30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Intel NUC 6I5SYK

Termékkatalógus
Intel NUC 6I5SYK
5 1 értékelés
Mini PC - integrált Intel Core i5-6260U CPU, 2.9GHz Skylake, Intel HD Graphics 540, 2x SO-DIMM 2133Mhz DDR4 (max. 32GB), M.2 slot, GLAN, AC WiFi, BT 4.1, HDMI, MDP, 4x USB 3.0, VESA, SDXC kártyaolvasó, operációs rendszer nélkül
Kód:  NR201e4 Termékszám:  BOXNUC6i5SYK Gyártó honlapja:

Intel NUC 6I5SYK

Egy kompakt és szép 11,5 x 11 cm-es testbe rejtett miniatűr multimédiás számítógép. Mérete miatt nem gondolnánk, de elég képességgel bír a legtöbb alkalmazás futtatásához. Otthon érzi magát a nappalidban, használni lehet internetes böngészésre, különböző multimédiához, és kevésbé hardverigényes játékokra. Egy sokoldalú multimédiás eszköz széleskörű csatlakozási lehetőségekkel. VESA csatlakozó lehetőségével a monitor hátuljához is kapcsolható, így eltüntetheted a kábeleket a szem elől.

Legfontosabb jellemzők

  • kompakt méret
  • Erőteljes és hatékony új generációs Skylake Intel i5 processzor 
  • konfigurálható RAM
  • M.2-es SSD Slot
  • Beépített WiFi modul (802.11ac) és Bluetooth 4.1

Erőteljes mini számítógép

Az Intel NUC 6 I5SYK (Next Unit of Computing) a hatékony és erős Intel Core i5 Skylake 6260-al van felszerve, aminek alap órajele 1,8 GHz, de az új TurboBoost technológiának köszönhetően 2,9 GHz-et is el tud érni, biztosítva a zökkenőmentes munkavégzést több alkalmazás egyidőben való futtatása esetén is. A filmek lejátszása, képek nézegetése, rendszeres használat esetén is problémamentes. Még teljes terhelés esetén sem haladja meg a 15 W-os fogyasztást, így nem termel felesleges hőt, vagyis a hűtése is csendes. A processzor támogatja a Hyper-Threading technológiát, ami lehetővé teszi számára, hogy úgy működjön, mint egy 4 magos társa. A grafikai teljesítményről az integrált Intel HD Graphic 540 videókártya gondoskodik.

Konfigurálható belső

A számítógép egy kompakt házban foglal helyet, amelyben két SO-DIMM DDR4-es memóriafoglalat található. Fennáll a lehetőség HDD vagy SSD csatlakoztatására az M.2-es  foglalattal. A hálózati kártya szintén be van építve, és akár 1 Gbps sebességre is képes. A csatlakozási lehetőségek közül ki kell emelnünk az elülső két USB 3.0 portot, amik kikapcsolt állapotban is áram alatt vannak, így nyugodtan töltheted vele az okostelefonod. Még két USB 3.0 található hátul, valamint egy mini HDMI és mini DisplayPort csatlakozó.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!
A csomag tartalma
Adapter, Tápkábel, VESA Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 6260U Skylake Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter, Tápkábel, VESA Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 6260U Skylake Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor gyorsítótár
4 MB Kész!
Core boost frekvencia
2,9 GHz (2 900 MHz) Kész!
Max TDP
15 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD felbontás Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Ezüst Kész!

Kimenetek

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
LAN, mini DisplayPort, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
115 mm Kész!
Magasság
32 mm Kész!
Mélység
111 mm Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel NUC 6I5SYK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC 6I5SYK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel NUC 6I5SYK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC 6I5SYK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ