Rapture AP+ plus nový vizuál

Intel NUC 6I5SYH

Termékkatalógus
Intel NUC 6I5SYH
4,7 7 értékelés
Mini PC - integrált Intel Core i5-6260U CPU, 2.9GHz Skylake, Intel HD Graphics 540, 2x SO-DIMM 2133Mhz DDR4 (max. 32 GB), M.2 slot, 2.5" SATA slot, GLAN, WiFi AC, BT 4.1, HDMI, mDP, 4x USB 3.0, VESA, SDXC olvasó, operációs rendszer nélkül
Kód:  NR201e5 Termékszám:  BOXNUC6I5SYH Gyártó honlapja:

Intel NUC 6I5SYH

Ez az Intel mini PC egy kompakt és szemrevaló multimédiás számítógép, amely mindössze egy 11.5 x 11 cm-es helyet foglal el. Azonban a fizikai méretei ne tévesszenek meg: ez a kis erőgép számos dologra használható. Igazán a nappalidban érzi otthon magát, ahol igazán fel tudja pörgetni a produktivitásodat - böngészd vele az internetet, fogyassz multimédiás tartalmakat, vagy akár játssz kevésbé magas gépigényű játékokkal. Ez az eszköz egy rendkívül sokoldalú multimédiaközpont, kivételes kapcsolódási lehetőségekkel ellátva. Ha gondolod, könnyedén a falraszerelheted egy VESA sabvány szerelőkerettel - akár a TV-d vagy monitorod mögé is, így rejtve el a kellemetlen kábelkötegeket.

Legfontosabb jellemzők:

  • Kompakt méretek
  • Erős és gazdaságos Core i5 processzor az új Skylake termékcsaládból
  • Bővíthető RAM
  • SATA 2.5" meghajtórekesz
  • Beépített WiFi és Bluetooth 4.2 802.11ac modulok

Erőteljes mini számítógép

Az Intel NUC 6 I5SYH (Next Unit of Computing) fel van szerelve egy erős és nagyon hatékony Intel Core i5 6260-as processzorral, amely a legújabb Skylake architechtúrára épül. Teljesen problémamentesen játszhatsz le vele multimédás tartalmakat, böngészheted az Internetet vagy játszhatsz akár alacsony gépigényű játékokkal is. Még teljes terhelésen sem haladja meg fogyasztása a 15 wattot, ami azt jelenti hogy szinte semennyi felesleges hőt sem termel - így a hűtés extrém halk marad. A processzor támogatja az Intel Hyper-Threading technológiát, amelynek köszönhetően effektíve négymagos egységként képes funkcionálni. Az integrált Intel HD 540-es grafika pedig gondoskodik a nagyobb erőforrásigényű tartalmak megjelenítéséről.

Konfigurálható kiszerelés

A számítógép egy kompakt méretű készüléktestben kapott helyet, ahol kettő szabad DDR4-es SO-DIMM memóriahely várja, hogy RAM modulokkal bővítsd a NUC-odat. Valamint ezenkívül egy 2,5"-es SATA háttértár csatoló is található a motorháztető alatt. Ezenkívül egy beépített, 1 Gbps sebességű hálózati kártya is megtalálható az alaplapon. A csatlakozási lehetőségeket a készülék elején található egy pár nagysebességű USB 3.0 csatlakozó nyitja, amelyek közül az egyik kék, a másik citromsárga nyelvvel rendelkezik - ez utóbbi kikapcsolt állapotban is el van látva árammal. Így a NUC kikapcsolt állapotban is képes tölteni mobiltelefonodat. A további csatlakozási felületek között szerepel két kék színű USB 3.0 a hátlapon, valamint egy mini HDMI és egy DisplayPort.

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!
A csomag tartalma
Adapter, Tápkábel, VESA Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 6260U Skylake Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter, Tápkábel, VESA Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 6260U Skylake Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor gyorsítótár
4 MB Kész!
Core boost frekvencia
2,9 GHz (2 900 MHz) Kész!
Max TDP
15 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD felbontás Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Ezüst Kész!

Kimenetek

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
LAN, mini DisplayPort, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
115 mm Kész!
Magasság
48 mm Kész!
Mélység
111 mm Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel NUC 6I5SYH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC 6I5SYH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel NUC 6I5SYH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC 6I5SYH.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ