A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Velikonoce HU

Intel Xeon E5-2660 v3

Termékkatalógus
Intel Xeon E5-2660 v3
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Processzor - 10 magos, 2.60GHz (105W), 3.3GHz TurboBoost, HT, 25MB L3 cache, 2011-3 foglalat, hűtő nélkül
368 550 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BO537h7 Termékszám:  BX80644E52660V3
Intel Xeon E5-2660 v3 368 550 Ft Felbontott raktáron

Intel Xeon E5-2660 v3

Intel Xeon E5-2660 v3 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Az Intel egy világszerte ismert vállalat, amelyet nem kell külön bemutatni. Már régóta a világ egyik legnagyobb processzor és chipkészlet gyártója. Most egy új, rendkívül nagy teljesítményű processzort vezet be a piacra, amelyet elsősorban szerverekhez terveztek, de alkalmas hagyományos számítógépekhez is. A processzort úgy alkották meg, hogy folyamatos működés mellett is képes legyen maximális teljesítményt és megbízhatóságot nyújtani. Az új, modern LGA2011-3 foglalattal ellátott alaplapokba illeszkedik.

Legfontosabb jellemzői

  • Extrém teljesítmény és nagy megbízhatóság
  • 10 mag 3,3 GHz-es frekvencia
  • Turbo Boost 2.0 a terhelés alapján változtatja az órajelet
  • Akár 20 virtuális mag Hyper-Threading
  • A 22nm gyártási folyamat biztosítja a magas wattonkénti teljesítményt
  • Modern aljzat 2011-3

A technológia élvonalában

A processzor 10 fizikai magot kínál a modern Haswell sorozatból. A 22nm gyártási folyamatot a 3D tri-gate tranzisztor technológia segítségével alkalmazza. Új utasítási készlet architektúrák lettek hozzáadva, hogy ugyanazon órajel mellett nagyobb teljesítményt nyújthasson. Minden egyes mag 2,6 GHz alap órajelen fut. A Turbo üzemmódnak köszönhetően, amely automatikus tuningolást biztosít akár 3,3 GHz órajel is elérhető. Ahogy az előző generációnál, itt is közvetlenül a processzorba integrált memóriavezérlőt alkalmaztak. Ez egy négycsatornás DDR4 memóriavezérlő, amely akár 2133 MHz-es frekvencián is képes működni. A processzor gyorsítótár akár 25MB is lehet.

Az Intel Turbo Boost 2.0

Ez a technológia képes megemelni a processzormagok órajelét, automatikusan túlhajtja az igénybe vett magokat vagy akár ki is kapcsolja azokat, amelyek épp nem dolgoznak. Minden processzormag saját órajellel rendelkezik, így előfordulhat olyan eset is, hogy 2 mag ki lesz kapcsolva, a másik kettő pedig más más frekvencián fog üzemelni. A processzor még sok egyéb rendszerrel van ellátva, amelyek fokozzák a megbízhatóságot és növelik a hatékonyságot. A modern 64 bites architektúra lehetővé teszi, hogy a processzor 64 bites rendszerre tervezett alkalmazásokkal dolgozzon, de természetesen használható 32 bites alkalmazásokkal is. 

Virtualizáció

Minden mai kiszolgáló állomás processzornak támogatnia kell a virtualizációs technológiát. Ez magában foglalja az Intel VT-x virtualizáció hardveres támogatását. Ennek köszönhetően egyszerre futtathat több egymástól függetlenül működő operációs rendszert egy gépen. Támogatja továbbá a legújabb Intel VT-d virtualizációs technológiát, ami extra támogatást nyújt a ki és bemeneti eszközöknek a virtualizált környezetben. Ez segít növelni a rendszer stabilitását és biztonságát. Ezzel párhuzamosan nő a virtualizált ki és bemeneti eszközök teljesítménye, valamint az erőforrások jobb kihasználásával csökkenti az adatközpontok működési költségeit. Továbbá Enhanced Intel Speedstep technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését olyan időszakokban, amikor nincs szükség a csúcsteljesítményre.

További információk:

TDP (Thermal Design Power):
105 W

Csomagolás:
Ez a modell hűtő nélküli.

Támogatott technológiák:
Turbo Boost Technology
vPro Technology
Hyper-Threading Technology
Virtualization Technology (VT-x)
Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
VT-x with Extended Page Tables (EPT)
Enhanced Intel SpeedStep Technology  
Demand Based Switching    
Thermal Monitoring Technologies

 

Paraméterek

Összehasonlít
Processzor sorozat
Intel Xeon Kész!
Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Xeon E5-2660 v3 Kész!
Processzor kódnév
Haswell Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2,6 GHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Xeon Kész!
Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Xeon E5-2660 v3 Kész!
Processzor kódnév
Haswell Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
2,6 GHz (2,6 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
3,3 GHz (3 300 MHz) Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Szerverekhez, HyperThreading Kész!
TDP fogyasztás
105 W Kész!
Gyártási technológia
22 nm Kész!
L3 cache
25 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Xeon E5-2660 v3
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ