Rapture Akvizice ApF HU

Intel NUC 8i3BEH

Termékkatalógus
Intel NUC 8i3BEH
5 7 értékelés
Mini PC - Intel Core i3 8109U Coffee Lake 3,6 GHz processzor, Intel Iris Plus Graphic 655, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 5 × USB 3.2, Micro Tower-ház, op. rendszer nélkül
Kód:  NR201h9b Termékszám:  BOXNUC8i3BEH2 Gyártó honlapja:

Intel NUC 8i3BEH

Az Intel NUC 8i3BEH mini számítógép kompakt, szép fekete házzal büszkélkedhet. Méretei ellenére rejtett képességekkel rendelkezik, különböző felhasználás céljából. Nappalidban például böngészhetsz az interneten, multimédiás tartalmakat tekinthetsz meg és  kevésbé igényes játékokkal is játszhatsz rajta. Sokoldalú multimédiás központ kiváló csatlakozási lehetőségekkel. Számítógéped akár VESA tartó segítségével monitorod hátuljához is csatlakoztathatod, hogy elrejtsd a kellemetlen kábelezést.

A mini PC Intel NUC 8i3BEH legfontosabb jellemzői

  • Kompakt kivitel
  • Erős mini számítógép integrált Intel CPU-val
  • Konfigurálható memória
  • Slotok az M.2 formátumú háttértárakhoz
  • Beépített WiFi és Bluetooth
  • Nincs operációs rendszer

Erőteljes mini számítógép

Az Intel NUC 8i3BEH nagyon erős Intel Core i3 8109U 3.0 GHz-es Coffee Lake processzorral rendelkezik. Az alapfrekvenciáról a TurboBoost II technológia a 3,6 GHz-es maximális frekvenciára emelkedhet, lehetővé téve a problémamentes, többfeladatos és kényelmes munkát több alkalmazásban is egyszerre. Filmek lejátszása, fényképek megtekintése vagy általános tevékenység során teljesen zökkenőmentesen működik. A processzor Hyper-Threading technológiát támogat, amely lehetővé teszi, hogy akár nyolc szál is dolgozhasson egyszerre. A grafikát integrált Intel Iris Plus Graphic 655 biztosítja.

Kompakt kivitel

A számítógép kompakt házban kapott helyet, ahol a memóriát te választhatod ki, ehhez két DDR4 SO-DIMM bővítőhely áll készen. A beépített hálózati kártya akár 1 Gbps is lehet. A  számos csatlakozó között USB 3.1 portot, valamint HDMI csatlakozót is találsz. Természetesen Thunderbolt  USB 3.1 C-típusú csatlakozóval is felszerelték, amelyet nagy sebességű kommunikációhoz használhatsz.


Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
CPU Passmark
6 178 Kész!
Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!
A csomag tartalma
Tápkábel Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Teljesítmény

CPU Passmark
6 178 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Tápkábel Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Processzor modell
Intel Core i3 8109U Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor gyorsítótár
6 MB Kész!
Core boost frekvencia
3,6 GHz (3 600 MHz) Kész!
Max TDP
28 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
Iris Plus Graphic 655 Kész!

Alaplap

További kártyafoglalatok
M.2 Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!
Ház mérete
Micro Tower Kész!

Kimenetek

USB-C
1 db Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
5 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
Combo Audio Jack, LAN, USB-C, Thunderbolt Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Külső szerkezet

Elülső panel elhelyezkedése
Elöl Kész!
Elülső panel csatlakozói
USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Kártyaolvasó, Fej-/fülhallgató/mikrofon Kész!
Oldalfal anyaga
acél Kész!
Kiegészítő felszerelés
Perforált elülső rész Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! A két termék között mi a különbség?: https://www.alza.hu/intel-nuc-8i3beh-d5464982.htm https://www.alza.hu/intel-nuc-8i3beh-d6246761.htm Köszi Üdv, Ottó

Kérdések és válaszok: Intel NUC 8i3BEH
Kiegészítők: Intel NUC 8i3BEH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC 8i3BEH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel NUC 8i3BEH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC 8i3BEH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC 8i3BEH.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ