30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Intel NUC NUC5PGYH

Termékkatalógus
Intel NUC NUC5PGYH
5 1 értékelés
Mini PC - integrált négymagos Intel Pentium N3700 CPU-val, Intel HD Graphics, 2 GB SO-DIMM DDR3L, 32 GB eMMC, 2.5"-es HDD/SSD SATA slot, GLAN, 4 x USB 3.0, WiFi, Bluetooth 4.0, HDMI, SD kártyaolvasó, VESA, Windows 10 Home
Kód:  NR201c3d Termékszám:  BOXNUC5PGYH0AJ Gyártó honlapja:

Intel NUC NUC5PGYH

Kisméretű otthoni vagy üzleti számítógépet keresel? Az Intel NUC NUC5PGYH mini PC ugyanazt a teljesítményt nyújtja  mint egy hagyományos asztali PC. Mérete miatt nem gondolnánk, de elég képességgel bír a legtöbb alkalmazás futtatásához.

A mini PC  a hatékony és erős négymagos Intel Pentium N3700 processzorral van felszerve, aminek alap órajele 1,6 GHz, ez biztosítja a zökkenőmentes munkavégzést több alkalmazás egyidőben való futtatása esetén is. A tárhelyeről 2 GB RAM és 32 gigabájt eMMC gyors lemez, a képminőségről az integrált Intel HD Graphics videókártya gondoskodik.

Lényeges eleme lehet az otthoni hálózatnak, amelyen keresztül például zenét vagy videó fájlokat osztasz meg a tévéd, mobiltelefonod és tableted között. Egy másik lehetőség természetesen a munkához való használat, például csatlakoztathatsz hozzá perifériákat, vagy térfigyelő kameraredszert.

A fő előnyök

  • Teljesen helyettesíti a hagyományos asztali PC-t
  • Nagy teljesítmény és sokféle kimenet
  • Alacsony fogyasztás
  • Kis mérete miatt nem foglal sok helyet
  • Széles körű felhasználás

Csatlakoztatási lehetőségek

Kis mérete ellenére a Intel NUC Kit 5PGYH0AJ Mini PC széleskörű csatlakozási lehetőségekkel bír. Van 2 x modern gyors USB 3.0 interfész az előlapon és kettő hátul. A grafikus kimenet lehet HDMI 1.4  vagy VGA.

Csatlakozás az internethez Bluetooth 4.0 szabvánnyal, RJ45 hálózati kártyával, vagy a népszerű WiFi vezeték nélküli kapcsolattal.

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Pentium Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
Processzor modell
Intel Pentium N3700 Braswell Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Pentium Kész!
Processzor modell
Intel Pentium N3700 Braswell Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD felbontás Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Tápegység

Tápegység
65 W Kész!

Kimenetek

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
Grafika
VGA D-SUB, HDMI Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
115 mm Kész!
Magasság
51,6 mm Kész!
Mélység
111 mm Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel NUC NUC5PGYH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC NUC5PGYH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel NUC NUC5PGYH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC NUC5PGYH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ