Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
HU tisíce produktů ihned k odběru Alzabox

A Samsung Gear okosórák mostantól kompatibilisek az iOS-szal

Termékkatalógus
Samsung Gear

A legújabb Samsung Gear okosórák és Apple készülékek tulajdonosainak lesz okuk az örömre. A Samsung bejelentette a Gear S alkalmazás (Gear S2 és S3 okosórákhoz) és a Gear Fit alkalmazás (a Gear Fit2 fitneszkarkötőhöz) elérhetőségét az App Store-ban. Ezek az alkalmazások biztosítják az iOS-kompatibilitást és egy részletes útmutatót is ajánlanak az eszközök csatlakoztatásáról.

Samsung Gear Fit Samsung Gear S3 Classic Samsung Gear S3 Classic Samsung Gear S3 Frontier

"Mindig keressük a módot szolgáltatásaink javítására. Odafigyelünk ügyfeleinkre és meghallgatjuk kéréseiket – mint például a csúcstechnológiájú viselhető eszközök csatlakoztathatóságát iOS rendszerű készülékekkel" - mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobil kommunikációs üzletágának ügyvezető elnökhelyettese. "Az Android és az iOS összekapcsolásával vásárlóinknak új lehetőségeket nyújtunk termékeink használatában".

További információért a Samsung Gear és az iOS kompatibilitásával kapcsolatban kérjük, keresse fel az alábbi honlapot: www.samsungmobilepress.com.

A Gear S és Gear Fit alkalmazások letölthetőek az App Store-ból

Az alkalmazások ingyen letölthetőek az alábbi linkekről.

  • S Gear a Gear S2 és S3 okosórákhoz
  • Gear Fit a Gear Fit2 fitnesz karkötőhöz

A Samsung Gear S3: ellenállóbb és jobban felszerelt

A Samsung Gear S3 okosórák időtálló és stílusos dizájnt tudhatnak magukénak, víz és porállóak (IP68 tanúsítvány), beépített GPS-sel és sebességmérő alkalmazásokkal felszerelt magasságmérővel/barométerrel rendelkeznek. Kétféle kivitel elérhető: az S3 Frontier, melynek robosztus kialakítása az aktív életmódhoz lett tervezve, és az S3 Classic, amely egy elegánsabb alternatívát biztosít. Mindkét modell áttekintést nyújt a megtett távolságról, a sebességről, az elégetett kalóriákról és a pulzusszámról.

Samsung Gear S3 Frontier; Gear S3 Classic okosórák

0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket