Shop roku Akvizice ApF HU

Intel DC S3700 800GB SSD

Termékkatalógus
Intel DC S3700 800GB SSD
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, MLC, 25 nm, olvasás sebesség 500 MB/s, írási sebesség akár 460 MB/s
Kód:  NR111q4 Termékszám:  SSDSC2BA800G301

Intel DC S3700 800GB SSD

Az Intel DC S3700 SSD meghajtó ötvözi a kiváló teljesítményt a magasfokú strapabírósággal és az erős adatbiztonsággal. Egy ideális tárolókapacitás az adatközpontok számára, amely azonnali és maximálisan konzisztens hozzáférést biztosít az információkhoz.

 

Nagy és egyenletes teljesítmény

A DC S3700 meghajtók rendkívül gyors, alacsony késleltetéssel és IOPS szórással továbbítják az adatokat. 4kB blokk olvasása vagy írása esetén a meghajtó maximum 75.000 IOPS-ot és 36.000 IOPS-ot kínál. Rendkívül alacsony teljesítményű szórásának és késleltetésének köszönhetően folyamatosan reagál. A meghajtó alacsony energiafogyasztását is figyelembe véve így ideális eszköz adatkiszolgáló alkalmazások tárolására.

 

Maximális adatbiztonság


Teljes End to end védelem biztosítja az adatok biztonságát a pillanatban a lemezre történő felviteltől azok eltávolításáig. A lemez fejlett hibajavító rendszert használ, amely biztosítja az adatok integritását.  A rendszer segít megelőzni a NAND, a SRAM és a DRAM adatainak sérülését. A meghajtó az adatszolgáltatást is védi a átvitel során, többféle technikával, mint például a paritásellenőrzés, a ciklikus redundanciaellenőrzés (CRC) és az LBA ellenőrző címke.

Ha hibát észlel, a meghajtó azt azonnal megkísérli kijavítani. Abban az esetben, ha a hibát nem lehet kijavítani, jelentést küld a fogadónak. A lemez számos adattárolásra használt tartalék memóriát is tartalmaz ideiglenes a potenciális veszteségek csökkentése érdekében.
 
Az Intel DC S3700 SSD támogatja a 256 bites AES titkosítási algoritmust (Fejlett Titkosítási Szabvány) a lopás vagy illetéktelen hozzáférés ellen.
 
Egymásik renszere a kiszámíthatatlan áramkimaradás okozta potenciális adatvesztést csökkentheti. A rendszer működési elve, hogy a pufferben lévő összes adat automatikusan mentésre kerül, mielőtt a meghajtó leáll.
 

High Endurance Technology


A lemez fejlett High Endurance Technology (HET) memóriacella-rendszert használ. Egyszintű (SLC) SSD-k tulajdonságait alkalmazza, és olcsóbb MLC-ben használja őket. A HET-nek köszönhetően átírhatod a teljes meghajtót akár naponta 10-szer is (DWPD), és még így is legalább 5 évig működőképes marad.

Műszaki adatok:

Technológia:
Intel 25nm NAND Flash
High Endurance Technology (HET) Multi-Level Cell (MLC)
 
Sebesség:
Véletlenszerű írás / olvasás 4 KB: 75000/36000 IOPS
Szekvenciálisan írható / olvasható: 500/460 MB / s
Lappangási olvasás / írás: 50/65 ezredmásodperc

MTBF:
2.000.000 óra

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel DC S3700 800GB SSD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel DC S3700 800GB SSD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel DC S3700 800GB SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel DC S3700 800GB SSD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel DC S3700 800GB SSD.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ