0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

Intel NUC DC3217IY

Termékkatalógus
Intel NUC DC3217IY
4,7 7 értékelés
Mini PC CPU integrált Intel Core i3 3217 1.8GHz Ivy Bridge, Intel HD grafikus 4000, 2x SO-DIMM DDR3L 1600, mSATA, Glan, 2x HDMI, VESA nélkül OS
Kód:  NR201d Termékszám:  BOXDC3217IYE Gyártó honlapja:

Intel NUC DC3217IY

Mini számítógép vel (The Next Unit of Computing) jön erős hardverrel tárolt kompakt méretei 11 x 11 cm. Hajtja erőteljes mobil processzor Intel Core i3 és kínál figyelemre méltó a használati lehetőségeket. Helyüket biztosan megtalálja a nappaliban, mint egy sokoldalú multimédia központ, kiváló kapcsolat. Ugyancsak használható kioszkok vagy a különböző intelligens eszközök kis helyen. Azt is fel lehet szerelni a hátsó a monitor a VESA konzol és az összes vezeték rejtve. 

Ultra mobil processzor minimális fogyasztás Intel Core i3 3217 után először indítja el a számítógépet kellemesen meglepett. Nagyteljesítményű nem megváltott óriási keresletet, amely a teljes terhelés nem haladhatja meg a 17 watt. Tehát nincs felesleges hőt, így a legtöbb csendes hűtés. Mozgóképek lejátszása, fényképek megtekintése vagy játszik sima és meglepően vicces. Használja a teljes multitasking és dolgozni egyszerre több alkalmazás. Intel Hyper Threading technológia javítja a meglévő két mag, amely képes lesz feldolgozni akár négy szálat egyszerre.

A teljes számítógép ad otthont a kompakt konfigurálható csomagot, amelyben ez a választás az emlékezet egy pár notebook SO-DIMM foglalat. Van is egy mini PCIe slot és egy mini PCIe slot fele méretben, amelyek segítségével csatlakoztassa a kártya a Wi-Fi / Bluetooth és mini PCIe / mSATA meghajtó. Belül egy számítógép is található előre betöltött antenna a vezeték nélküli technológiák Wi-Fi és a Bluetooth. A kép egy pár csatlakozó külső monitorhoz vagy TV-n keresztül két HDMI port. A számítógép rendelkezik egy beépített hálózati kártya sebessége akár 1 Gbps.

Seznam kompatibilních a otestovaných doplňků naleznete zde.

Fontos jellemzők:

memória:
2 slot az SO-DIMM DDR3 1600/1333 MHz
16 GB max

Merevlemez:
1x mini PCIe slot csatlakoztatására mini PCIe / mSATA meghajtó

kommunikáció:
Intel LAN 10/100/1000 Mbit
1x mini PCIe slot fél Wi-Fi / Bluetooth modul

Multimédia:
High Definition Audio (8 csatornás audio srze HDMI)

felület:
1x RJ-45
2x HDMI
3x USB 2.0 port (1 elöl)

tartozékok:
hálózati adapter

V balení žádný napájecí kabel není, je třeba jej zakoupit samostatně.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Processzor gyorsítótár
3 MB Kész!
Max TDP
17 W Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Processzor gyorsítótár
3 MB Kész!
Max TDP
17 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 4000 Kész!

Alaplap

További kártyafoglalatok
PCI Express x1 Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Tápegység

Tápegység
65 W Kész!

Kimenetek

USB 2.0
3 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
LAN Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
116 mm Kész!
Magasság
112 mm Kész!
Mélység
39 mm Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel NUC DC3217IY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC DC3217IY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel NUC DC3217IY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC DC3217IY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC DC3217IY.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ