Shop roku Akvizice ApF HU

Intel DC S3700 400GB SSD

Termékkatalógus
Intel DC S3700 400GB SSD
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, MLC, 25nm, olvasás akár 500MB/s, írás akár 460MB/s, nagy méretű
Kód:  NR111q3 Termékszám:  SSDSC2BA400G301 Gyártó honlapja:

Intel DC S3700 400GB SSD

Az Intel SSD DC S3700 egyesíti a kiváló teljesítményt, a nagy ellenállást és a nagyfokú adatbiztonságot. Ez egy ideális tárhely adatközpontok számára, biztosítva az azonnali, nagy és legkövetkezetesebb információ-hozzáférést.

 

Nagy és egyenletes teljesítmény


A DC S3700 meghajtók rendkívül gyors, alacsony késleltetéssel és IOPS szórással továbbítják az adatokat. 4KB blokk olvasása vagy írása esetén a meghajtó maximum 75.000 IOPS-ot és 36.000 IOPS-ot kínál. Rendkívül alacsony teljesítményű szórásának és késleltetésének köszönhetően folyamatosan reagál. A meghajtó alacsony energiafogyasztását is figyelembe véve így ideális eszköz adatkiszolgáló alkalmazások tárolására.

 

Maximális adatbiztonság


Teljes End to end védelem biztosítja az adatok biztonságát a pillanatban a lemezre történő felviteltől azok eltávolításáig. A lemez fejlett hibajavító rendszert használ, amely biztosítja az adatok integritását.  A rendszer segít megelőzni a NAND, a SRAM és a DRAM adatainak sérülését. A meghajtó az adatszolgáltatást is védi a átvitel során, többféle technikával, mint például a paritásellenőrzés, a ciklikus redundanciaellenőrzés (CRC) és az LBA ellenőrző címke.

Ha hibát észlel, a meghajtó azt azonnal megkísérli kijavítani. Abban az esetben, ha a hibát nem lehet kijavítani, jelentést küld a fogadónak. A lemez számos adattárolásra használt tartalék memóriát is tartalmaz ideiglenes a potenciális veszteségek csökkentése érdekében.
 
Az Intel DC S3700 SSD támogatja a 256 bites AES titkosítási algoritmust (Fejlett Titkosítási Szabvány) a lopás vagy illetéktelen hozzáférés ellen.
 
Egymásik renszere a kiszámíthatatlan áramkimaradás okozta potenciális adatvesztést csökkentheti. A rendszer működési elve, hogy a pufferben lévő összes adat automatikusan mentésre kerül, mielőtt a meghajtó leáll.

Erősen Ellenálló Technológia

A lemez fejlett Erősen Ellenálló Technológiás (HET) memóriacella-rendszert használ. Egyszintű (SLC) SSD-k tulajdonságait alkalmazza, és olcsóbb MLC-ben használja őket. A HET-nek köszönhetően átírhatja a teljes meghajtót akár naponta 10-szer is (DWPD), és még így is legalább 5 évig működőképes marad.

Műszaki adatok:

alkatrészek:
Intel 25nm NAND Flash
Nagy Endurance Technology (HET) Multi-Level Cell (MLC)

teljesítmény:
véletlenszerű írás / olvasás 4 KB: 75000/36000 IOPS
szekvenciális írás / olvasás: 500/460 MB / s
olvasási / írási késleltetés: 50/65 ezredmásodperc

egyéb:
meghibásodások közötti átlagos üzemidő (MTBF)2.000.000 óra

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel DC S3700 400GB SSD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel DC S3700 400GB SSD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Integrovaný disk SSD Intel S3700 s kapacitou 400 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DC S3700 Intel SSD 400 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DC S3700 Intel SSD 400 GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ