A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Akvizice ApF HU

Intel 540s 480GB SSD

Termékkatalógus
Intel 540s 480GB SSD
5 3 értékelés
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, TLC, 16Nm, olvasási sebesség: akár 560 MB/s, írási sebsség: akár 480 MB/s, 7 mm, bulk
Kód:  NR111m9r Termékszám:  SSDSC2KW480H6X1 Gyártó honlapja:

Intel 540s 480GB SSD

Az 540-es sz.ériának számos figyelemre méltó tulajdonsága van. Ennek az SSD-nek kicsi a fogyasztása a hihetetlen sebsségével ellentétben. Az optimalizált felépítése kiváló teljesítményt nyújt kisebb fájlokkal való munka esetén (íráskor is), melyet tükröz a rendszer rugalmassága és ez ki is hat valamennyi alkalmazásra is. A meghajtó minőségi tervezése és felépítése roppant megbízhatóvá és alkalmassá teszi bármilyen adat tárolására, melyet bizonyít a gyártó 5 éves garancia vállalása.

Legfőbb jellemzői

  • Megfizethető SSD kiemelkedő teljesítménnyel
  • Az Intel híres minősége és megbízhatósága (5 év garancia)
  • Kis fájlok olvasására és írására optimalizálva (4K IOPS)
  • Nagy sebesség folyamatos írás és olvasás közben
  • Alacsony fogyasztás, mely 6. generációs Inter Core-al tovább csökkenthető

Kiegyensúlyozott

Az Intel 540-es szériájának egyedi felépítése bizonyos "single level cell" (SLC) memória cahce-t és "triple level cell" (TLC) NAND memóriát használ. Ez egy rendkívül erős SSD-t alkot, vonzó fogyasztás/GB aránnyal és teljesítmény javítással az egész rendszerben. A hatékony energiafogyasztása ezen kívül az eszközök akkumulátorát is kíméli. Az  SSD tökéletes szinkronban van a 6. generációs Intel Core processzorokkal, így tovább csökkentve a fogyasztását.

 

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel 540s 480GB SSD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel 540s 480GB SSD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel 540s 480GB SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel 540s 480GB SSD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel 540s 480GB SSD.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ