt jelenti, amely megsokszorozódik az egyidejűleg dolgozó felhasználók miatt. Ennek eredményeként a rendszeresen használt adatok, mint a web és az adatbázis szerver szolgáltatások gyors elérése szükséges Pontosan ezen okból, az Intel DC S3520 az adatbázis központok igényeihez igazodóan lett kifejlesztve.

Legfontosabb jellemzők

  • SSD kifejezetten az adatközpontokhoz
  • Felhőben zajló műveletek felgyorsítása, Web, virtualizáció ...
  • Több egyidejű kérés optimalizált kezelése
  • Modern technológiával készült memória cellák

Minden, ami szükséges

A páratlan 3D NAND felépítésével kiváló értéket, kapacitást, sebességet és elektromos fogyasztást biztosít. A pénzéért olyan minőségi megoldások ötvözetét kapja, amely több szinttel megemeli a szervere teljesítményét. Búcsúzzon el a többi hardver miatt bekövetkező lassúságtól. Ez az SSD a megfelelő megoldás a gyors adatműveletekhez, még akkor is, ha egyidejűleg párhuzamos feldolgozások vannak.

 

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel SSD DC S3520 1.6TB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel DC S3520 1.6TB SSD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel DC S3520 1,6 TB SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel DC S3520 1.6 Terabyte SSD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel DC S3520 1.6 Terabyte SSD.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ