A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AlzaBoxy Q1

Intel DC S3520 960GB SSD

Termékkatalógus
Intel DC S3520 960GB SSD
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, MLC, 20nm, olvasási sebesség max. 450MB/sec, írási sebesség max. 380MB/sec, 7mm, bulk
Kód:  NR111s8e Termékszám:  SSDSC2BB960G701

Intel DC S3520 960GB SSD

Az adattárolókra egyre nagyobb követelmények hárulnak, különösen a cloud szolgáltatások mérete miatt, amikor megsokszorozódik az egyeidejű műveletek száma a felhasználók számának felduzzadásával. Gyorsítsd fel tehát a gyakran használt adatok elérését, amivel a web és adatbázis szerverek gondolkodnak. Pontosan erre a célra szolgál az Intel DC S3520, amelyet pontosan az adatközpont követelményeihez adaptáltak.

Legfontosabb jellemzők

  • SSD kifejezetten adatközpontok számára
  • Cloud, web, virtualizációs, stb. műveletek felgyorsítása
  • Több igénylés teljesítéséhez optimalizálva
  • Memóriasejtek modern technológiája

Minden szükséges

Az áttörést jelentő 3D NAND architektúrával kiváló ár-, kapacitás-, sebesség és áramfogyasztási arányértéket kínál. A pénzedért olyan tulajdonságok keverékét kapod, amelyek a szerveredet néhány teljesítményfokozattal magasabbra emelik. Mondjon búcsút a késedelmeknek, amelyeket más hardverrel nem lehet megoldani. Az SSD az igazi, ha gyors műveletekről és multitaskingról van szó.

 

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel DC S3520 960GB SSD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel DC S3520 960GB SSD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel DC S3520 960 GB SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel DC S3520 960GB SSD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel DC S3520 960GB SSD.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ