Rapture Shop roku

Intel Xeon E5-2609 v4

Termékkatalógus
Intel Xeon E5-2609 v4
Processzor - 8 magos, 1,70 GHz (85 W), 20 MB L3 cache, socket 2011-3, 14 nm, Broadwell, hűtő nélkül
Kód:  BO537g1 Termékszám:  BX80660E52609V4

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Xeon E5-2609 v4

Az Intel egy világhírű vállalat, amelyet nem kell külön bemutatni. Évek óta a világ egyik legnagyobb processzor és chipkészlet gyártója. Most egy új, rendkívül nagy teljesítményű Intel Xeon E5-2609 v4 processzort vezet be a piacra, amelyet főleg szerverekhez és klasszikus asztali számítógépekhez terveztek. Úgy alkották meg, hogy folyamatos működés mellett is maximális teljesítményt és megbízhatóságot nyújtson. Az Intel Xeon E5-2609 processzor az új, modern LGA2011-3 foglalattal ellátott alaplapokba illeszkedik.

Az Intel Xeon E5-2609 v4 processzor legfontosabb jellemzői

  • Extrém teljesítmény és megbízhatóság az Intel-től
  • 8 mag 1,70 GHz-es frekvencián
  • A 14nm gyártási folyamat nagy processzor teljesítményt biztosít
  • Modern LGA2011-3 foglalat

Az Intel csúcstechnológiája

Az Intel Xeon E5-2609 v4 processzor 8 fizikai magot kínál a modern Broadwell sorozatból. A 14nm gyártási folyamatnak köszönhetően a Haswell sorozathoz képest 5%-kal jobb IPC-vel, processzormagok közötti kommunikációval rendelkezik. Az új utasításkészletek nagyobb teljesítményt nyújtanak ugyanazon órajel mellett. Ahogy az előző generációnál, az Intel Xeon E5 processzornál is közvetlenül a processzorba integrált memóriavezérlőt alkalmaztak (ez egy négycsatornás DDR4 memóriavezérlő). Az Intel processzor gyorsítótára akár 20 MB is lehet.

Processzor virtualizáció

Kiváló technológia, amelyet szinte minden Intel szerver processzor használ. Biztosítja, hogy a meglévő környezetek összekapcsolhatók legyenek a virtuális környezetekkel. Ennek köszönhetően egyszerre futhat több egymástól függetlenül működő operációs rendszer egyetlen gépen. Ez nagyon hatékonyan oldja meg a programok kompatibilitásának problémáját az új operációs rendszerekkel. Ezenkívül a Xeon E5-2609 v4 tartalmazza a legújabb Intel VT-d virtualizációs támogatást is, amely támogatja az I/O eszközöket a virtualizált környezetben. Továbbá Enhanced Intel Speedstep technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését olyan időszakokban, amikor nincs szükség a csúcsteljesítményre.

TDP (Thermal Design Power):
85 W

Csomagolás:
Ez a modell hűtő nélkül kerül szállításra.

Támogatott technológiák:
vPro Technology
Virtualization Technology (VT-x)
Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
VT-x with Extended Page Tables (EPT)
Enhanced Intel SpeedStep Technology  
Demand Based Switching    
Thermal Monitoring Technologies
TSX-NI

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Xeon Kész!
Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Xeon E5-2609 v4 Kész!
Processzor kódnév
Broadwell Kész!
Processzor frekvencia
1,7 GHz (1,7 GHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Xeon Kész!
Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Xeon E5-2609 v4 Kész!
Processzor kódnév
Broadwell Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
1,7 GHz (1,7 GHz) Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Virtualizáció, Szerverekhez Kész!
TDP fogyasztás
85 W Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
L3 cache
20 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Xeon E5-2609 v4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Xeon E5-2609 v4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Xeon E5-2609 v4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prozessor Intel Xeon E5-2609 v4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prozessor Intel Xeon E5-2609 v4.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ