Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Intel NUC

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Intel
(3)
Szűrés

Szeretnél egy kisméretű, de nagy teljesítményű számítógépet, amely stílusos multimédia-központként szolgál otthonodban, és irodai alkalmazásokat is képes kezelni? Akkor az Intel NUC mini PC a tökéletes választás. Nézzük meg közelebbről, hogy mit is tud a NUC Intel számítógép, és ismerkedjünk meg a specifikációival.

Tovább

Intel NUC – kompakt, de nagy teljesítményű számítógép

A laptopok elterjedése előtt a desktop számítógépek méretes eszközök voltak, amelyek külön helyet igényeltek, s használatukhoz monitorra, billentyűzetre, egérre és igénytől függően további perifériákra volt szükség. A laptopok eljövetele nemcsak helyet takarított meg a használóknak, hanem hordozhatóságot is biztosított. Laptop használatával nem vagy az íróasztalodhoz láncolva, sőt még az otthonodhoz sem. Ugyanakkor a laptopok beépített képernyője és akkumulátora által nyújtott kényelem ára a korlátozott teljesítmény. De mi van, ha komoly teljesítményre és hordozhatóságra is szükséged van? Az Intel válasza erre a problémára az Intel NUC mini PC.

i

Az NUC első generációja 2013-ban került piacra. Ez az első NUC egy beépített kijelző nélküli összeszerelhető PC volt. A kompakt, négyzet alakú ház alaplapot, beépített CPU-t és tápegységet tartalmazott.

Intel NUC mini PC
Intel NUC - kompakt kialakítás és magas teljesítmény egyben

Az Intel NUC mini PC modelleket elsősorban olyan mindennapi tevékenységekhez tervezték, mint filmek lejátszása, fényképek megtekintése és irodai feladatok végzése. A kis gépház nagy teljesítményű Intel Core processzort és gyors SSD-meghajtót rejt, melyek gondoskodnak a rendszer zökkenőmentes működéséről. Az Intel NUC a falra vagy a monitor hátuljához rögzíthető egy VESA felfogató lap segítségével, amely a csomagolás része.

  • Nagyszerű multimédiás központ
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Könnyű upgrade - A komponensek könnyen cserélhetők
  • Számítógépes játékok futtatására kevésbé alkalmas, bár a legújabb generációk kiváló játékélményt nyújtanak
  • Általában csak integrált grafikus kártyával rendelkezik

Intel NUC mini PC - Teljesítmény

Kompakt méretei ellenére az Intel NUC meglehetősen tetszetős teljesítményt nyújt. Egyes konfigurációkban akár 16 GB RAM, Intel Core i7 processzor és akár 512 GB SSD is található. A teljesítmény így megegyezik sok laptop vagy nagyobb számítógép teljesítményével.

i

Az Intel NUC az "Intel Next Unit Of Computing" rövidítése. Az első generáció 2013-as megjelenése óta az Intel már több mint tíz generációt tervezett és dobott piacra. A legújabb generáció az Intel NUC 11.

Intel NUC - Alacsony fogyasztás

Az Intel NUC kiemelkedik alacsony energiafogyasztásával, amely átlagban mindössze 15 W. Ez számos, egyéb eszközöknél általános hűtési problémát kiküszöböl, mivel az Intel NUC alig melegszik fel.

Intel NUC - Testreszabás

Más mini PC-kkel szemben, mint például a Mac mini, Intel NUC mini PC rendszeredet nemcsak előre összeszerelt állapotban vásárolhatod meg. Az Intel NUC nagy flexibilitást kínál költséghatékony formában. Attól függően, hogy mire kívánod használni, választhatod például a legnagyobb vagy a legkisebb támogatott RAM-ot, de az egyéb komponensek is könnyen cserélhetők, így az Intel NUC rendszert valóban a saját igényeidnek megfelelően állíthatod össze. Ha például nem engedheted meg azonnal a drágább alkatrészek megvásárlását, használhatsz alacsonyabb specifikációjú alkatrészeket, majd idővel, ahogy költségvetésed engedi, sort keríthetsz további upgrade-ekre. Az Intel NUC rendszerek leggyakrabban használt verziói processzor szerint:

  • Intel NUC i3
  • Intel NUC i5
  • Intel NUC i7
Intel NUC teszt
Az Intel NUC mini PC csatlakozók széles választékát kínálja.

Intel NUC - Csatlakoztathatóság

Az Intel NUC mini PC használatához minimum monitorra, billentyűzetre és egérre lesz szükséged. Az operációs rendszer nélkül megvásárolható modelleknél természetesen operációs rendszerről is kell gondoskodnod. Az operációs rendszerrel együtt kapható Intel NUC modelleknél leginkább Windows 10 Home vagy Windows 10 Pro rendszerre számíthatsz. E modelleket elég a dobozból kivenni, monitorhoz, billentyűzethez és egérhez csatlakoztatni, s máris használhatók. Milyen csatlakoztatási lehetőségeket kínál a NUC Intel (modelltől függően)?

  • HDMI
  • USB-C
  • USB 2.0
  • HDMI
  • Wi-Fi
  • Gigabit Ethernet
  • MicroSD bemenet

Intel NUC - Otthoni multimédia központ

A NUC Intel kompakt méretei nemcsak irodai és egyéb professzionális környezetekben jönnek jól. Ha szeretnél egy otthoni multimédia központot kialakítani a nappalidban, de nem szeretnéd, hogy egy hagyományos desktop PC hangos ventilátorai csorbítsák a tökéletes hangélményt, vagy ormótlan méretei rontsanak a szoba hangulatán, akkor az Intel NUC tökéletes választás. A VESA felfogató lap segítségével akár teljesen el is rejtheted a TV háta mögött. A legtöbb Intel NUC modell gond nélkül képes Netflix vagy egyéb streamelt tartalmak lejátszására Full HD vagy akár 4K minőségben.

Intel NUC - VESA felfogató lap

Mivel könnyen hordozható, flexibilis és gyakran olcsóbb, mint a hagyományos asztali számítógép, a NUC Intel ideális választás irodai környezetbe. A NUC Intel PC-k kis mérete azok számára ideális, akik gyakran mozognak irodák vagy cégek között, de inkább a desktop felállást részesítik előnyben. Az Intel NUC mini PC kompakt méreteinek köszönhetően nagyban hozzájárul a kényelmes munkaterület kialakításához is. Ebben nyújt extra segítséget a VESA felfogató lap, amelynek segítségével a NUC Intel falra vagy akár a monitor hátuljához is erősíthető. A VESA felfogató lap az Intel NUC mini PC csomagolásának része.

i

Nem felel meg az Intel NUC az igényeidnek? Akkor talán érdekelni fog a Mini PC kategória, ahol kompakt számítógépek széles választékából választhatsz.

Intel NUC - ár

Az Intel NUC mini PC legfőbb előnye, hogy kompakt méretben és elérhető áron kínál komoly teljesítményű rendszer konfigurációt. A legolcsóbb NUC Intel modellek ára 120-150 ezer forint körül mozog, míg az erősebb konfigurációt és előre telepített operációs rendszert kínáló modellek ára jelentősen magasabb, 300-400 ezer forint.

Ha az ár a fő szempont, tekintsd meg olcsó Intel NUC mini PC kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Intel NUC 11 Essentials Kit (NUC11ATKC2) Szállításra kész > 5 db
Mini PC - Intel Celeron N4505 Jasper Lake 2,9 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
62 090 Ft

3 termék
4,4 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 11 Essentials Kit (NUC11ATKC2)
Mini PC - Intel Celeron N4505 Jasper Lake 2,9 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
Szuper ár
62 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn11ec1
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN), tápkábel nélkül
Mini PC - Intel Celeron J4025 Gemini Lake Refresh 2,9 GHz processzor, 4 GB RAM DDR4 memória, 64 GB Flash, optikai meghajtó nélkül, HDMI, 4 × USB 3.2, Desktop-ház, Windows 11 Home
70 090 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: NRn7ec2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 10i5FNH
Mini PC - Intel Core i5 10210U Comet Lake 4,2 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, Micro Tower-ház, op. rendszer nélkül
197 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NR10i5fnhja

Intel NUC

A Intel NUC kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó intel NUC Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább intel NUC A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb intel NUC A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: intel NUC vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ