30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Intelligens 4000 S Sensitive

Termékkatalógus
Intelligens 4000 S Sensitive
4,5 13 értékelés
Elektromos fogkefe - oszcilláló-forgó-pulzáló technológia, 40000 pulzálás/perc, 8800 oszcilláló mozdulat/perc, nyomásérzékelő, 3 üzemmód: mindennapi + érzékeny fogak és íny + fehérítés, mobilalkalmazás, li-on elem, 4×30 másodperces időzítő, csomag tartalma: 1× fogkefe, 1× Sensi Ultrathin fej, 1× Cross Action fej, 1× töltőállomás
Kód:  ORAEK048 Termékszám:  4210201203872

Intelligens 4000 S Sensitive

Az intelligens Oral B 4000S Bluetooth-os elektomos fogkefe elhozza otthonába a professzionális fogtisztítást. A fogkefe hatékonyan távolítja el a lepedéket és biztosítja a fogíny maximális egészségét. Minden fogat egyenként, alaposan meg tud tisztítani. Használata nagyon egyszerű, a kefét nem kell nyomni, csak hagyja dolgozni. Az akkumulátor állapotjelző mutatja, ha a fogkefét tölteni kell, ilyenkor helyezze a kefét a tartóba. Egy feltöltés több mint egy hétig kitart, használja naponta kétszer, két percen keresztül.

Főbb jellemzők -  Oral B SMART 4000S elektromos fogkefe

  • Hatékonyan távolítja el a lepedéket
  • 3D tisztító mozgás
  • 4 tisztító program
  • Az akkumulátor több mint egy hétig kitart
  • Töltőállvány
  • Bluetooth
  • 2 Tisztítófej
  • Vízálló, csúszásmentes
  • Időzítő (4 x 30 mp)
  • Töltöttségi állapotjelző
  • Kompatibilis a különböző Oral B fejekkel

3D mozgás a fogkő hatékony eltávolításához

Az Oral B fogkefe 3D mozgást végez, pulzál, oszcillál és forog. A pulzálás elmozdítja a plakkot, a forgó mozdulatok pedig eltávolítják. Ugyanakkor lágy és gyengéd a fogakhoz és az ínyhez.

A kefék figyelik a fogorvosok által ajánlott  2 perces fogmosási időt és 30 másodpercenként változtatják a rezgést, így figyelmeztetve, hogy változtasson kvadránst.

Tisztító programok és nyomásérzékelő Oral B fogkefe

Három tisztító program közül tud választani. Az első program a mindennapi használatra, a második és harmadik program fogfehérítésre használható.

A kefe tartalmaz egy beépített nyomásérzékelőt, amely vizuálisan figyelmezteti Önt, ha a fogmosást túl erős nyomással végzi. Az erős nyomás károsíthatja vagy irritálhatja a fogakat és az ínyt.

Csomag tartalma - Oral B Smart 4000S

  • Oral-B Fogkefe
  • Töltőállvány, 2 keféhez való tartóval
  • 2 × tisztító fej

Paraméterek - Oral B Smart 4000S

Az impulzusok száma percenként:
40000

Oszcillálló mozgás száma: 
8800 fordulat / perc

Szín:
fehér

Elemek:
NiMH

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intelligens 4000 S Sensitive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Smart 4 Sensi Ultrathin. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Smart 4 Sensi Ultrathin.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ