Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Intel Pro 5400s Series 480GB SSD

Termékkatalógus
Intel Pro 5400s Series 480GB SSD
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, TLC, 16 Nm, olvasási sebessége akár 560 MB/s, írási sebessége 480 MB/s, 7 mm, bulk
Kód:  NR111p15 Termékszám:  SSDSC2KF480H6X1
Intel Pro 5400s Series 480GB SSD Megszűnt

Intel Pro 5400s Series 480GB SSD

Az 5400s sorozat rendelkezik az Intel vPro technológia és az AMT érdekes tulajdonságaival és támogatásával, amelyek lehetővé teszik a biztonságos távoli ellenőrzést és a távirányított adattörlést is. Utóbbit a Remote Secure Erase eszköz biztosítja, amely megakadályozza, hogy az adataid rossz kezekbe kerüljenek. A tárhely energiaigénye kivételes sebessége ellenére is kiemelkedően alacsony. Optimalizált architektúrája nagy teljesítményt nyújt, amikor kis fájlokkal dolgozol (még az adatok írásakor is), amely a rendszer rugalmasságán és a felhasznált alkalmazások ellenére is jól visszatükröződik. A mindennapos adatmentés megbízhatóságát a minőségi tervezés és kidolgozás is támogatja, amelyekben a gyártó annyira megbízik, hogy ötéves garanciát ad a termékére.

Az Intel Pro 5400s Series 480GB fő jellemzői

  • SSD gyári funkciókkal és kiváló teljesítménnyel
  • Intel vPro és AMT (Active Management Technology) távoli ellenőrzés
  • Fejlett adatvédelem (256bites AES kódolás + Remote Secure Erase)
  • Kis méretű fájlok írására és olvasására optimalizálták (4K IOPS)
  • Nagy sebesség a folyamatos írásnál és olvasásnál
  • Kiváló Intel minőség és megbízhatóság (5 év garancia)
  • Az alacsony fogyasztást tovább csökkenti a 6. generációs Intel Core használata

Az Intel Pro 5400s Series 480GB kiegyensúlyozott

Az Intel Pro 5400s Series 480GB az egyedülálló „single level cell“ (SLC) gyorsírótári memóriát és a „triple level cell“ (TLC) NAND memóriát használja. Ennek köszönhetően érdekes ár-gigabájt arányt és nagy teljesítményt kapsz az egész rendszer  felgyorsítására. A hatékony energiafelhasználás megvédi a mobil eszközöd akkumulátorát. Tökéletesen együttműködik a 6. generációs Intel Core processzorokkal, amely tovább csökkenti a fogyasztást.

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Pro 5400s Series 480GB SSD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Pro 5400s Series 480GB SSD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Pro 5400s séria 480 GB SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Pro 5400s Series 480GB SSD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Pro 5400s Series 480GB SSD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ