Intel SSD Optane 800P 120GB M.2

Termékkatalógus
Intel SSD Optane 800P 120GB M.2
SSD meghajtó - NVMe interfész, PCIe 3.0 x2, M.2 2280, 3D Xpoint, olvasási sebesség akár 1450MB/s, írási sebesség akár 640MB/s
Kód:  NR111o7f3b Termékszám:  SSDPEK1W120GA01

Intel SSD Optane 800P 120GB M.2

Növeld a HDD vagy SSD teljesítményét az Intel Optane 800P lemezzel. Nemcsak az operációs rendszer indításának és az adatátvitelnek a sebességét növeli, hanem az igényes alkalmazások, grafikus szerkesztők vagy játékok futtatását is felgyorsítja. Egyik legfőbb vonzereje a 3D XPoint használata, amely akár 1000-szer gyorsabb a NAND-hoz képest, és teljesítménye nem csökken az idő múlásával. Ráadásul az egyes műveletek válaszidejét nanoszekundumban számíthatjuk, ami töredéke annak az időnek, amihez a felhasználók hozzászoktak. Az Intel Optane 800P lemez esetében azt is nagyra fogod értékelni, hogy a 3D Xpoint nem volatilis, tehát az adatok akkor sem vesznek, ha a tápellátás valamiért hirtelen megszakad.

Az Intel Optane 800P (120 GB) lemez legfontosabb jellemzői

  • Magasabb teljesítmény és válaszidő a HDD vagy SSD meghajtó esetében a 3D XPoint memóriának köszönhetően
  • Különálló SSD-meghajtóként is működik
  • Írási sebesség akár 640 MB/s
  • Technológia a lemezen belüli hőmérséklet és légáramlás nyomon követésére és rögzítésére
  • A számítógépes rendszer gyors indítása alvó üzemmódból (Intel Rapid Start)
  • M.2 formátum (NVMe)
  • Laptopokhoz és asztali számítógépekhez tervezve
  • Csak Windows 10 operációs rendszerrel kompatibilis (64bit)

Az Optane 800P villámgyorsan indítja el a számítógépet

A 3D XPoint memória mellett a lemez más hasznos technológiával és funkcióval is rendelkezik, mint például a Temperature Monitoring & Logging (a hőmérséklet és légáramlás mérése) vagy az Intel Rapid Start technológia. Ennek köszönhetően az Intel Optane 800P használatával a számítógép sokkal gyorsabban indul újra az alvó módból.

Paraméterek

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Laptopba Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
M.2 (NVMe) Kész!
Random olvasási sebesség
250 000 IOPS Kész!
Random írási sebesség
145 000 IOPS Kész!
Olvasási sebesség
1 450 MB/s Kész!
Írási sebesség
640 MB/s Kész!
Speciális funkciók
RAID Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
3,75 W Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:
» Összes SSD 120 GB, valamint 128 GB SSD
» Összes winchester
» Összes Laptop SSD
» További laptop winchesterek

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel SSD Optane 800P 120GB M.2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel SSD Optane 800P 120GB M.2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel SSD Optane 800P 120 GB M.2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SSD Disk Intel Optane 800P 120 GB M.2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SSD Disk Intel Optane 800P 120 GB M.2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ